Jump to content

Gullkalven

Passivt medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Gullkalven's Achievements

 1. Hallo Godtfolk vi er 4 karer i litt+ oppe i 20 åra som har tenkt å bruke 14 dager av ferien på femundsmarka i kano. Har aldrig vært der før og trenger litt hjelp med rute planlegginga. Er det noen der ute som vet om en god padlerute som ikke krever for mye bæring og ville delt den med oss hadde vi satt kjempe stor pris på det. Utgangspunktet er helst Elgå siden noen av oss skal gå fra Røros til Elgå uken før, og møtes der med alt pikkpakket. Dere kan også maile meg på [email protected] Takker og bukker for alle svar!
 2. Er en helt fersk rype jeger , og lurer på om noen veit om gode jakt områder på haukeli (rundt om kring haukeli sæter) Hvor får jeg jakt kort og hvor får jeg ryper . Reiser ut 26 oktober hvordan er det å jakte på haukeli på den tiden av året?? Tar gjerne i mot gode råd å vink da dette blir jomfru turen``!!
 3. Man bør være litt forsiktig med å handle blindt på e-bay når det kommer til jakker ,har en kompis som kjøpte en fake goose bay til 4500.- det er ikke no kult!! Han følte seg bra lurt og ikke fikk han pengene tilbake!! Bruker selv noe north face og er veldig fornøyd samt lowe alpine, arteryx,norrøna har jeg også en del av. Dette er helt fantastisk bra klær kan ikke helt skjønne denne kritikken av norrøna det er nå sånn i dag at du får det du betaler for.
 4. Kjøpte for 4-5 år siden en norrøna finnskogen bukse. Denne buksa raknet i sømmen i skrittet for 4-5 mnd siden. Vasket buksa og sendte den inn og tilbake i posten kom det ei flunk ny bukse, det må være god service eller? Ville ringt hadde jeg vært deg!!!!!!
 5. En arbeidskollega sier at vannet på hardangervidda ikke drikkanes. Stemmer dette i kalhovd rauhellern og omegn
 6. takker for mange gode svar
 7. Har hørt litt forskjellig når det kommer til sløying av fisk. Hvor lang tid fra du får fisken til den bør være sløyet. Jeg skjønner at dette er tempratur avhengig men finnes det noen der ute som har en pekepinn på dette. Og hvor lenge etter at fisken er sløyet er den spislig om du frakter den med deg i sekken foreks på en fjelltur. Det går stortsett i ørret, røye, abbor.
 8. Har vært en del turer i Nissedal (Hægefjell) og mine erfaringer er at det er en billig forsikring å kjøpe med seg et sett av de billige radioene. Har vært med på i "jamme" tauet fast og regnet høljet ned. Hadde heldigvis med jakt radio så det ordna seg til slutt. Etter den episoden har radio vært fast med i sekken om ikke alltid brukt så har du den om du trengern!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy