Gå til innhold

Anders Holt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  98
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders Holt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. En annen ting som er rådigg på bålet: Beyondburger, sautert rødløk og frisk agurk, med rosmarinstekte potetbåter og vegansk aoili. Kjenner savnet etter sesongen kommer krypende nå
 2. Hei, Gå inn på packrafting in norway på facebook: Det arrangeres Nordic Packraft Roundup i juni i femunden. Der møtes packraftere fra hele skandinavia for å padle elv - sammen. Mange erfarne, og man får prøvd seg i trygge omgivelser med folk som kan elvepadling. Her er lenken til eventet: https://www.facebook.com/events/472962873631280/ Trenger du mer informasjon utover det - så kan du ta kontakt med Halvor Westerheim som jobber med packrafts og arrangerer dette i år. Vi sees!
 3. Beste turer så langt: Kryssing av Ifjordfjellet Stabbursdalen Rocky mountains i Colorado På loffen på Seiland Turer før jeg dør: Krysse Ungavahalvøya i Canada (Tur bookes for 2021!) Lemmenjoki inn til Buolzajavri og ned til Karasjok (denne skjer nå i juli) Overambisøse mål for neste tur etter Canada 2021: New Zealand (1 eller begge øyene) på langs med Packraft og fluestanga Newfoundland på langs Padle Yukon-elven Krysse Island Kunne også tenke meg en SØ-fisketur til Falklandsøyene en gang. Kan se for meg det er rimelig episk. Vi får se hvilket prosjekt som blir neste etter 2021 Moro blir det uansett!
 4. Jeg stod med akkurat samme problematikken som deg for noen måneder siden. Den gamle berghansjakka skulle pensjoneres - og valget stod mellom Alpha SV og Beta SL. Jeg gikk til slutt for Alphaen (vurderte også AR som nevnt over her), og har vært strålende fornøyd så langt. Det valget falt på til slutt er at jeg sitter mye i Packraften, ofte en hel dag om gangen - og når det da bøtteregner i dagesvis så skal jakken tåle veldig mye juling. Ville det vært noe problem i en Beta SL? Overhodet ikke Føler jeg meg trygere med en Alpha SV? Absolutt...
 5. Oh, takk for tipset! Den der skal jeg absolutt sjekke ut! Har begynt å sondere hva som finnes av lette, USB-oppladbare hodelykter til Canada 2021, og denne så veldig lovende ut.
 6. Var på et Monsen-foredrag i fjor høst, og om jeg ikke husker feil så ble det nevnt i løpet av året. Helt sikkert til høst eller noe. De var i Alaska på den ene turen hvertfall, og håper de har vært i Canada og
 7. Min absolutte favoritt må være Monsen, Monsen og Mattis. Gleder meg så sjukt til ny sesong!
 8. Hei! Skal oppgradere soveposen til fruen i forkant av en 30d tur i Canada neste år, og Lemmenjohki/Anarjohka nå i sommer. Hun har i dag en Mammut MTi 3S pose med comf +2, TL-4. Denne har vist seg å være varm nok for henne, så jeg vil holde meg i den samme temp-sonen. MEN! Faenskapet veier 1400g og tar halve sekken, så her er eneste kjøpsgrunn å gå NED i volum og vekt. Utfordringen ligger i at madamen må ha syntetisk pose, og der har jeg relativt lite erfaring om hva som finnes på markedet for kvinner. Har foreløpig funnet denne som et alternativ: https://www.fjellsport.no/mountain-equipment-nova-ii-wmns-long-ink-pumpkin-spice.html?q=mountain equipment womens Der barberer vi av 200G, og den ser noe vassere ut med comf på -3 mot mamutens +2. Jeg vil helst så langt ned i volum (primært) og vekt som mulig på denne posen, samtidig som vi holder oss i samme comfort-range. Hvilke andre alternativer har vi her ute?
 9. Første bud er jo å bruke klær med permetrin. Feks exofficio. Da slipper man å få myggstikk. De fungerer vanvittig bra. Blir det irriterende med mygg i nærheten er det myggmiddel som gjelder. Blir det VIRKELIG ille så er en thermacell helt genial å bruke. Måtte ty til den en gang i Finnmark i fjor og det var overraskende bra
 10. Bare hyggelig. Ta gjerne kontakt om du trenger tips til spesifikke plasser etc. Veit hvor vanskelig det kan være å planlegge sånt fra et annet land.
 11. Hei, Noen timers kjøring fra Oslo gir dere tilgang på en del artige muligheter. Dersom dere er interessert i ørretfiske i Valdres, ligger det innenfor rekkevidde (ca 3t fra Oslo). Dersom dere ønsker spennende elvefiske har dere både Harr og Ørret-fiske i Koppang, Trysilelva og Rendalen som spennende muligheter. (3-4t fra Oslo). Et alternativ kan også være å prøve seg er feks Otra fra Hovden og sørover. Fabelaktig natur, masse hytteutleie og flotte fiskemuligheter. Videre har dere muligheter både i Østfold (Vestfjella feks. Ikke spesielt dramatisk natur, men gode fiskemuligheter), Det er rett og slett litt avhengig av hva det er dere ønsker å oppleve. Personlig ville jeg vurdert enten Valdres, Rendalen eller Otra. Da får man flott natur og gode fiskemuligheter i en smell Kort og hytter kan forresten kjøpes på www.inatur.no - veldig enkel og fin side å bruke for å kjøpe fiskekort og finne hytter i nærheten.
 12. Dundra til på en 400 XL til 3000,- som er på vei nå. Veldig bra tilbud på fjellsport nå
 13. Laksefjordvidda i fjor. Midt på natten etter ca 10 timers forflytning. Målet i sikte.
 14. Ja, orket ikke lese hele tråden så refererte bare til de siste par sidene. Men du er fornøyd altså? Hva tenker du om denne som primærbrenner på en lengre ekspedisjon kontra andre modeller?
 15. Det der var dårlig reklame for norske friluftsverdier ja... At ikke folk bare kan følge reglene😡
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.