Gå til innhold
 • Bli medlem

thorsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om thorsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg er i den berømte "hvilket telt skal jeg kjøpe-prosessen". Tenker å prøve en litt annen innfallsvinkel. Teltene det står mellom: Hilleberg Niak Hilleberg Unna Rent hypotetisk: Om du ser for deg en skala med to ytterpunkter som representerer teltets bruksområde. Ytterpunkt i den ene enden så står teltet inne på soverommet ditt, og i den andre enden så står teltet på toppen av Mount Everest. Hvilke to ytterpunkter på skalaen av bruksområde ville du plassert disse to teltene i?
 2. Å gå i søvne er én ting, jeg hadde garantert snublet i teltbunnen/primusen/hvasomhelst og føket rett utfor
 3. Jeg har en Marmot col eq (27 eller 29 minus i følge marmot), brukte den i nordvestpassasjen i 30-40 minusgrader, var aldri kald i den, mens en annen brukte WM Bison (-40) og han frøs noen av nettene. Konklusjonen min ble vel at hvis jeg noensinne får bruk for en kaldere pose velger jeg lett Marmot CWM (-40) foran WM Bison. Edit: marmoten koster 200 USD mindre også, og det liker vi
 4. Jeg hiver meg på de som bekrefter at det er fint å bruke andre gassbokser, jeg har aldri sett en MSR gassboks en gang og jeg bruker pocket rocket.
 5. Sjekk nederst på siden [Hidden Content]
 6. Vel, det er jo en viss sannsynlighet for at det er noen andre på fjellet som også har skredsøker, eventuelt jeg som hjelper andre. Hvert minutt teller i en slik situasjon. Uansett, ifølge dnt er det trygt å følge den "merkede" vinterruta, så da valgte jeg å ikke kjøpe skredsøker
 7. Det er bare Krækkja som er betjent i den perioden, sover som nevnt i telt uansett. Reiser alene, så sitter å vurderer om jeg skal bruke penger på skredsøker eller ikke, har uansett med meg spot.
 8. Takker for svar, Planen er å gå Finse - Krækkja - Sandhaug - Litlos - Hellvassbu - Haukeliseter fra 14/15 mars og utover. Jeg kommer til å sove i telt, men legger ruta via hyttene for sikkerheten og enkelthetens skyld. Finse - Sandhaug skal være kvistet i den perioden, går da ut ifra at den delen er skredsikker ? Sandhaug - Litlos er jo forholdsvis flat og fin, men er det noen utsatte områder sør for Litlos ?
 9. Er det noen som kan svare på om det er noen skredutsatte områder mellom Finse og Haukeliseter i turistforeningens løypenett?
 10. Åsnes leverer smørefrie ski med sitt kortfellesystem, så det burde jo funke, jeg har et par slike, men har ikke fått testet dem enda
 11. Soveposen min er av vannavstøtende materiale, men da jeg våknet her om dagen og begynte å bevege litt på meg, fikk jeg hele nattens kondenssamling midt i fjeset, noe som var en fin start på dagen derfor tror jeg ikke det har noen veldig stor effekt..
 12. Da er det bare min nettleser som er vanskelig, uansett åssen jeg vrir og vrenger på det får jeg ikke 20%
 13. Jeg tror nok du har sett litt feil, du får ikke 20% rabatt, de trekker fra 20% moms, men dette må du jo uansett betale når varene skal inn til norge...
 14. ser nå veldig likt ut som bergans sin antarktis serie...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.