Gå til innhold

Fjellfross

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellfross

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fjellfross

  Mellomkollen Naturreservat [FILM]

  Flott film og fine stemninger
 2. Fjellfross

  Kveldsstemning i Finnemarka

  Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger
 3. Fjellfross

  Kveldsstemning i Finnemarka

  Starter ganske så pretensiøst ut! Men det er fort gjort å bli "poetisk" med slike kveldsstemninger! Vinteren går fort over, så det må nytes mens minusgradene fortsatt virker.
 4. Fjellfross

  Kveldsstemning i Finnemarka

  En liten snutt om en kveldstur i finnemarka.
 5. Fjellfross

  Spruttrekk til havkajak

  http://www.padlebutikken.no/index.php?visProdukt=174 her har du et som målene står oppgitt på.
 6. Fjellfross

  Ny dagstursekk, noen tips? :)

  http://www.mammut.ch...n-Nordwand.html er et hot tips hva gjelder topptur sekk, både vinter og sommer. Har selv bestillt den nå, så kan ikke dele noen erfaringer enda, men den virker ihvertfall unektelig bra til toppturer og lignende eneste minus er vel kanskje noe stiv pris... evt denne http://www.mammut.ch/nb/productDetail/251002221_v_0550_357/Trion-Pro.html som du også får i 50 + 7 L hvis større sekk er ønskelig.
 7. Fjellfross

  Haukeliseter - finse

  takker for respons! kjempeflott om du kommer med en tilbakemelding, det er gull verdt så må du ha god tur
 8. Fjellfross

  Haukeliseter - finse

  Det er kanskje et dumt spørsmål, men etter å ha kikket på www.senorge.no, så er det fortsatt mye snø på vidda fortsatt. Men er det helt usansynlig å håpe på å kunne gå haukeliseter - finse til fots første uka i juli?
 9. Fjellfross

  Krysse Island

  I boka " 10 turer med trøkk" kan du lese om kryssing av island sommerstid, er nok mye nyttige tips og hente der. http://www.larsforlaget.no/boeker/2/25
 10. MacKenzie pakksekker funker veldig bra, og etter min erfaring ganske så slitesterke. har hatt mine to i litt over et år nå, med bruk i både kajakk og sekk. Har ikke hatt vann i dem en eneste gang, og de har tålt røff behandlig. En annen ting jeg synes er positivt er at stoffet er ganske mykt, så det er veldig greit å stappe de nedi skottene i kajakken. Mange andre pakksekker er forholdsvis stive og litt vanskelig å ha med å gjøre! altså... Kan trygt anbefales!
 11. Fjellfross

  Jakt Haukeli.

  Har tenkt meg oppover på haukeliseter på rypejakta nå som det nærmer seg høstferie.. noen som har noen erfaringer herifra? bra med fugl eller dårlig? noen områder bedre en andre? eller generelle tips?
 12. Fjellfross

  Hvilken jakt gleder du deg mest til??

  Rype jakta!! er førstegangs jeger i år så det blir utrolig spennende.
 13. Fjellfross

  1 ukes tur på Hardangervidda

  Hei. Jeg og en kamerat planlegger neste års sommerferie, og valget falt på hardangervidda. vi har tenkt oss en tur på ca en uke. ingen av oss har vært noe særlig på hardangervidda før så vi er ganske blanke for ideer om hvor vi skal legge ruta. men vi tenker oss overnatting i telt og ikke hytte. så kanskje en rute som ikke er alt for trafikert av kjøretøy eller folk. vi har jo nå nesten 1 år på å planlegge så tar imot alt av rute tips og tips generelt.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.