Gå til innhold
 • Bli medlem

Dina

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har brukt teltet (3gt) alle sesonger, og er veldig fornøyd. Vinterstid har jeg stort sett ligget alene og boltret meg med plass. Pulken kan kjøres rett inn i innerteltet uten at den tar all plassen. Høyden er fin når man skal koke inne og det er lett å slå opp.For meg som er jente og 170 høy er ikke liggelengden noe problem, men jeg ser at det kan bli en utfordring for folk som nærmer seg 190.. Det beste med teltet er stabiliteten. Jeg føler meg helt trygg selv om stormen får bakken til å dirre. Duken går så langt ned til bakken at stormmatter aldri har vært noe savn. Kombinert med Hi
 2. Det går dessverre ingen buss på rv 7 Hardangervidda. Eneste alternativ er taxi fra Haugastøl.
 3. Veldig lite snø på Hallingskeid nå. Dårlig skiføre i hele fylket, bortsett fra Myrkdalen vil jeg tro
 4. Jeg bor i NY for tiden og liker utstyrsbutikker.. Slutter meg til Paragon. Tror det er den butikken med best utvalg på kvalitetsvarer. Gode ting å handle er klær, sekker og klatreutstyr. Telt er de ikke så gode på her
 5. Det er ganske lett å miste stien.. Ruta er også ganske bratt, men det pleier å gå bra likevel.
 6. Jeg hadde den samme utfordringen i fjor.. Prøvde å få NSB til å stoppe på Bolna, men det var helt umulig. Stasjonen er ikke lenger tillatt å bruke pga feil på perrongen. Det er heller ingen buss som går dette strekket. Selv prøvde jeg å haike uten hell, og endte opp med taxi til Lønsdal. Den løsningen er IKKE å anbefale. Kostet 2500 kroner.. Jeg støtter definitivt forsalget om å gå videre på Lønsdal. Bolna er et ikke-sted
 7. Med 8-9 dager har dere fryktelig god tid vil jeg si. Har selv gått turen på fire dager, men da ble det litt lange etapper. 5-6 dager bør være rikelig, også med tung sekk.
 8. Jeg har gått mye i fjellet med pulk, men aldri over Hallingskarvet. Folaskaret er vanskelig nok å komme seg ned med vanlig tung ryggsekk. Jeg ville aldri drømt om å prøve meg med pulk der. Når det er lite snø i fjellet (som i år) er dette enda verre fordi mye bart fjell stikker fram.
 9. Dina

  Pumping

  Hvis trykket forsvinner mens man lager mat på en primus omnifuel, hva gjør dere da? Må matlagingen stoppes mens man skrus igjen og pumper opp trykket i flaska? Blir veldig glad for svar!
 10. Dette er en fin tur. Enkelte bratte partier ned mot Fyre. Her kan det også være noe skredutsatt. Jeg ville ikke tatt med meg barn i pulk på denne strekningen. Iallefall ikke før i april, mai eventuelt. Været kan være svært så barskt, og det er som sagt en ganske bratt utforkjøring underveis.
 11. Jeg ser at mange anbefaler at man skal forvarme med rødsprit. Selv har jeg aldri gjort noe annet enn å slippe ut litt parafin, og bruke det. Hva er fordelene med å forvarme med rødsprit? Og gjør man dette ved å helle rødsprit på brenneren?
 12. Jeg vil absolutt ikke anbefale Skarvheimen nå. Var der i forrige uke. Mye snø, og ekstremt mye is under snøen på grunn av alt regnet tidligere i høst. Vanskelig å krysse elver på grunn av isen. Og det fortsetter å snø. Ser ut som om vinteren har kommet.
 13. Mente høyereliggende strøk, ikke dalførene.. Jeg drar avgårde neste mandag. Håper mye snø forsvinner den neste uka. Når det gjelder elvene tar jeg ingen sjanser. Regner med å bruke tid på å gå rundt de vassdragene som ikke kan krysses
 14. Er det noen som vet hvor mye snø det er i sentrale deler av Børgefjell nå?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.