Jump to content

Sander64

Aktiv medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About Sander64

Sander64's Achievements

 1. Takker for gode svar! Ser at ute selger Arcteryx Theta SV buksen, men er litt forvirret over alle kombinasjonene av bokstaver. F.eks har man SV, SK, AV (?), LK(?) osv osv. Hva er forskjellen på disse da?
 2. Høres bra ut! Hvordan funker snøsperren på den? Ser den går ett stykke oppover kroppen.
 3. Heisann. Har tenkt å kjøpe meg ny bukse av god kvalitet. Har drevet å sett på en del forskjellige, men klarer ikke helt bestemme meg. Jeg tenker å bruke buksen i hovedsak i vintertid, men jeg vil også ha muligheten for å bruke den til andre tider av året også. De buksene jeg har sett på så langt er Norrøna Lofoten, Norrøna Trollveggen og Arcteryx Theta SV bib. Det er godt mulig det finnes andre gode bukser, men er i hovedsak disse jeg har pekt meg ut. Første jeg lurer på er om noen kan fortelle meg forskjellen på Norrøna Lofoten Pro shell ( http://www.oslosportslager.no/produkt/norrona-lofoten-pro-shell-pants-skibukse-07-08-herre-8836.aspx ) og Norrøna Lofoten Gore-Tex XCR buksen ( http://www.oslosportslager.no/produkt/norrona-lofoten-gore-tex-xcr-bukse-5767.aspx ) Hadde kanskje hjulpet en del på valget mitt. Grunnen til at jeg faller litt mot Lofoten er fordi jeg har Lofoten jakken som jeg er veldig fornøyd med. Og dersom jeg kjøper buksen kan jeg benytte snø lås systemet og nesten bruke det som en heldress. Men vet ikke til hvilken grad lofoten egner seg til toppturbukse, eller på andre tiden av året? De to andre buksene er vel heller egnet for året-rundt bukser, men kan dog ikke brukes som snøsperre sammen med min lofoten jakke. Så lurte på om noen har erfaringer med noen av de buksene? Eventuelt noen andre bukser? Hadde vært bra!
 4. Hørt det skal være rimelig hardcore siste stykket opp Bondus, men at det skal være greit opp til vinduet. Var ikke så lenge siden et par folk ble fløyet av øvre delen av Bondusbreen, så vær forsiktig ; )
 5. Har funnet ut at det egentlig ikke er så veldig vanskelig å gjøre det selv. Så har tatt å bestilt meg et par i dag. Dersom du finner ut at det blir for vanskelig kan du alltids spørre lokale sportsbutikken om å gjøre det mot. Koster rundt 200 for å få de montert ville jeg tro = /
 6. Heisann! Vurderer å bestille meg hammerhead bindinger over nettet. Eneste ulempen jeg kan tenke på er at jeg må da montere disse selv. Noen som har erfaring fra montering av bindinger og går dette greit? Eller er dette rimelig vanskelig? Har aldri gjort det før så vet ikke selv! Takker for svar!
 7. Yesda! Har litt problemer med å finne rutetider tilbake igjen fra sunnmøre. Er ganske håpløs på å finne busstider merker jeg. Men det står jo ikke bussavganger fra Ålesund? Står bare i fra Bergen = / Noen ide?
 8. Tusen takk for hjelpen! Stiller sikkert noen flere spørsmål også når avreise dato nærmer seg! Til den tid, takk!
 9. Heisann! Meg og et par kompiser har planlagt tur til Molladalen i sunnmøre en stund nå for å drive litt klatring og fjellvandring. Alt planlegging har gått bra helt til bilen vi skulle benytte sa stopp. Alternativet vi nå har er å benytte oss av kolektiv transport. Enten buss eller tog. Nå skal det sies at vi bor i Bergen da og at vi er rimelig lite kjent der oppe. Hvor langt det ligger fra Ålesund, sunnmøre etc? Noen som kan hjelpe oss på vei, enten med hvordan man kommer seg ditt eller noen jeg kan ringe for nærmere opplysninger? Hadde vært utrolig bra! Mvh, Sander
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy