Gå til innhold
 • Bli medlem

Pettit

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  166
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Pettit vant dagen sist 30. oktober 2019

Pettit hadde mest likt innhold!

Om Pettit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vestfossen

Nylige profilbesøk

1 040 profilvisninger
 1. Jeg har brukt min Allak 2 en del ganger nå , men kun alene og i sol eller snøvær så aldri hatt baktanker med dørløsningen før nå. I helgen har det vært i bruk 2 ganger, begge med barn. 0-2 grader og enorme mengder dugg så ytterduk har vært som i regnvær, klissvåt. Alt er bra inntil man skal prøve å lirke seg ut og inn og da spesielt barna, ytterdøren faller rett på innerduken og gjør denne klissvåt samt spruter vann inn i innerteltet om du ikke er superforsiktig. Hadde jeg vært alene hadde det sikkert gått greit da jeg bare hadde brukt døren motsatt av der jeg skulle sove men relativ
 2. Fikk heldigvis tak i en på xxl Drammen. 1 liter. Siste de hadde. Litt stor men bedre enn ingenting
 3. Fått tak i en brenner. Men ikke flaske. ser ut som det er relativt umulig å fikse Optimus flakse så spm er om det funker med flaske fra Primus eller MSR tips?
 4. Min står montert bak garasjen. Ikke utsatt for direkte sol. Planen var å ha den slik hele vinteren. kanskje ikke så lurt dette da?
 5. Men ser nå at info XXL opplyser er noe man skal ta med en klype salt. F eks vannsøyle på bunnduk på teltet i de forskjellige størrelsene 🤣🤣 Breheimen2 : 12000mm Breheimen 3: 7000mm Breheimen 4 : 120000mm Breheimen 2 og 4 har 4700mm vannsøyle på ytterduk mens Breheimen 3 kun har 3000mm . skal dog nevnes at Breheimen 3 har en vekt på 345g så tatt i betraktning er det jo ganske ok at den er litt dårligere #håpløst
 6. Hei og takk for svar utfra duk og spesifikasjoner er det vel likt et telt i Pro serien ser det ut som. Samme duk og stenger. vekten er ikke så krise for meg. Skal brukes med barna så vil ha et de kan «herje» litt i uten at det ryker. Akkurat solgt et Fjellheimen 3 SL da det krever litt mer hensyn 👍🏻
 7. Ser det er noen eldre tråder rundt teltet fra juni når teltet kom. Da var det ikke mye erfaring å høste. Har noen mer å melde nå?
 8. testet min nå. 1 liter vann i svartkjelen kokte på 5 min 50 sek
 9. Hmm. Ok. Men hvor bestilles denne a? Finner den ikke noen steder
 10. Den er super å kokkelere med, men bråker helt Villt syns jeg
 11. og i samme slengen. noen med erfaring fra denne brenneren? Kovea Booster +1 multifuel [Hidden Content] Så jo ganske grei ut som en kombibrenner..
 12. Ja. Gass. Har en fin MSR fuel fra før. trenger et alternativ som ikke høres ut som et jetfly🤣
 13. Gravity 3 eller Easyfuel 2? pris er lik. solgte akkurat jetboilen min pga elendig spredning av flamme til matlaging.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.