Jump to content

Brekke

Aktiv medlem
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

About Brekke

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Stavanger

Recent Profile Visitors

862 profile views

Brekke's Achievements

 1. Hei Hoved problemstilling, er turområde med lite snø slutten av mai mnd. Jeg lurer på hvor det er godt å gå i Sunnmøresalpene/Dovrefjell i slutten av mai, når en vil ha minimalt med snø. Snø fenner går fintJ Jeg tenker mest og at å begynne på Skorgedalsbu og gå videre inn mot Måsvassbu og videre inn i Dovrefjell så kan jeg eventuelt bare snu og holde meg i område rundt de to førstnevnte om jeg ser det blir mer snø en jeg er komfortabel med. Tenker jeg først og fremst. Noen som kan bekrefte at første del av turen kan tas med minimalt med snø i slutten av mai mnd!?Lurer og på hvor populære hyttene er... Eventuelt gå videre en rundet til Raubergshytta og så videre til Eiriksvollen og så videre til Tjønnebu og så videre til Velleseter kan ve en super ide. Om det ikke er snø… Jeg tenker også at området rundt Velleseter og Standalhytta er fint. (lite snø) Men jeg skjønner at disse hyttene er lett tilgjengelige. Og jeg liker minimalt med folk. Normalt går jeg til de hyttene som det er langt å gå til som få gidder ta turen til. Jeg antar at jeg kan skru ned antall hytter da det er mye fjell/toppturer jeg burde ta meg tid tilJ
 2. Markmann Jeg har langt i fra bruk for ny funksjonalitet. Etter: [Hidden Content] Så skal de nye komme nå i første kvartal. Jeg leita på Finn i dag, fant ikke noe nå. Men jeg kan ha is i magen frem til påsken pluss litt jeg. Meg å Tom42 får kriga på finn då. Hadde ikke vert dumt å få på billigsalg. Men for min del har det jeg trodde skulle koste meg 9-13000 (Iridium) droppa ned til 3150(billegast leverandør av Inreach SE så langt). Så er fornøyd uten om dette abonnementet… Mvh Brekke
 3. Når jeg ser på leieprisene ser plutselig inReach SE Global Communicator fryktelig billig ut! Trenger ikke mer en minimum pakken til 60 kr i mnd jeg. Så 3599 kr innkjøp 60kr * 12 mnd i året får heller tåles i noen år Tusen takk for alle tipps! Satser på ingen klager når jeg får ferie nå!
 4. Hei Wistler, Den ser egentlig super ut. Men dette med abonnement vil jeg unngå. Det er ikke noe jeg ønsker. Lengre fjellturer er jeg kun på i en ca 3mnd sesong. Ellers på året er turene korte eller aldri alene. Ikke meininga å vær kravstor men Abonnementer er noe jeg unngår. Mener å ha lest noe om kontantkort en gang…
 5. Hei Etter som det hvert år er diskusjon i forkant av mine fjellturer. Så vil jeg nå gå til anskaffelse av satelittelefon. Noen tips? Viktigst for meg: 1: Ønsker ikke å bruke mer penger en nødvendig. 2: Hoved behov er å kunne sende en melding, om jeg skulle falle og knekke noe. Og derav er ute av stand til å ta vare på meg selv. Om meldingen bruker 20 min + på å nå noen plass er ikke viktig. Da du ikke svelt eller frys ihjel på kort tid. 3: Dekning så å si over alt, hovedsakelig i Norge. 4: Ikke abonnement. (er det mulig...) Hadde vert kjekt, men er ikke viktig om det koster meg mye mer: 5: Dekning og i Canada/Europa. 6: Å kunne ringe å snakke direkte.
 6. Brekke

  Brekke

 7. Brekke

  Snø Tomannsbu?

  Hehe når eg sier ny, så blir det ny stang i forhold til forige(todelt stang). Så den nye er godt brukt(arvegods-teleskop). 7gr brun Lillauren kjenner eg til, så den er god:) Indra Skredåvatn skal søkes opp:) Godt det er mye jobb, så siste arbeidsuke vil gå fort:)
 8. Brekke

  Snø Tomannsbu?

  Nice:) Fjellsko skal brukes:) Men @Erik Haaland du har ikkje tilfeldigvis bilde av snøre du brukte for å få fisk? Eg har fåt ny stang mangler å bytte sen. Men snøre kunskapen er ikkje tilstede... Må bare sei takk for gode tilbakemeldinger her!
 9. Brekke

  Snø Tomannsbu?

  Komer an på værforhold. Liker best å gå ifra hyttene ved trekke(før tunellen-Ørsdalen) Men det er ein lengre tur og meir ukjent tereng. => Finvær ønskes:)
 10. Brekke

  Snø Tomannsbu?

  Begyner på Støle rekner eg med (favorit hytte). Videre til Tomannsbu. Mulig Tomannsbu til Blåfjellenden. Vil helst avslutta på Støle igjen. Har ikkje fastsatt noe enda:) Hoho: Tomannsbu lør-søn = telt
 11. Brekke

  Snø Tomannsbu?

  Fantastiskt! 3 uker må ha vært ein drøm. Skal klamra meg til mine 5 dager eg:) Takk for god innfo og ikkje minst status bilde! Ingen tvil om at her er det bare å gleda seg til ferie:)
 12. Brekke

  Snø Tomannsbu?

  Hei Snevert spm. Men noen som vet om det er snø inn til Tomannsbu? Eventuelt om det er mye.
 13. Eg e redde folkehavet, men fant ein anbelfaling. " Med start/retur på Hjølmo og ønske om spektakulær natur, også kupert, ville jeg kanskje lagt ruta lenger vest. Fra Hårteigen til Trolltunga vest for Tyssevassbu. Trolltunga er svært mye besøkt for tiden (jeg har dog aldri vært der). Dere kan likevel få litt av Kvennedalen f.eks. fra Litlos og ned til Hansbu og derfra til Sandhaug. Evt. til Besso (anbefaler å kikke innom der!). Dere kan nok også klare ned til Mogen også (bra mat der!), men det er langt ned dit gjennom Kvennedalen. " Så ska studera karte plassene og tidsløpe nå. Eg he 1 uga på meg så bør nok bare pakka me telte:) Takk for tips:)
 14. Hei! Lurer på navn på de minst besøkte hyttene på hardangervida? De mest folke tomme områdene:)
 15. Tippe du he vore der. Men om du ikkje he så må du koma deg inn te Støle ein tur! Aldeles nydelige plass:) Gøy å sjå godt kjende turområder på FF. Men kan eg spør kor mye du søve med(kler)? Å liggeunderlag... Eg skal testa kor mye kle eg må ha med/på når ein skal ver ute fleire netter i telt(vinterstid) Men eg he frøse før når det knapt e minusgrade å eg søve i dunpåsen min..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy