Jump to content

sarek_82

Aktiv medlem
 • Posts

  191
 • Joined

 • Last visited

About sarek_82

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sarek_82's Achievements

 1. Om du har en skallbukse, så sjekk ut ANNA Helt suveren! Lett, tar liten plass & billig!
 2. Fjellpulken har kommet med en ny sele nå: [Hidden Content] Ser ut som at den er bedre polstret. Så er det noen hundrelapper billigere enn hos sportsnett
 3. Skal ha meg ny bukse nå, og vurderer direct alpine. Men mener å ha lest en gang at de er små i str. Noen som vet om dette stemmer??
 4. Skal du fiske på bunn gjør du følgende: Tre sena igjennom duppen, sett på et lite kulesøkke og knyt på kroken. Da er det bare å sette på meiten og hive ut. Skal du fiske med oppheng kommer det litt an på hvordan dupp du ønsker å bruke. Jeg bruker samme dupp til begge deler. Når jeg fisker med oppheng gjør jeg akkurat det samme som når jeg fisker på bunn. Bortsett fra at jeg bruker en liten pinne/kvist med noen halvstikk som dupp-stopper. SKITT FISKE!!!
 5. Her har du hvertfall Fireblood til en "god" pris: [Hidden Content]
 6. Takk Dakar! Da er det bare å bestille sommerens utstyr
 7. Noen som har bestilt varer til Sverige her? Det jeg lurer på er hva kostnadene vil bli om man bestiller fra et EU land til et annet? Toll, moms eca... Kan bruke en addresse i sverige som varene vil bli sendt til.
 8. STØTTES Hadde vært katastrofe om en rik tulling bare kan ture frem på den måten!
 9. Tusen takk utemannen! Nå fikk jeg masse å lese på
 10. Når det gjelder fiskeutstyr, så sjekk ut www.skittfiske.no Der er det fornuftige priser! Legg pengene i en god snelle! En god stang trenger ikke koste mange hundrelappene. Min favorittstang kjøpte jeg på skittfiske for 279,-
 11. Noen som vet hvor man kan få tak i den boka svenske forsvare bruker innen emnet?? Husker den ble solgt på armygear.com før, men kan ikke finne den lenger
 12. Lurer på om den mest kjente buksa fra fjellreven heter Grønnland jeg?! Har mange lommer, stramming på bena+++ Om du stikker innom Gruba i byen, så finner du den der!
 13. Da var jakken i hus. Hatt den og brukt den i 3 dager nå. Så langt er jeg veldig fornøyd. Jakken er lett, kan pakkes inn i innerlomma, 3 gode lommer, romslig hette, og varmer bra. Tanken er å bruke denne på sommeren når jeg står og fisker om natta også. Den er ikke for tykk, så tror den vil komme til sin rett også her. Eneste jeg har å utsette på den så langte er lengden. Den er ikke lenger bak, og er ikke blandt de lengste jakkene jeg har hatt. Når det er sagt så er ikke dette en jakke man bruker når det er veldig kaldt, så skal klare å leve med det.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy