Gå til innhold
  • Bli medlem

Turhund

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg skal kjøpe pulsklokke og gps og lurer på om jeg hvordan jeg bør kombinere dette til ett eller flere produkter. Det er mye å velge mellom. Jeg har mest lyst på pulsklokke for å måle distanse og se hvor turen har gått. Til dette er gps det beste. Ett alternativ er derfor en pulsklokke med gps. Har derfor sett på ulike modeller og man må ganske høyt i pris for å få en hvor man kan overføre data inn på kart (feks polar 800 CX med G3 gps-sensor). Har kikket innom garmin sine pulsklokker med innebygd gps, men disse har for dårlig batteritid. Saken er at jeg også ønsker å benytte gps på fjellturer over flere dager. Til dette formålet vil jo en polar fungere i og med at man kan skifte batteriene. Men så tenker jeg at at når jeg først har med gps på slike turer, vil det jo være fint med mulighet for kart og navigering. Dette fikk meg til å kikke på garmin 60 cx eller 60 cxs. Sprøsmålet mitt er da egentlig, hvordan bør dette kombineres. Vil en garmin 60 cx fungerer fint til løping for å måle fart, distanse og rute? Evt. sammen med en enkel pulsklokke? Eller vil det være best å kjøpe to gps-produkter, ett for løp og ett for tur? Hvilke produkter er i så fall å anbefale? Garmin forerunner og garmin 60 cx(s)?
  2. Hei, Vi har en irsk setter som gjerne vil være med på tur Vi har derfor begynt å kikke etter en sovepose til hunden. Foreløpig er hun valp, men vi vil jo kjøpe en pose som fungerer også når hun blir voksen. Jeg har kikket litt rundt og finner ikke så mange alternativer. Er det noen som kan tipse meg om en bra pose for en irsk setter? Jeg har sett litt på pulksoveposer (120X60X40CM), men er litt usikker om de vil være stor nok når hun blir fullt utvokst.
  3. Jeg er også på utkikk etter nye ski. Vi har hund og jeg ser at stålkanter ikke anbefales. Hvordan funker skiene uten stålkanter? I vanlig gange og opp på topp antar jeg de er finfine, men hvordan fungerer de nedover på ulikt føre (is, skare osv).
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.