Jump to content

rossi

Aktiv medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About rossi

rossi's Achievements

 1. Takker! Organiserte dere tur på egenhånd eller var du med på en tur gjennom et selskap? Kanskje du har koordinater?
 2. Når jeg tenker på kart, er det primært brefallene jeg tenker på ja. Nå har jeg også hørt noen si at kart ikke er nødvendig i det hele tatt, man trenger bare oppdterte koordinater over brefallene. Over isen er det koordinater som gjelder i tillegg til kompass. Uansett kart er alltid greit å ha
 3. Takk for svar! Hvordan gikk du frem for å lage dine egne garminkart?
 4. Noen som har noen gode tips for navigering over Grønlandsisen? Hvor kan man skaffe kart? Finnes det Topo-kart til Garmin GPS? Har søkt en del på nett, men ønsker noen nye innspill. Håper på svar.
 5. takk for gode svar ser jo at man får verstingposen til western mountianeering, Puma GWS, til 4400 på EMS. Den koster jo opp i mot 10 000 i fedrelandet Paragon og tents og trails skal sees nærmere på!
 6. Skal en tur til NY i vinter. Noen som vet om noen turutstyrs butikker i byen?
 7. Hei! Vi er en gjeng som har sett på muligheten for å gå rundt jøkulen i vinter. Finse-Rembedalsseter-Kjeldebu-Finse. Noen som har vært på denne turen vinterstid? Erfaringer mottas med stor takk!!
 8. her står vekten for alle kjøkkenene i 25-serien [Hidden Content]
 9. mener å ha lest en plass at med gass, så kan man ha vanskeligheter med å tenne brenneren pga lang slange??
 10. Denne skal kjøpes til stormköket mitt. noen som har erfaring med multifuel-brenneren til trangia?? [Hidden Content] Noe som vet hvem som selger den?
 11. her er en video-review av trangia multifuel. fin fyr óg.. spol rundt 4 min ut i videoen.. stormkjøkken med brenner må jo være gennialt. Skal kjøpe meg en slik. [Hidden Content]
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy