Jump to content

perilei

Aktiv medlem
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About perilei

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

perilei's Achievements

 1. Vi er en gjeng som skal ta turen ned Karasjohka til Sommeren. Ca. midt i august. Trenger litt tips til hvordan vi skal legge opp ruten. Ønsker jo selvsagt å få fisket en del i de øvre delene. Har lest en del padlebeskrivelser og sett litt på youtube. Hvordan er nå egentlig farten fra Boulzajavri og nedover til Lailafossen? Er det mye strøm i elva, eller er det laange stille partier med kontinuerlig padling? Packraftene er jo ikke fartsmonstre. Så en padlebeskrivelse som hadde lagt opp til 24 km på en dag fra Boulzajavri til Vouttasjavri. Det hørtes nå veldig langt ut på en potensielt stille elv? Hvordan er det tilsvarende fra Beivasgieddi ned til Assebakte?
 2. Fantastisk lesing. 2022 blir mitt år!
 3. Fantastisk lesing. 2022 blir mitt år!
 4. Jeg får ikke alt det oppi. Men så er je ikke særlig god å pakke heller. Men tror adapteret til panna blir en utfordring. Og så er det bare plass til en liten 100g boks….
 5. Har en minimo. Kan anbefales. Når det gjelder regulering kan minimo justere gassmengden på en fin måte, mens noen andre jetboils er mer av/på, uten mulighet for å finjustere varme. Ikke egnet til steking f.eks..
 6. Nytt år nye muligheter. Fjorårets tur ble jo avlyst pga de enorme vannmengdene. Men i år blir det tur ned Valjohka! Har du noen gode fisketips for turen? Vi tenker i hovedsak å fiske med Oter som er egnet med kald snurring. Har du noen erfaring med slikt fiske? Jeg har jo selv observert fluefiskere der, men det var mer til underholdning for oss som var over vann enn fiskene, så det holder vi oss unna. Jeg har også vært så privilegert at jeg har observert Tana-væringer som får laks i Valjohka. Dette er tilsvarende å se kjempeblekksprut i kamp med spermhval. Noe forunt bare de aller aller få. Det går seriøse rykter om at du er bevandret innen vin. Kan du anbefale en vin fra polet, som selges på plastflaske, og som er en ypperlig match for Drytech? Uansett så blir årets tur forhåpentligvis minneverdig. Kom gjerne med gode tips og anbefalinger
 7. Kan anbefale shimano stc minitele. Pakker lite, og så er det plass til en liten slukboks og snelle i etuiet.
 8. Sikkert en bra båt det der. Men.... Første turen ned en elv så er du hektet og kommer til å kjøpe en bedre packraft uansett. Mitt tips: kjøp en mrs, alpackaraft eller lignende med en gang 😀😀
 9. Hvordan var turen? Vi er et gjeng som tenker å ta denne turen nå i vår. Det er vel ingen fare for å velte? Hvordan er det med leirplass? Kan man f.eks sette opp tarp kun ved hjelp av omliggende trær uten bruk av padleåre?
 10. Har ikke med mye. Bare litt lett utvalg av whisky i tilfelle...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy