Gå til innhold
 • Bli medlem

Anders70

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders70

Nylige profilbesøk

529 profilvisninger
 1. Da har gps`en vært ute og luftet seg i -7grader, innstilt på forhåndsladet NiMh, nesten bare vært i standby modus/svært lite skjermbruk Etter 7 timer var garmin batteripakka tom. Lithium heretter. Eller eneloop - om jeg gidder å gå over til et nytt system. Mitt lille bruk tilsier ikke det.
 2. Ang batterivelgeren. Med løse AA batterier har jeg mulighet til å endre batteritype i menyvalget. Men når den ladbare batteripakken settes inn, fjernes denne muligheten fra menyen. Dette stemmer også med bruksanvisningen, der dette står tydelig. Vil dette si at gps`en automatisk velger den beste innstilling selv, når en slik ladepakke står i? Dersom gps`en selv velger den beste innstilling, gjorde den også det under mitt tidligere bruk. I så fall er mitt håp, om at feil batteri-innstilling var årsaken til det høye forbruket, borte. Dersom gps`en ikke velger den beste inns
 3. Og hvor mange ganger kan vanlige eneloop batterier lades? (i motsetning til pro`ens 500)
 4. At flere brukere har andre erfaringer enn det en batteributikk hevder, overrasker meg ikke og jeg setter pris på slike tips. Selv hadde jeg ikke hørt om eneloop før engang. Foreløpig skal jeg teste meg ferdig med det jeg har ang gps`en, så får vi se. En digresjon: ble litt nysgjerrig på Ladda etter å ha lest linken til Dortase. Etter inn- og utladingskurvene der, kan det være at disse er eneloop-batterier i forkledning. Ikke vet jeg. Men jeg har et høyt forbruk av AAA-batterier (til andre formål) og har i flere år har brukt cotech sine billige oppladbare batterier fra clas olson. Di
 5. Jada, det er den oppladbare batteri "pakken" til Garmin som jeg har brukt hittil. Nei, jeg har ikke husket på å endre batteri-innstillingene. Bjørn J tipset meg også om dette, se over. Men gps`en stod innstillt på "NiMH" fra før. Den burde nok ideelt sett stått på "forhåndsladet NiMH" - siden jeg brukte den med oppladbare slike. Det kan nok tenkes at resultatet ville blitt bedre med denne endringen. Hvor mye det ville hjulpet vet jeg ikke. Får gjøre nye forsøk. Etter Bjørn J sitt tips om lithiumbatterier og kulde, har jeg gått tilbake til engangs-batterier av merket Energizer ultimate
 6. "Alternativt så har undertegnede og en del andre her på forumet vært i kontakt med de som laget melkepulver for viking melk". Er det Normilk som laget melkepulver for Viking melk?
 7. Batterier er eget fag skjønner jeg. Skal sjekke om jeg har batterivalg-meny. Takker for alle tips - de skal undersøkes suksessivt. Men mitt opprinnelige spørsmål: "Er det noen andre her som har opplevd at Garmin 66 bruker mye mere strøm enn Garmin 64?" står fortsatt ubesvart (med tilnærmet lik bruk/instillinger osv). A.
 8. at oppladbare batterier blir bedre etter 4-5 gangers bruk var nyttig info.
 9. joda, har forsøkt alt på lista. Takker igjen for tips. Med Tracking menes opplasting av data jfr mapshare/ inreach? Jeg har ikke 66i utgaven med disse funksjonene. Dersom det også menes i betydningen slepespor og data i den forbindelse, må disse være påslått til mitt bruk.
 10. på den oppladbare pakka fra garmin står det Ni-MH ja. Så får det bli test med lithium-batterier. Takker for tips. (Kanskje en får kjøpt oppladbare lithium-batterier også).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.