Gå til innhold
  • Bli medlem

Krisnord

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Gratulerer så meget da:P Den var virkelig flott gitt!
  2. Ja, det er trist at det er slik det skal være...
  3. Krisnord

    Mygg tips

    Når jeg er på turer, spesielt fiskturer, bruker jeg ikke middel mot mygg og knott. Kun hvis vi sitter utom hytteveggen e.l. Er det varmt, har jeg bare på meg tynne klær og en hatt med myggnetting. Men det som jeg bruker utom hytteveggen (hehe) er bare Aurax. Det er en fin salve/krem som du bare smører på på armer og ansikt hvis du føler behovet. Myggen biter ikke hvis du har på Aurax (vertfall ikke på meg). Men hvis du er så uheldig og blitt stukket kan du smøre aurax på stikkene. Da blir kløinga vorte. Aurax hjelper!!!!
  4. Hehe.... Fine historier dere har på lager. Må fortelle en fra i fjorsommer. Var på ei tjønn like ved hytta mi, med en kamerat. Han fikk en fin ørret på litt under halvkilon etter noen få kast. Fisket en time, to timer. Etter to timer skulle jeg ta noen kast til, for så å gi meg. Akkurat da bet det på en fin en. Var vel kanskje halvkiloen akkurat sånn ca. Drog den opp på land, tok den i hendene og løftet den over hodet. kameraten var på andre siden av tjønna, så jeg holdte fisken oppe og ropte:"Da vart d en på mæ å sjø!" Akkurat da begynte ørreten å sprelle, og jeg mistet grepet. Du skjønn
  5. Krisnord

    fiskerapport

    Jeg synes piczo er mye bedre enn freewebs. www.friluftsliv.tk det er siden min. laget på piczo.
  6. Krisnord

    Fiske med mark..

    Har egentlig ingen problemer med den tradisjonelle måten jeg, å se på stanga hele tia.... Ikke gjør jeg det heller.... hehe!
  7. Krisnord

    Laksefiske.

    Jeg fisker ved Ler. Har ikke fått noe enda, men .... Har hørt at den hugger best på markklysa i Gaula ja!
  8. For meg er det revejakta og all fuglejakt (spesielt rypejakt) som topper listen.
  9. Krisnord

    Barn på tur

    Barna kommer til å trives Jeg må si jeg er ubeskrivelig takknemlig for at jeg fikk være med onkel på rypejakt og tante på ørretfiske da jeg var liten. Det er vel det grunnleggende for at jeg jakter og fisker og er SÅ interressert i friluftsliv som jeg er.
  10. Det er bra:P Men ellers så bryr jeg meg ikke særlig mye om dette... Misforstå meg rett, jeg tenner ikke bål på den tørreste lyngen. Men hvis det er bergbunn (el.) og mulighet til å bygge en ring av stein rundt bålet, så tenner jeg. Og helst hvis det er i nærheten av vann.
  11. Jeg skal snart kjøpe et Normarka 3 camp. Har hørt mange positive meldinger om det da. Bare for å nevne det...
  12. Hvirkelig en fin rapport, og mange fine bilder. Virker som du er en ordentlig "villmarking!!"
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.