Gå til innhold
 • Bli medlem

erlend0710

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg var på Sokse i går på ski. Gikk fra Krossbu. Tur til Storebjørn går kjempebra! Så ut som sprekkene opp på Bjørnebreen var iferd med å komme godt frem så hold mot høyre opp mot Bjørnelabben. Mye nysnø(dog noe sugen) på Leirbreen!
 2. Er det noen som vet hvordan forholdene på Gaustatoppen er nå om dagen? Vurderer tur dit til helga, men er usikker på forholdene. Eventuelle tips og råd tas imot med takk.
 3. hva med gråbein?det rimer på gråstein, som alt fjell består av.
 4. Dette beviser hvordan dagens ungdom etter de siste reformene blir totalt avhengig av elektroniske hjelpemidler. Det skal sies at nynorskkarakteren ofte settes som et resultat av skrivefeil og ikke av innhold. Derfor er kanskje nynorsk et unødvendig fag om man får skrive på data... Ettersom du får 5 i norsk bokmål burde du vel være klar over at gjentakelse er et av de mest brukte virkemidlene i både litteraturen og poesien. Hvordan tror du Hitler klarte å få millioner av mennesker til å ta hans parti? Selvfølgelig gjentok han et budskap uten og direkte si hva han mente, men heller lot tyskerne
 5. Jeg er også ganske sikker på at akutt ikke skrives AKKUTT. Sorry ass,stilene dine kan ikke holde til en 3+...Dette bør de som har sett på AKUTTEN ha fått med seg...men de som skal bestige "500 fjell" sliter vel litt med å få sett på tv. Ha en ellers god dag:)
 6. Jeg er også ganske sikker på at akutt ikke skrives AKKUTT. Sorry ass,stilene dine kan ikke holde til en 3+...Dette bør de som har sett på AKUTTEN ha fått med seg...men de som skal bestige "500 fjell" sliter vel litt med å få sett på tv. Ha en ellers god dag:)
 7. Takk Åge.Det var et slikt svar jeg ønsket;)ikke noe utsatte områder mot kalvehøgde?(les: stup,fall, skumle snøskavler)
 8. må da funke noen steder?noen som har erfaring med HVOR dårlig det skal være før det bli helt umulig å få til noe.hvilke steder er mest værhardt? jo høyere desto verre?like folk som er positive som Magnus0404;)
 9. Skal på topptur 1. mai helga og lurer på hvor folk synes det er best nettopp nå, både med tanke på snømengde og egen erfaring.
 10. Hvis noe skulle gå galt kunne vel bare han vennen din ha redda deg?eller tror du ikke han hadde klart det kanskje?
 11. Hvis det er til vinterbruk bør du gå for GTX. Gore-Tex skal visstnok ha mye bedre pusteegenskaper enn hva Dermizax kan stille opp med.Dermizax går for å være ØRLITE gran mer vanntett enn GTX, men den forskjellen er så liten at man muligens ikke merker den.På vinteren blir man jo dessuten ikke så våt at det gjør noe, men man blir derimot svært varm, spesielt på ryggen hvis man bruker sekk, slik at pusteegenskapene er hva du nesten vil sette mest pris på på vinteren. jeg ville gått for en tynn GTX Proshell/XCR jakke/bukse slik at du heller kan regulere temperaturen med de lagene du har under.
 12. Jeg har det.Var en tur i Jotunheimen med den for 2 uker siden i regn,sludd, vind og snø.Helt tett;)men jeg synes personlig den er litt for vid.Jeg er 187 og bruker small og den er relativt romslig allikevel.Det skjer jo ofte også at jakka sklir opp ved bruk av sekk, så at en jakke er stor vil ikke ha så mye å si hvis man bruker sekk samtidig.
 13. erlend0710

  Breøks?

  Hvor mye snø er det egentlig i jotunheimen nå? er det nødvendig å ha med breøks hvis man skal opp på relativt høye topper der? eventuelt hvordan øks bør man da kjøpe seg?
 14. var vel omtrent samme snømengde for to år siden.Var på Glittertind da og dte gikk greit uten stegjern.er stort sett bare snø der.Problemet er heller at snøen der oppe kan bli jævli bløt utover dagen hvis det er stekende sol, så man bør starte ganske tidlig for å slippe og nesten svømme i snø der oppe...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.