Gå til innhold

Dortase

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dortase

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har forøvrig en MSR Windpro 2 som for meg ser ganske bra bygget ut. Den har også forvarmer for vinterbruk.
 2. Takk for info, ser da at jeg ikke skal koke opp noe som helst eller lage mat inne i telte 👍
 3. Likte oppsett ditt @In reach Kan hende jeg kopiere den hvis jeg skal prøve meg på varme i teltet.
 4. Takk for masse gode innspill Terka 👍 Vil du da si at en bensinbrenner er tryggere en gass hvis en kan å håndtere den på en god måte? Jeg kjøpte i utgangspunkte gass da det er mindre vedlikehold.
 5. Hei. Takk for mange gode råd til løsninger Men jeg ser at det ikke finnes noe som er helt trygt, iallefall ikke for mitt erfaringsnivå. da jeg har lite erfaring med primus/gass/rødsprit. Spesielt når jeg har med barn på tur. Trur nok jeg satser på å bygge mer erfaring med fyring utendørs og vente med vintertelting med barna. Evt kjøpe bedre soveposer og varmeflasker Jeg blir litt skremt av slike saker. https://www.aftenposten.no/sport/i/K31qJo/even-14-holdt-paa-aa-doe-i-teltbrann-for-ni-aar-siden-naa-finner-han-styrke-i-aa-kjoere-bilcross
 6. Hei Vi har et Bergans Wiglo 4 mannstelt (som ble anbefalt her på forumet) som vi er veldig fornøyd med. Vi har hatt 3 turer med dette telte nå i høst med barn og 3 og 7 år men det begynner å bli kaldere. Da hadde trivselsfaktoren blitt høyere med litt varme. Men jeg tør ikke fyre inn i telte med gassprimusen. Finnes det noe trygg måte å fyre i telt med barn på tur. Skal kun fyre mens vi er våken. Jeg er redd for at noen skal velte gassovnen eller CO forgiftning. Har sett litt på Origo Pal heat, som er en alkohol ovn https://isfiskebua.no/nettbutikk/teltvarmer-origo-heat-pal-5100.html men synes den blir for stor. Andre forslag?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.