Gå til innhold
 • Bli medlem

hodlekve

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som har kjennskap til mulighetene for å telte langt oppe i Memurudalen? Hvor langt ned i dalen må man gå for å få en behagelig natt? Regner med det er mye morenelandskap øverst i dalen. Tanken er hvertfall å gå fra Spiterstulen over de vestlige Memurtindene, overnatte i dalen, legge returen til Spiterstulen om Store Memurtinden osv. På forhånd takk
 2. Må bare si at 95% av de som beveger seg på smørstabbreen om våren (spesielt i år) ikke går i tau, og tenker vel knapt tanken heller. Jeg var i området i går, så ikke et eneste taulag, men sikkert 100 personer på breen i løpet av dagen. Kan og nevne at Hurrungane, Sognefjellet, samt fjellområder lenger øst, har relativt mye snø til å være mai måned. Sikkert mye på grunn av en kald april.
 3. Om man kommer fra vest er det ikke åpent lenger enn til bommen litt oppe i bakkene fra Turtagrø så vidt jeg vet. Det er i hvert fall ikke åpent helt til Sognefjellshytta.
 4. Viss du hadde venta en dag hadde du truffet på meg og pappa og fått dette været: Nede i hakket.
 5. Urdadalsryggen er helt konge. Gikk den i sommer, men da med utgangspunkt i Leirvassbu, med retur om Sørvestlige Urdadalstinder, Langvasshøe og Visbreatind (med n1). En av de fineste turene jeg har hatt i år. Beklager pirking, men på det første panoramaet ditt ser jeg at du har skrevet Tverråtinden på det som vel er Tverrbytthornet(?). Eller tar jeg helt feil nå?
 6. Det er riktig som Nils sier at bildet etter rappelbildet er tatt rett nord for Skagastølsbreen. Og takk for hyggelige kommentarer
 7. Vi hadde heldigvis med oss en god nabo som er fører, så med han føltes det veldig safe.
 8. Utrolig flott tur i perfekt vær. Endel snø, så klatringa tok sin tid. Men siden vi starta tidlig (04.00 fra Sogndal, begynte å gå fra Turtagrø 05.30), ble ikke dagslys noen hindring. Vi var helt alene hele turen, med unntak av ett følge på fem personer som vi møtte på vei ned svaene. Blir en kort rapport dette, men skal la noen utvalgte bilder tale for seg: Soloppgang over Søre Dyrhaugstind. Klokka er nesten 8, og helt ok morgensol møter oss på Bandet Matbit. Klargjøring av utstyr. Klatringa er i gang, her er vi vel nesten på Hjørnet tror jeg. Panorama fra hyllegalleriene,
 9. Var i Hurrungane den dagen jeg og (Storen), og kan bekrefte at været var heeelt konge. Lenge siden det har vært sånn vær i Hurrungane/Jotunheimen!
 10. Ja, kjente at vi fikk brukt litt krefter selvom dere hadde tråkket spor allerede. Når jeg så dere kjøre nedover greide jeg ikke la være å knipse noen bilder. Fikk faktisk to fine bilder av deg, tror jeg.. Får jeg lov å legge de ut her?
 11. Da var det vel dere vi traff på vei opp da? Får vel takke for ferdigtråkka spor.
 12. Takk for svar, har sett på kamera der ja. Men jeg primært var ute etter om noen hadde vært i området de siste dagene/ukene, eller om noen visste noe om forholdene av andre grunner.?
 13. Poster samme innlegg her på Fjellforum: Noen som vet hvordan forholdene er i Hurrungane nå? Tenker spesielt på Ringstindene etc. Lite snø? Har snøen satt seg skikkelig nå, eller er skredfaren stor ennå? Tenker ikke å ta de aller bratteste nedkjøringene uansett.. Er breene trygge nå når det er så lite snø?
 14. Damn, det så herlig ut i det været da! Jeg hadde jo selvfølgelig prestert å pådratt meg forkjølelse + kink i nakken disse godværsdagene. Skikkelig kjedelig å ikke få brukt sånne dager til topptur. Men apropos snakket om panoramabilder; hvilket program bruker du til å lime bildene sammen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.