Gå til innhold

Anders Holt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders Holt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Anders Holt

  Erfaring med Xpot?

  Har noen erfaring med disse? https://www.xxl.no/sea-to-summit-sea-to-summit-xpot-1-4l-sammenleggbar-gryte-oransje/p/1114279_1_style
 2. Anders Holt

  Packraft - tips til drivanker

  Selvsagt! Walle: https://www.skittfiske.no/jarvis-walker/163902/jarvis-walker-drivanker-43cm-passer-til-båt-12-til-14-
 3. Anders Holt

  Packraft - tips til drivanker

  fant endelig et drivanker som ikke var laget til danskebåten på skittfiske. Takk for innspill
 4. Anders Holt

  Packraft - tips til drivanker

  Kan kikke drasse med meg en dregg i 15 dager over finnmarksvidda dessverre. Har kutta tannbørsten i to for å spare vekt liksom... Får se hva det blir til. jeg skal teste å bare ta en stein oppi en pakksekk festet til en line på båten og slenge den uti. Tipper det bør gjøre susen
 5. Hei, googler meg ihjel her så kanskje noen her kan hjelpe? skal på en 15dagers packraft/fluefisketur i finnmark om et par uker. Jeg fisker mye fra packraften, og det skal ikke store fisken til før man blir slept rundt i vannet som en dupp. Tenkte derfor på et drivanker (eller en mcgyver-variant av dette). De jeg finner er store. Type 50cm i diameter og oppover. Trenger noe som er vesentlig mindre. noen fikse ideer her? det første som slo meg var å feste et tau i en vanntett pakksekk, men da risikerer man at den ikke åpner seg, og bare ligger å flyter i vannet. Alternativt legge en stein oppi?
 6. Hei folkens, Skal på en 14 dagers packraftingtur i finnmark i juli, så er i full sving med å kjøpe inn og teste utstyr. Jeg er nysgjerrig: Hvilke pakksekker mener du er best? Jeg testet nylig Sea To Summit Ultrasil og den holdt ikke mål som noe annet en sprutsikker. Mackenzie sine fra XXL er noe mer vanntette etter min mening. Tenkte å pakke teltet bak ryggen på packraften. Vil nok ta en søplesekk rundt og deretter pakksekk rundt teltet igjen for å sikre det 100%. Noen som har innspill til hvilke pakksekker som er suverent best?
 7. Anders Holt

  Biltema vest

  Mareng: den vesten fra jula: Den står 30-50kg på. Jeg veier 83. Blir ikke det litt i det letteste laget for meg?
 8. Jeg snakket med west systems og de frarådet akkurat den åren der. De har to ulike blad som du ser i filmen på nettsiden der. Den de leverer som er 4-delt er den med smalt blad. Den med bredt blad er mye bedre egnet til packrafting i elv, men kommer kun i to-delt. endte opp med packraft sin karbonåre.
 9. Anders Holt

  Packraft elvepadlingkurs

  Kunne også tenke meg dette. Har du noe info på disse kursene Bjørn?
 10. Ja, er det jeg også har skjønt. Jeg skal to uker i anarjohka på packrafting tur i juli, så jeg er avhengig at utstyret holder, for ryker det på dag 2 der inne, så har jeg en case. Tror jeg kjører den safe og går for den mer robuste. Med mindre noen her har andre innspill å komme med?
 11. Anders Holt

  Biltema vest

  Noen med erfaring med denne vesten? http://www.biltema.no/no/Bat/Sikkerhetsutstyr/Redningsvest/Flytevest-oppblasbar-150-N-2000035796/ Skal brukes i packraft. Blant annet på en 14 dagers ekspedisjon i anarjohka nasjonalpark og karasjohka i sommer.
 12. Fikk forresten anbefalt denne nå fremfor AE åren av West Systems: https://www.westsystem.no/p/18772/werner-skagit-4-delt-padleaare Men dersom noen har brukt AE åra i litt røffe situasjoner, vil jeg gjerne høre litt om erfaringene. Skal packrafte Karasjohka i juli, og det er krise dersom utstyret ikke holder mål
 13. Noen som har fått testen den AE Åra fra West systems det snakkes om over her?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.