Gå til innhold

cruelladeville

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cruelladeville

 • Rang
  Cruella DeVille

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. cruelladeville

  Crispi Briksdal, ny fjellstøvel:)

  Jeg prøvde den i butikk i dag og jeg er forelska! Fy flate for en sko. Den satt som støpt på min fot, med godt grep rundt fotbladet og ankelene. Veldig stabilt, deilig å ha på. Eneste jeg har å utsette på de var prisen. 3700 for et par sko gjør vondt i magen her.
 2. cruelladeville

  Haglöfs Solid Lite: Erfaringer

  er det noen som kjenner til Haglöfs Solid Lite, ref denne artikkelen fra 2008: http://www.klikk.no/helse/trening/tester/article274147.ece. Skoen selges fremdeles, i variant II, på xxl til 1500 kr. Jeg har i de siste 6 årene brukt Besseggen, men sålen er fullstendig ødelagt og jeg må ha nye fjellsko. Er Hagløf sine ok eller har du tips til noen andre? Prisklasse: 1500-2000.
 3. cruelladeville

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Jeg er på toppturjakt i fetuebmin, og i dag har jeg juksa litt. Jeg gikk opp til 1500 moh i dag, og har knappe 400 igjen i morgen. Teltet er slått opp i ei ur i nedoverbakke, men exped downmat 9 lw gjør at det ikke er så verst. Bildet viser utsikten fra soverommet mitt. Digger det, men er litt kald på nesen.
 4. Jeg har samme liggeunderlag, og jeg bruker et trekk som fulgte med en campingstol jeg kjøpte på clas ohlson. Fungerer det også, men ditt er adskillig kulere, om jeg får si så.
 5. cruelladeville

  stor sekk til liten dame

  @Pajko - hvor høy er du?
 6. cruelladeville

  Speiderledere på Fjellforum

  Ser du leter etter gruppe til å være leder i. Vil da ønske deg velkommen med åpne armer til Askøy, km-speidere på erdal. Vi er pr i dag vandrere, stifinnerne og rovere, med 3 voksenledere, 3 roverledere og 35 speidere fra 9 til 17. Vi driver og bygger opp gruppen og tar i mot alle ledere som vil til oss. Vi kan kontaktes på epost speidergruppe@gmail.com og sjekk litt av det vi driver med på www.Facebook.com/alltidberedt Håper vi hører fra deg!
 7. cruelladeville

  stor sekk til liten dame

  Jeg har en Gregory Deva 70 som bestemte seg for å rakne i sømmer, så jeg trenger en ny (sukkHurra!). Jeg ønsker aller helst * 75 eller 80l, vekt opp til 25kg * små lommer på hoftebeltet * topplokk deles i flere rom * Innoverstrammere på hoftebeltet * Sidelommer (trenger ikke å være så digre som på Berganssekkene) * Utvendige festeremmer til liggeunderlag og spade Noen som har noen gode forslag? Jeg likte godt bærekomforten i min Deva, men syns den ble litt i minste laget når jeg skal ha både sovepose, liggeunderlag (exped downmat) og telt/tarp inni sekken
 8. cruelladeville

  Pulsklokke og gps

  Jeg har en polar rs800cx med gps-sensor. Som tracker for lange fjellturer vil ikke dette fungere, siden batteritid for gps med standard aa-batterier er ca 7 timer, og pulsklokkas lagringskapasitet ikke er allverdens heller... så med mindre du vil ta med et lager med batterier og pc til overføring fra klokka ville jeg heller gått for en tur-gps (feks Oregon 450 eller lignende)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.