Gå til innhold
 • Bli medlem

Gjeldnes

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gjeldnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Gikk også turen nå på torsdag, men vi startet på ettermiddagen og gikk gjennom natta. Ellers mye det samme som MarteR skriver. Feidende flott tur
 2. For Indre Sula som du skriver, er slakeste vei om Kvendsetdalen og opp Litjbotn. Skal gå ann å finne en forholdsvis farbar vei her, selv om det er ganske grov ur noen plasser. For Virumkjerringa så er jo høyeste punktet lenger ut. Altså man kan følge ryggen opp fra nordvestsiden av fjellet (kjerringvatnet).
 3. Litt snikreklame, håper det går greit..! Norgescup i Randone arrangeres på Kårvatn den 14 og 15 februar, individuell konkurranse på lørdagen og sprint på søndagen. I tillegg til de aktive prøver vi oss med trimklasser. En på tid som starter sammen med de aktive, og en uten tid som starter like etterpå. Dette vil foregå i området fra Kårvatn og oppover mot Tydalsnebba. Mer info på: [Hidden Content]
 4. Snøfjellet: Følg turistlinja opp til Bjøråskaret. Følg ryggen opp til Snøfjellet til du kommer til en liten hammer. Gå under sydveggen til det "åpner" seg, skal være merket med små varder til topps (fant de ikke når jeg kom ned den veien i fjor, men sikkert greiere når man kommer nedenfra).
 5. Oppdatering: [Hidden Content] Klagen ble ikke tatt til følge; Trollheimsporten
 6. Hvis du fremdeles er på leting kan du høre med Kårvatn Fjellutstyr, 71 66 39 29. Så hvertfall R320 seler, mulig de har R300 også.
 7. [Hidden Content] Hva synes fjellfolket om dette da?
 8. Må ha vært ei nydelig helg å tilbringe på fjellet, fullmåne og greier. Vi fulgte eggen et stykke oppover før vi tok rennene til venstre, var i overkant med vind så det virka mest fornuftig. Dere gikk ned igjen samme veien også? Fattern var på Kvennjulfjellvatnet for noen helger siden, fikk noen fine fisker han også. Idyllisk plass!
 9. Det var bra fart opp bakkene på Kårvatn i helga ja, litt av en kapasitet på de utøverne!
 10. Mindre klyving enn eggen over Skjerdingfjellet vil jeg påstå, flere valgmuligheter. Men der eggen var på det smaleste kan det være litt spent, men så lenge det ikke blåser liten storm går det nok fint !
 11. Bratt er det, men ikke noe som byr på problemer. Hvertfall ikke sommerstid, måtte bære skiene når jeg var der i vår.
 12. Ja den snødde vel strengt tatt ned også, men en liten indian summer fikset biffen for en treiging som meg. Ellers er det litt surt med lite bilder fra de morsomte partiene ja, frisk vinterstid denne eggen tror jeg.. Lite fislukt tror jeg, de fikk heller kortvarige liv, skrangla godt i bjella på toppvarden denne dagen.
 13. Endelig var tiden kommet for å gå vesteggen på Neådalssnota. Dette er en tur jeg har gått og tenkt på i hele sommer, men som har blitt utsatt og utsatt til fordel for andre fjellturer. Jeg hadde nesten slått meg til ro med at denne måtte utsettes til neste år, men med de siste par ukers finvær, og spesielt de siste dagene med landvind og over 20ºC nede i bygda hadde feid all tvil og snø til side. Det var ikke meldt kjempevær denne dagen men jeg og en kompis startet med friskt mot fra Kårvatn kl 0900. Vi fulgte turistlinja mellom Kårvatn og Trollheimshytta inn til Naustådalsvatnet, der tok vi
 14. Du skulle jo lagt ut med lydspor fra det partiet !
 15. Blir nok ikke det! Se bilde under, ikke store røveren den sydveggen. Blir vel heller en kald Nord(øst) vegg den midt imot.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.