Gå til innhold
  • Bli medlem

KiB

Aktiv medlem
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om KiB

  • Bursdag 5. januar

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Friluft, bil, data, IT.
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for tips. Er uhellet ute og tingene er virkelig ille så er gjerne kroppen full av adrenalin og da kan det funke selv uten bedøvelse.
  2. KiB

    Oslo-Fagernes

    Så ikke spørsmålene dine med en gang. Jeg sover i et lite enmannstelt, tenkte på real turmat og legge ruten innom vann så jeg kan prøve meg på litt fisk. Jeg orienterer meg med kart og kompass.
  3. KiB

    Oslo-Fagernes

    Tusen takk for mage tips folkens Jeg skal nok klare å finne meg en rute med lite folk (helt ingen) og ikke noe asfalt. jeg kommer til å ta litt bilder og slikt som jeg kan legge ut her når turen er over.
  4. I utgangspunktet ja.. Men pokkern om det smaker like godt. Og det er ikke fult av tilsettinger. Oppvokst i Oslo og bading når man er unge i blant annet Maridalsvannet er jo nesten obligatorisk Mange nordmenn tenker nok ikke over hvor heldige de er med tanke på drikkevann. Vi er heldige.
  5. KiB

    Oslo-Fagernes

    Takk for svar! Titta på den men det blir en omvei. Jeg tenkte Oslo-Gjelleråsen-Grua-Gjøvik-Fagernes... Men jeg er klar for input. Har ikke peil på skogstier/veier oppover bortsett fra asfalt.
  6. KiB

    Ørretfiske

    takk takk
  7. Jeg har tenkt litt på å skaffe meg et lite sy kitt for å kunne sy meg eller tur felle sammen om det blir nødvendig. Noen som har erfaring med kitt eller utstyr som kan anbefales? Det høres litt Rambo ut men jeg liker å være forberedt. Jeg har basic training i emnet men har ikke tilgang til utstyret vi lærte med
  8. Flott med tur i Canada! Naturen er liksom Norge x2 Gjør som myndighetene sier i henhold til mat og Bjørn. Ikke tro Bjørn som først har luktet mat bryr seg om en hund. Det gjør den ikke Hva med å ha med seg sånn Bjørnespray? Du skriver du skal he med deg hagle og ammo.. Hvordan fungerer det i forhold til at du er Norsk(?) og fører våpen inn i et land du ikke bor i? Og for guds-skyld, ikke reis ditt for å jakte Bjørn på noen som helst måte.... Håper på oppdateringer etter endt tur God tur!
  9. KiB

    Oslo-Fagernes

    Ingen som har noe input altså?
  10. ååå.. Vidde-vann Høyt opp på lista over det beste vannet i Norge (verden?). Rennende, med flaska litt under overflaten så er dere bankers! Æsj nå må jeg tenke på fjellvann mens jeg drikker herlig Oslo springvann
  11. MSR Pocket Rocket! 249 på Xxl Alnabru. Vet ikke om det var tilbud eller ordinær pris. Pocket Rocketen er i hvertfall solid og god.
  12. Kjempe flott film mister. Du minner litt om Monsen i fremtoning. Jeg liker "dialekten" din! Litt sånn "hakke, skakke, vikke, kankke, osv. =) Keep it up!
  13. Et eller annet enkelt malt fra høylandet i Skottland, og helst et par øl om vekten tillater det. Jeg bruker en litt stor lommelerke i titanium fra Target i USA. (litt usikker på størrelse).
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.