Gå til innhold
 • Bli medlem

frodeky

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  173
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. vettismorki vettisfossen .....
 2. Var i området Helgedalen-Keisarpasset forrige helg (utgangspunkt får Turtagrø), lite snø på ryggane(Dyrhaugsryggen og Lauvnostind), markert skredfare og veldig lite snø frå 8-900 meter og nedover. Spesielt lite i solhellingane.
 3. Var det eg baserte mitt tips på, Vanndalsvatnet... Har planar om ski i morgon i Jostedal / på Sognefjell, så då får vi sjå korleis forholda er!
 4. Usikker, men ser ut som om det kan vere på nordsida av vanndalen.
 5. Jokke & Valentinerene - Her kommer vintern Det burde framkalle vinterstemninga!
 6. Som du ser så har eg skreve j-tak eller bremsetak, altså prøvd å få fram at ei kajakkåre gir bedre framdrift enn begge desse to teknikkane. Altså bedre framdrift enn både j-tak og bremsetak. Kajakkåre er flott og ha, ikkje samme sjarmen som kanoåre, men absolutt nyttig.
 7. Hei, eg har ein Ally 16,5 DR og har brukt kajakkåre i denne ved eit par anledningar. Eg har ikkje kjøpt ei dedikert åre, men lånt. Har derimot planar om å gå til innkjøp av ei kajakkåre til bruk i Allyen! Erfaringar: - God framdrift (fart, betre enn med J-tak eller bremsetak) - Enkel mannøvrering av kanoen (styring) - Mykje vatten i kanoen, som følge av drypp frå åra!! - Behov for ein lang kajakkåre (230cm) - Behov for ei kajakkåre beregna for høge åretak Åra eg mest truleg kjem til å kjøpe er ei AquaBound åre som er 230 lang. Håpar du får ein flott tur!
 8. Eg brukar bergans pakksekk med bærereimar og ville kjøpt denne igjen om eg hadde måtta! Synaste det er utruleg greit å oppbevare kanoen i! Og grei å frakte med seg, samtidig som eg brukar den som vantett pose under padlinga.
 9. Må få lov å sitere Tom i henvist tråd: Det kan vel ikkje seiast på ein enklare måte?
 10. Flotters, då trur eg eg skal gjere eit forsøk på å få lagt på ei forsterkningsstripe midt under før sommaren setter inn for alvor! Blir litt skraping mot steinar og slikt i grunne bekkar og mot land her og der! Takk for alle gode tips:) Ha ein flott kanosommar!!
 11. Eg har bestilt lim og forsterkningsstriper på 5m på amfibi.no
 12. Hei har elvemodellen og takkar begge to for gode tips, har andre tips/erfaringar å komma med så sett eg stor pris på dei også. Har nokon erfaringar med at stripene dett av? Eller er dei limt for alltid når dei først er kommen på? Igjen takk for gode tilbakemeldingar!
 13. Hei Nokon som har erfaringar med å lime på forsterkningsstripe på Ally kano. I kjølen? Kunne trenge nokon tips om å få dette til på best mogleg måte! Takkar for alle tilbakemeldingar:)
 14. Som busett i Sogndal og storbrukar av Sogndalsdale så kan eg skrive under på at dette eir eit paradis når det gjeld vintersport! Og det er ikkje lenge før resten av landet får auga opp for dette! Spesielt no når ein har fått fjellsportfestivalen. Idrett og friluftsliv studia til høgskulen i Sogndal har og gode søkartal! Alle skiturane Torodd har beskreve har eg hatt, og er perler! Togga er klassikeren blandt alle studentar, frudalsdalen er eit eldorado for dei som likar det bratt. Mens, Gunnvordalen byr på det beste føret!
 15. lite snø i området så du vil nok måtte frakte skia på ryggen eit godt stykke oppover!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.