Gå til innhold
 • Bli medlem

fantomet

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fantomet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Har fått ein MSR XGK EX til jul, men er usikker om dette er brennaren for meg. Det eg saknar er effektregulatoren som er på Dragonfly, og lurar på om eg skal byte den. Mitt bruk er sumar og vinterturar opp mot ei veke i telt. Slik eg forstår det er XGK meir robust og driftsikker, men er det nok for vege opp mot effektregulatoren? Ynskjer gjerne innspel frå folk med erfaringar med desse to typane, slik at valet vert litt lettare... På førehand takk!
 2. Nokre som kjenner forholda ved Bondhusbreen?
 3. Takkar så mykje for svar! Me held nok ein knapp på ruta via Geiteryggshytta, men kan hende, om godveret kjem over oss, at me fylgjer ods sit forslag.
 4. Hei! Skal gå ein etappe mellom Lungsdalshytta og Finse. Lurer på om nokon her kan dele sine erfaringar med rutene her. Lurer på kva som er raskast(og kor lang tid de har brukt) av rutene Lungsdalshytta-Kongshelleren-Geiteryggshytta-Finse og Lungsdalshytta-Raggsteindalen-finse. Ser ut av DNT sitt Vintermerkingskart at ruta via Geiteryggshytta er 1km kortare-men kva rute er raskast? Me er 3karar som skal gå ruta frå neste laurdag av og basere oss på å overnatte i telt. På førehand takk for svar.
 5. Hei! Skal kjøpe nye fjell/turski og har blinka ut Åsnes sine Ingstad ski som det "perfekte" par for meg. Har lyst å kikke litt meir rundt før eg tar den endelege avgjersla, og lurte på om det er nokon som har forslag på ski som liknar desse? Finnes forresten Åsnes sin Ingstadmodell utan fellelås? På førehand takk:)
 6. Kunne du fått lagt desse ut her Hemsedal, eller sendt dei til meg også på PM?
 7. Hei! Skal til Berlin i nærmeste framtid og har nokre kjøp eg må få unna før vinteren. Nokon som veit av butikker som selger sports/friluftslivsutstyr?
 8. Ok, takk for råd. Me har alle ein del bre-røynsle, så trur det skal gå fint:) Forresten, kva meinar de med vindauget??
 9. Hei! Nokon som har gått Bondhusbreen opp i det siste? Tenkjer å gå den om ei helg eller to, og lurte på om nokon kjenner forholda kring insteget. Skjønnar at breen har trekt seg ein del tilbake, og lurar på om ein eventuelt må over bratte svaparti for å komme seg på breen? Og om det er fare for steinsprang? På førehand takk:)
 10. Takker for svar:) Gler meg stor til turen. Trur me avslutter over Storen. Får sjå an veret-tid osv. Kjem attende meg "rapport" frå turen:)
 11. Hei! Planlegg å gå styggedalstraversen torsdag/fredag denne veka. Er det nokon som har nokre tips/eigne erfaringar kring traversen. Anbefalt exit? Via Storen-via slingsbybreen?? Det skal også vere nokre klatrepunkt på traversen. Nokon som veit graden på desse-og lengde? På førehand-Takk:)
 12. Hei! Eg planlegg å gå denne turen i påska om veret tillet det. Er det nokon her som har gått distansen og har erfaringar dei vil dele? Kor lang tid bør ein rekne? Tips om ruteval? Eg vil basere meg på å liggje i telt, og på denne måten gå litt utanfor allfarveg. Mvh-Andreas
 13. ok, takker for svar:)
 14. Hei! Nokon som har klatra Skagastølsrisset, og har nokre ord/bilete frå ruta??
 15. Eit anna godt tips er å ha ein tights shorts under. Den minskar friksjonen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.