Gå til innhold
 • Bli medlem

torsteinvg

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  162
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om torsteinvg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det blir vel lagt på MVA ? og hva koster frakt?
 2. Jeg sitter og lurer på hva slags kjøkken utstyr folk har med seg i sekken. Jeg sitter mange ganger å ønsker jeg hadde med mer. Men så var det vekta da. Så fant jeg denne tråden.. Jeg har selv med meg følgende: -Kjele, 1,2 Liter -Panne, akkurat passe -Kopp - 1 kopp som jeg bruker til kaffi og alt annet. -Bolle/tallerken 1 til alt -Bestikk - her klarer jeg ikke å bestemme meg om hva jeg skal ha med så blir litt forskjellig fra gang til gang. Spork, eller plastikk for vekta, eller metal. Hva er best? -Vannflakse - her bruker jeg nalgene sin 1 liter. Kjekk når jeg skal måle opp ting. Og enkel.
 3. Flott med tilbakemeldinger. Jeg gikk norge på langs i 2010. Som betyr at jeg pakket pakkposer hver dag i 6 mnd. Så jeg tror jeg har fått det til sånn halvveis i alle fall Og det går raskere, og blir bedre vakumpakket med ventil. Men som det blir sagt. Det er en ekstra ting som kan bli ødelagt/ryke.
 4. Av egen erfaring så har jeg testet å pakke sovepose og klær spesiellt. Og det blir sykt mye bedre komprimert med bruk av ventil. Enn uten. Men det kan jo være jeg som er elendig til å komprimere uten ventil Jeg har bare 2 poser med ventil. Men resten er uten. har vel 7 til..
 5. Hvis jeg bare begynner med 2 størrelser.. Hvilken 2 størrelser skulle jeg begynt med sånn allaround?
 6. Jeg har også bigriver i dag. Skulle ønske de kom med ventil. Så dette skal jeg prøve å få til selv nå. Gøy å høre at andre også savner dette. Ultrasil har jeg også.. Men synes det får for fort hull på de.
 7. Grunnen til at jeg lurer på dette, Er fordi jeg holder på a lage min egen pakkpose. Så nå er det bare å komme med forslag Holder på å få laget litt forskjellig utstyr. Til min nettbutikk. www.outquip.no Det er ikke noe turutstyr der enda.. Det er i utvikkling
 8. Er ikke den i PVC? Det er vel bare å glemme det vinterstid..
 9. I Forhold til ventiler.. Er dere villige til å betale ekstra for det? eller er ikke ventil så viktig?
 10. Ja, når du sier billig, hvor billig er det? hva er merket? Og hvilket stoff er det?
 11. Jeg sitter og ser på forskjellige pakkposer. Vanntette sådan.Jeg sitter og ser på forskjellige pakkposer. Vanntette sådan. Så sitter jeg å lurer på hva som er et must. Og har noen spørsmål til andre brukere? Hva synes dere er et must. Og hvordan bør Pakkposene være? Materielle osv.. Jeg mener de bør være hvite inni for å kunne se best mulig nedi. Ventil, D ringer på begge sider. Hva tenker dere andre?
 12. Det endte med at jeg tok med meg biotex spray flaske ut i hagen sprayet sekken godt og skylte av med hage slangen. Og lot den tørke i solen. Det funket ok det.
 13. Hei, Jeg har en Reconpack. Den har begynt og lukte litt. Så lurer jeg på om noen har noen erfaringer med og vaske sekken sin? og hvordan dette gjøres? Jeg lurer litt på om jeg kan blande ut badekaret med mild såpe og la den ligge der. Da er det vel kanskje lurt og ta den av rammen.
 14. Hei. har du mye kunnskaper når det kommer til film? har du filmet mye selv? Jeg gikk npl og filmet rundt 30 timer på 6 mnd. Det var skam vanskelig.. det er ikke som å filme "vanlig"
 15. Hei. Jeg lurer på om noen vet hvem som er den yngste som har gått Norge på Langs. Flere som har fortalt meg at de trodde jeg var den Yngste som hadde gått Norge på langs alene. Jeg ble ferdig 29 aug. 21år
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.