Gå til innhold
 • Bli medlem

Rolf-Kri

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rolf-Kri

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er riktig at Børge Ousland krysset Arktis i 2001, men han måtte ha etterforsyninger på Nordpolen, for å kunne gjennomføre hele turen. Så denne turen er det bare Rune Gjeldnes og Torry Larsen som har gjennomført uten etterforsyninger.
 2. Har testet min MSR XGK mot min Primus Omnifuel på koketid på 1 liter vann. Samme kjele på begge to, og samme temp. på vannet i utgangspunktet. Koketid Omnifuel: 04:40.83 Koketid MSR XGK: 08:59.88 Begge er testet i romtemperatur, 23 grader. Så til spørsmålet: Er det noen som har erfaring med at XGK er så treg? Eller er det jeg som har gjort noe feil ifm. med bruken av XGK´en?? Rolf Kristian.
 3. Flytt til Alta du. Der er det alt du trenger for det urbane liv man trenger av og til. Og det finnes alt du trenger av turterreng. Vi har fiskevann som ligger ett steinkast fra veien, og fiskevann som ligger flere dagsmasjer fra veien.Og her finnes mange spennende elver bare en liten biltur fra sentrum. Og hvis du liker laksefiske har vi jo Altaelva.. Og som innbygger av Alta kan du jo få kjøpt fiskekort fra 1 juni tom 23 juni for kun kr 100,- Vi har Turterreng av alle slag, alt fra Furuskog, bjørkeskog og den vide Vidda. Her finnes en helt annen vegetasjon enn det du finner i resten
 4. Må bare få tilføye her at det kun er fastboende i Finnmark som har lov å fiske med oter.. RK.
 5. Må også føye meg til rekken av folk som anbefaler Omnifuel. Har brukt min i mange år nå, og aldri hatt noen problemer. Bruker utelukkende bensin på min. Har funnet ut at det er det som funker best uansett årstid.. RK.
 6. Jeg bruker en vanlig plastpose utenpå en tynn innerstrømpe. Funker helt OK, men den slites fort, og da er det greit å ha noen ekstra med på turen. Et triks fra Børge Ousland som jeg bruker, er å pakke lunsjen i plastposer. Dermed har man en ny hver dag. RK.
 7. Ortlieb har veldig gode pakkposer. Har brukt de i flere år nå, og de holder ut både i sterk kulde, og på lange sommerturer.
 8. Var jo ganske berettiget ja.... [Hidden Content]
 9. Har brukt denne spaden i flere år nå. Har aldri hatt noen problem med den. Har vært brukt på tildels hard snø/skare uten at bladet har tatt skade av det. Har heller ikke hatt problemer med skaftet på noen måte.
 10. Syntetisk netting under, (Brynje) ull over dette og til slutt Gore-Tex eller E-vent. Dette hvis det er ekstremt kaldt, snakker da om temp. under 25-30 minus.. Men aller helst bruker jeg to lag. Ull og Gore-Tex eller E-vent.
 11. Død Snø, er jo også en fin film, med masse flott natur.. Og en skikkelig gammel en som heter: When the North wind blows, fra 1974..
 12. Mitt Ringstind 2 veier 250 gram mindre enn oppgitt... Så jeg tror det kan slå begge veier angående vekten.. RK.
 13. Den fra Guideline er blitt forbudt ja. Innholdet av DEET var "litt" høyere enn angitt. PÅ pakken står det 13% DEET, men tester viste ett innhold på nesten 90%.... Myggmelk er førøvrig et meget bra middel. Også kallt Mygg A. Eller no sånnt. RK
 14. Helt enig SRX. Men sånn er det jo med alt som er"landsdekkende"... Stopper stort sett i Troms. eller faktisk aller helst i Trøndelag...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.