Gå til innhold
 • Bli medlem

Batong

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Batong

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Longyearbyen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Batong

  Batong

 2. Den er jo grei, men planlegger du flere vinterturer fremover er det bare å gå til anskaffelse av vinterpose. Finnes ikke noe allroundpose for norske forhold etter min mening:)
 3. Skjønner erligtalt ikke helt poenget med detta her jeg, hvis du vil ha en jævlig natt så er det jo greit. En av dere må uansett sitte å passe på bålet igjennom natta om du skal ha det nogenlunde komfy. En god vinterpose i kunstfiber får du jo for mellom 1000 til 2000 kr, den har du i flere år fremover.
 4. Breidablikk er rettet mot folk med hund på tur, dette for å unngå at bikkja skal skjære seg på stålkanten. Har du ikke hund så ville jeg helt klart gått for Ingstad modellen. Stålkanter er et "must" på is- og skareføre. Skal du først legge litt penger i dette bør du også ha skia klargjorte for kortfeller. Dette er utrolig kjekt i oppoverbakkene og i veldig bratte nedoverbakker med pulk på slep. Du smører skia på helt vanlig måte, men unngå å ha for mye skismøring på skia når du setter på fellene. Fellene har da lett for å løsne.
 5. Ingen som nevner noe om jegerprøve her, der lærer du dette. Det som trengs er betalt jegeravgift og grunneiers tilatelse. Det kan være restriksjoner på hvor man kan utøve jakt i tettbebygde områder, kontakt politiet om dette.
 6. Husker jeg leste denne turrapporten for lenge siden, og ble mektig imponert. Linken til siden din funker ikke nå, men hvor lang tid brukte du egentlig på dette tålmodighets-prosjektet over vidda? Turrapporten ville absolutt blitt en god artikkel i bladet friluftsliv!
 7. Batong

  Alfa Bravo 3

  den er grei. Jeg ville kjøpt bever og ikke bravo, ut fra bildene av bravo-modellen på alfasko.no
 8. Batong

  Alfa Bravo 3

  Regner med det er bever du mener? Jag har hatt to par av disse og bruker denne versjonen fortsatt. Passer foten min veldig bra og anbefales på det sterkeste. Men som overnevnte bør du teste ut litt forskjellig selv. Legg for all del litt penger i kjøpet. Gode fjellstøvler koster og de holder seg godt ved litt vedlikehold.
 9. På en ca. 12 mils rute fra Finse til Haukeliseter er det bare en ting som gjelder, og det er fjellski (evt. truger: var en gærning som gikk på truger over vidda for en tid tilbake). Det er flere partier hvor det kan være mye løssnø, særlig når dere nærmer dere Haukeliseter. Gærningen [Hidden Content]
 10. takker, men vil vel tro at epxy er like ok å bruke som lynlim?
 11. Skal montere et par brukte fjellskibindinger (75mm rottis) på mitt ekstra fjellskipar. Har noen en god bruksanvisning/tips/bilder/film på hele prosedyren? Tenkte da spessielt på hvordan finne riktig monteringsposisjon på skia, borring og liming av skruer etc.
 12. God dag! Et sammarbeidsprosjekt mellom Norge og Sverige er nå på nett. Dette er en fin side om de 9 verneområdene vi har felles lengst øst i sør-Norge. Sjekk ut [Hidden Content]
 13. Takker utfyllende svar! Litt av grunnen til at jeg kjøpte den var jo nettopp den "lange" standbytiden føler meg litt lurt, ellers er det en ok mobil. Hadde den med til Ecuador og Galapagos i sommer, quadbandet fungerte utmerket.
 14. merkelig, den er jo oppgitt å ha 600 timer standby =25 døgn
 15. Det ville jeg ikke bekymret meg særlig om, men for å være på den sikre siden så er det kanskje greit å ha et plagg eller en caps med en farge som skiller seg litt ut. Fullkammo og sniking i busker og kratt er ikke å anbefale. Når det er sagt så er det jeger som har det hele og fulle ansvaret for sikker jaktutøvelse.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.