Gå til innhold
 • Bli medlem

Trond

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei ! Er det noen som har vært innover i Leirungsdalen i det siste som kan si noe om det er greit å krysse Leirungsåi ved "leirområdet" vest for Raudhamran. (alternativ rute til Tjønsholdstind / Oksle)
 2. Er det noen som har info om hvor man kan få leid Randonee alternativt Telemarksstøvler (område Telemark, Vestfold, Drammen og Oslo) ? På forhånd takk !
 3. Hei, er det noen som vet hvordan forholdene er på Ringstindane nå i år ? (Store, Midtre og Østre)
 4. Er veien fra Hjerkinn og innover mot Maribu åpen for biltrafikk, eventuelt hva trengs av nøkler etc ?
 5. Hei, er det noen som vet om veien fra Kalhovd mot Gvepseborg er åpen for alminnellig biltrafikk, eller er det kun åpent for hytteeiere med spesialnøkkel ?
 6. Er det rimelig kurant å komme opp på denne ifm vårskitur ? Hvor vanskelig (bratt) er det å komme opp på ryggen fra Svellnosbreen ?
 7. Jeg har kjøpt brede feller til carvingski og har tenkt å kutte disse til. Spørsmålet er da hvor mye smalere enn skia fellene bør være (må vel være noe smalere pga stålkantene) ?
 8. Vi vurderer tur til Veotindane og Memurutindane. Alternative startsteder synes å være Memurubu og Veodalen (Glitterheim). Spiterstulen blir vesentlig lenger å kjøre så det er nok lite aktuelt på denne turen. Hvordan er teltmulighetene øverst i Memurudalen ? Hvordan er teltmulighetene oppunder Veobreen / Styggehøbreen ? Reiser man via Glitterheim bør vel sykkel vurderes. Har man noe nytte av dette innenfor Glitterheim ? Hvor lang gangtid regner man fra parkeringen til Glitterheim ? Sluttspørsmål: Hvilket startpunkt ville dere valgt ? (tunge sekker med telt, breuts
 9. Trond

  Rallarveien - barn

  Er det noen som har erfaring med barn på Rallarveien ? Går det greit når de er 6-7 år, eller bør en vente noen år til ?
 10. Hvordan er snømengdene ? Kan man kjøre til nasjonalparkgrensa i begynnelsen av mai eller er dette altfor optimistisk ?
 11. Flott bilde å memore gamle og nye turer på. Hvordan får du det til rent teknisk ? (er det mange bilder som er satt sammen, er det en kortfilm osv ....
 12. Bilde 4, hvor er dette tatt fra og hvilken dal er det vi ser utover ?
 13. Trond

  Ringstindane

  Vi skal til Krossbu nå i Kr.Himmelfartshelgen. Mulig vi prøver en tur på Store Ringstind. Hvordan er det med Midtre og Østre Ringstind, er disse rimelig kurante å komme opp på nå i mai ? (eventuelt må det sikres med tau ?)
 14. Trond

  Hallingskarvet

  Følgende "døgntur" har jeg tenkt på et par år: Forutsetning: garantert fint vær. Start ettermiddag/kveld dag 1 med togtur til Finse. Er da fremme tidlig morgen (ca 02.30 ?). Spenne på ski og legge i vei i retning Kyrkjedørsnuten og videre over Hallingskarvet via Folarskardet, Prestholtskarvet og ned til Prestholtseter og Geilo. Da har det nok begynt å nærme seg kveld på dag 2. Siste etappe blir da å sove seg hjem ved hjelp av NSB. Når en ser at det er et kjempehøytrykk på gang, kan en kan følgelig gjøre dette f.eks som en midtuketur med kun en fridag fra jobben. Er det no
 15. Skal jeg gradere dette opptaket er det kanskje i utg.punktet av samme vanskelighetsgrad som sydtoppene på Soleibotn, men på MP er det fast fjell mot nokså løst på Soleibotn, slik at jeg ihvertfall opplevde dette opptaket som vesentlig enklere. Fra Mjølkedalspiggen dro jeg ut ryggen nordover da jeg ikke fant noen farbar vei direkte østover. Alene som jeg var så var ikke brepassasje aktuelt, slik at jeg rundet på nordsiden av breen og rundt på baksiden av Sagi. Deretter opp på Sagi S og videre så langt jeg kom. Når jeg først var her så var det jo greit å få med seg nordtoppen også, så tilba
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.