Gå til innhold
  • Bli medlem

Om

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Om

  1. Enig i at mjuke sålar held klart best på vått underlag, men dei slites raskare og har andre gåeigenskapar. Det beste er å teste skoa i butikken; både på foten og bruk handa/fingrar å kjenne på sålen. Det finnes sikkert 10 ulike typar vibramsåler så ein kan ikkje gå kunn etter sålemerke..
  2. Om

    Lilla sykkelshorts

    http://www.aerotechdesigns.com/wildprintspandex.htm
  3. Har selv bergans alpinist som er 130 liter. Dener meget komfortabel, men litt i største laget selv om den kan stammes godt inn og en kan ta av sidelommene. Det er selvsagt individuelt. Hva med å prøve bergans trollhetta som er 90 liter i herreversjon?
  4. Dette er vanlig i mange kjeder (ikke bare sportsbutikker) at like produkt har samme navn. Det blir da et produkt som bare finnes i en kjede, men produktet i en annen kjede er egentlig det samme. Er flere eksempel på butikker som f.eks expert kan ha prisgaranti på hvitevarer med eks. kombinasjonen Elektrolux KLFH der elektrolux KL5H frå elkjøp egentlig er den samme...
  5. Om

    diameter rapelltau

    Er vell ikke helt enig at en belaster rapellfestet maks ved rappelering kontra f.eks. eit fall opp mot faktor 2. Når en rappelerer er det jo en nokså jevn belastning sammenliknet med et bra fall. Jeg mener også at det ikke treng å vere et klatretau eller -slynge du legg igjen. Det treng ikke vere et dynamisk tau, men kan være et statisk. Men du kan jo ikke rappelere tau mot tau så da vil du jo også legge igjen en karabin på veien, så peng blir det uansett...
  6. Ikke så mye ny info her, men test ut Garmin Victa Cx
  7. Venter i spenning etterom vi reiser nedover med samme mål om ein uke tid...
  8. Enig med skaufant, ca 2-3 mm på hver side. Det spørs litt hvor god glid du vil ha, noen kutter mer av dersom det er kupert der du går på tur.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.