Jump to content

Roargutten

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About Roargutten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Roargutten's Achievements

 1. Koster det ikke noe når man sender oppdateringer til MapShare? Har nettopp fått meg en slik selv og forsøker å bli kjent med den.
 2. Jeg kjøpte nettopp Marmot Vapor 4p. Har ikke testet det utendørs enda, kun slått det opp hjemme i stua for å få et inntrykk. Virker til å være forholdsvis god plass inne i selve teltet, fin takhøyde. Ang forteltet på dette har jeg ikke testet, spente ikke på ytterduken inne i stua.
 3. Vekt under 4 kg. Gjerne ned mot 3 - 3.5 Pris, gjerne rundt 5-6 k eller lavere. Men må jeg litt høyere for å få noe jeg blir fornøyd med så ok.
 4. Vi kan også vurdere å ta med det vi allerede har, og evt kjøpe et 2-3p telt til med bedre takhøyde. Slik at når vi alle 4 drar på tur har to telt, da er vi tross alt to voksne som kan bære. Så et 2-3 p telt med bedre takhøyde kan også vurderes.
 5. Hei. Vi er en familie på 2 voksne og 2 barn (8 og 4). Har pr i dag Helsport Nordmarka 3 som begynner å bli veldig trangt. Vi er noen turer i fjellet og noen turer i skog, vi kunne tenke oss takhøyde og plass til å kunne tilbringe litt tid inne med kortspill osv på dager med dårlig vær. Ting som er viktig for oss er: - takhøyde - tåle litt vind i fjellet - plass til 4 personer - vekt, skal kunne bæres på både korte og lengre turer. - pris teller også selvsagt. Vi har sett litt på telt som f.eks Marmot vapor 4, og Klymit Cross canyon 4p. Har også sett det nye 4 person tunnelteltet til Magasinet.
 6. Vet ikke hvordan det er der så tidlig. Mulig det blir vanskeligere å finne en plass å sette opp teltet nå om det kommer mye vann fra fjellene rundt. Men var god plass der på høsten hvertfall
 7. Jeg gikk selv mye av samme ruta høsten -20. Parkerte ved spranget og gikk inn til Rondvassbu, valgte å gå et lite stykke til for å ta første stigning mot vinjeronden og lagde camp et lite stykke etter krysset Storronden/Vinjeronden. Her renner en bekk så god tillgang på vann. Dag2 gikk vi over Vinjeronden og Rondeslottet, langglupdalen ned til Bjørnhollia. Vi slo camp på en liten flate før du kommer ned til Bjørnhollia, men er også veldig fint nede ved elven. Dag3 retur til Rondvassbu og Spranget via Illmanndalen. Om du ønsker en litt roligere tur ville jeg vurdert å dele opp dag 2, slik at du f.eks slår camp når du kommer ned i Langglupdalen, og tar hele dalen ned til Bjørnhollia dagen etter. Dette kommer ann på hvor god form du og hundene er i selvsagt. Alt i alt en veldig flott runde med masse fin natur.
 8. Har selv denne sekken. Brukt den på noen dagsturer og også på langhelg i fjellet med telt/sovepose osv. Veldig fornøyd med hvordan den passer meg og min rygg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy