Gå til innhold
 • Bli medlem

stefanthorsen

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei vi ankommer med toget til Røros, så vi tar bussen ned til Synnervika, og Fæmund 2 ned til Røsanden. Så tror vi skal belage oss på å bære de 5-6 km opp til Nedre Roasten. Takk for gode tips alle sammen! -Stefan
 2. Takker for svar. Det var egentlig det jeg mistenkte selv. -stefan
 3. Hei, i sommer skal jeg og en kompis dra innover Femundsmarka med kano. Det vi lurer litt, og om noen har innspill/erfaringer: Hva er best: -slå opp kanoen og padle/dra kanoen oppover vassdraget fra Røa til Nedre Roasten? eller.. -bære kanoen sammenpakket og slå den opp først når vi ankommer Nedre Roasten? Takker for innspilll! -Stefan
 4. jeg har hatt mange kmiver, men sverger til Strømeng samekniv 8-tommer. Det er karbonstål, så trenger litt vedlikehold, men ingenting blir like skarpt.
 5. Tusen takk! Da har jeg mye info som var nyttig i den tråden! Da skal vi nok få til bål i lavvoen
 6. takk for tips skal nok ha med tørr ved for vi kommer til et sted hvor vi ikke har lov til å sanke. Da er det kanskje best å kløyve den veden i enda mindre biter enn halve kubber (som den tørre veden kommer i)?
 7. takk for det. Vi prøver nok likevel, for vi har bestemt oss for at våren er kommet!
 8. Hei. Lavvo er helt nytt for meg, og til helgen skal jeg bruke en. Den er bunnløs, så vi skal for det meste bruke den som oppholdsrom etc. Lurer på: er det noen som har gode/dårlige erfaringer med å fyre bål inni i lavvoen? Det er meldt en del dårlig vær så det kan tenkes at vi må fyre litt inne i lavvoen også. Tenker ikke på ovn, det har vi ikke, men "levende" bål.
 9. er det fortsatt snø på Hvaler? En kollega av meg så et innslag på tv i går fra Hvaler med noen surfere, og da var det snødekt det meste av øya. Trodde det var sommer der ute nå jeg...
 10. jeg fester alltid teltet og soveposen inn via de stroppene som er på teltet/posen som sikring, slik at dersom den skulle gli ned, så faller den iallefall ikke av. Om man strammer bra så er det ikke noe problem.
 11. sovepose på den ene sida, telt på den andre. Liggenderlag underst. Da har du igjen all plassen inni sekken til alt ditt andre stæsj!
 12. Det går helt superfint det! Sekkens egne stropper. Se bilde (teltet er gult/rødt).
 13. Jeg har aldri hatt noen problem med gassbeholdere og uhell- men jeg tror jeg i utgangspunktet har en "innebygd redsel" for gassbrennere og føler meg alsdri helt trygg nårjeg bruker dem. Det er sikkert irrasjonelt, men kanskje det stammer tilbake fra en episode som liten gutt da en selvlagt hagle(!) smalt i hendene på meg og er prega mot eksplosjoner Det jeg lurer på: -har noen her opplevd at en gassbeholder eksploderer? -er det i det hele tatt en sjanse for at en gassbeholder går i lufta? Og dersom den går i "lufta", hvor farlig er egenlig det?
 14. Takker for svar! Vi finner nok et fint sted rundt de trakter. Og skal (faen) meg ikke ødelegge for all framtid, altså!
 15. Jeg har utelykkende brukt Coleman rensa bensin til brenning.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.