Gå til innhold
 • Bli medlem

jlr

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har hørt at hunder kan løpe til de stryker med fordi de i panikk prøver å holde følge med eieren som fyker avgårde i en skiheis, så vær litt obs på at man ser an lengde, hastighet osv på skitrekket først. Men er selvfølgelig ikke noe problem med en liten t-krok noen hundre meter =)
 2. Med respekt å melde tror jeg kanskje ikke ulike typer kartdatum er rett sted å starte en forklaring på hvordan man skal bruke en gps =) Hvis man kjøper en garmin-gps følger det med en CD med et treningsprogram, hvor man kan lære seg navigering og praktisk bruk av en gps. Anbefaler deg å melde deg på et DNT-kurs som ble nevnt ovenfor.
 3. Ser at prisen for 4 Eneloop XX ligger på ca $20 på ebay. Linken til den norske siden var jo 4 stk XX pluss lader, som ligger rundt $40 på ebay..
 4. Takk for raske og entydige svar.. Feks noe sånt? [Hidden Content]
 5. Jeg tenker å kjøpe oppladbare AA-batterier da jeg ser at det går med ganske mange batteripakker til GPS og hodelykt i løpet av et år. Går mange dagsturer i løpet av uka, og da bør vel oppladbare batterier være et lurt valg. Hvilke batterier bør jeg da kjøpe hvis jeg skal ha noe som ikke er altfor dyrt, men som har god effekt også ved lave temperaturer? Hvilken teknologi, og hvilke merker kan dere anbefale? Og har dere evt noen gode nettsider (norske eller utenlandske) hvor de selger det dere måtte foreslå? Ser at mange nettbutikker selger GP-batterier, er det noe å satse på? 2136ad5
 6. Leter etter nye jaktski uten stålkanter. Hadde egentlig bestemt meg for Åsnes Breidablikk, men synes prisen er litt stiv. Jeg ser at Oslo sportslager selger Fischer S-Bound til halve prisen av Breidablikk. [Hidden Content] Hva ville dere ha anbefalt meg å gå for? Og hvor lange ski burde man ha? Er 174.. Begge disse modellene er jo ganske brede, så man er kanskje ikke så avhengig av så lange ski?
 7. Hei! Skal på telttur i området nordvest for Gyrinosvatnet. Er det noen som har fisket her på denne tiden av året og har noen erfaringer eller gode tips? Og er det noen som vet hvor man får tak i fiskekort? Blir dette fiskekort tilhørende Ål eller Hemsedal? Eller begge deler?
 8. jlr

  Kjøpe sykkel i USA.

  Betal skatten din som alle andre.
 9. Enig i forrige innlegg. Synes Halling får unødige mengder kritikk. Det er en klar mangel på produktet, som Oslo sportslager må rydde opp i. Eventuelle merkostnader skal dekkes av selger, som her feks kan si porto ved returnering og mellomlegg dersom skoene koster mer et annet sted. Argumenter av typen "jeg har handlet der 5 ganger, og nesten alltid fått det jeg bestilte" er vel ikke jævlig relevante her.. Forøvrig skremt av Fjellbaronens manglende evne til å fange opp hva faktisk har sagt.. "Skal du ha fullpris tilbakebetaling for et par sko du har kjøpt på tilbud mener du
 10. Var så mange som kommenterte skogshorn/bergheimen her, så tenkte jeg skulle slenge meg på. Jeg kjøpte Bergheimen rett før rypejakta nå. Lang historie kort: buksen trekker vann. Selv på tørre dager ble jeg våt fra knærne og ned etter et par timers rusling i skog fra fuktige vierkratt osv. I tillegg har sømmene rundt anklene begynt å bli så slitt etter bare 5 dagers jakt at det ser ut som de kommer til å ryke neste tur i tilsvarende terreng. Jeg kommer til å reklamere på buksen. Det finnes absolutt MYE dyrere bukser, men jeg synes man kan forvente mer av en bukse med veiledende pris p
 11. jlr

  Jakt 08/09

  Bra med fjellrype i Porsanger. forsåvidt bra med lirype og, men de satt i tett fjellbjørkskog, så var umulig å få på skuddhold=)
 12. jlr

  Hagla på flyet

  Ok, takk! Skal jakte i porsangerområdet, har hørt det faktisk skal være litt ryper i området (sett i lys av de dystre rapportene overalt). Har våpenkort og pakket hagle i to forskjellige check-in kollier, så da satser jeg på at alt går bra!
 13. jlr

  Hagla på flyet

  glemte å si at sekken med ammo og forskjeftet skal selvfølgelig også sjekkes inn..
 14. jlr

  Hagla på flyet

  Skal fly til Lakselv i morgen og se om det finnes ryper på vidda=) Det er første gang jeg flyr med våpen, så er litt bekymret for hva som skal til for å få med hagla.. Jeg har sagt fra til SAS at jeg har med hagle, så dette skal betales ved innsjekk. Planen er å ha forskjeftet i sekken, og sjekke inn resten av hagla i stoff-futteral som spesialbagasje. Ammo er pakket i sekken i originalemballasjen.. Noen grunner til at dette ikke skal funke? Tenkte da i forhold til eventuelle krav til hvordan hagla skal sendes?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.