Jump to content

SnorreL

+Sponsor
 • Posts

  913
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

SnorreL last won the day on May 11

SnorreL had the most liked content!

1 Follower

About SnorreL

 • Birthday 01/01/1872

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

5,603 profile views

SnorreL's Achievements

 1. Den hadde jeg kjøpt sjæl, hadde det ikke vært for de rare fargene. 😁 Mye billigere enn Hilleberg UL er den også. Hadde hadde forresten 10 UL men solgte da den var litt for liten til mitt bruk.
 2. Med elpumpe kan du gjøre noe annet mens pumpa pumper, så jeg tror det blir seier til den sånn tidsøkonomisk.
 3. For da rant vannet rett gjennom teltduken resten av den turen. Liggeunderlag som var 3 mm tykke og ikke vanntette og det var dumt for teltbunnen var utett selv om det var en lekk pressenning under teltet. Jeg tror jeg er telt-fetisjist i dag pga oppvekst med telt som du beskriver her.
 4. Jeg har en Hammock Gear Economy Incubator som skal holde fint ned til -17C. Er det varmt kan jeg åpne bafflene langs endene og evt la være å ha den helt oppe/inntil køya. [Hidden Content] Her er Shug, hammock-ninja, som viser hvordan bruke en underquilt som kan brukes som mal for de fleste underquilter. Husk "I got to have it pressed up against me!":
 5. 10.000 er tre netter for to pers på et bra hotell. I forhold til antall netter du kan ha i et 10k-kr telt er teltet nesten gratis. Man må bare finne en grei synsvinkel på ting. 😊 10.000 er mye penger, men ikke dyrt synes jeg. Dyrt og mye penger er ikke alltid det samme.
 6. Max Pump Plus er den jeg har og den eneste jeg har prøvd. Oppladbar, rask, liten, lett. Det eneste som er dumt er at jeg ikke kjøpte den for flere år siden. Skikkelig luxus å slippe å pumpe opp alle underlagene manuelt. Sikkert noen andre som er bedre, men denne er hvertfall ikke dårlig.
 7. SnorreL

  To-mannstelt

  Hvis du ikke er tullete høy kjøper du Hilleberg Allak 2. Mine 2 cent. Andre kan være uenige. (jeg er tullete høy (201cm) så jeg har prøvd det, men sendte det tilbake)
 8. Marmot Never Summer har ikke nakkekrage som kan strammes til, bare en pølse som ligger rundt halsen. Jeg kjøpte den til en av ungene på grisetilbud vitende om at han vokser ut av den i løpet av et par år. Jeg har Helsport Winter Down også. Oppleves som bedre kvalitet og bedre utforming av hetta. Stramming av nakkekragen har den også. Av de to som nevnes i første innlegg ville jeg gått for ME Classic.
 9. Hilleberg Unna. Har utrolig nok ikke prøvd det før, så det var på tide.
 10. +1 til Bergans. Jeg er litt merkesnobb og har flere Arcteryx og mange Norrønaprodukter. Som noen en gang sa så er Bergans turtøyets svar på Henry Chioce. Må likevel innrømme at jeg er usedvanlig fornøyd med de tre Bergansproduktene jeg har hatt nå i flere år: Stranda Pant i Dermizax, noen høye gamasjer og Slingsby jakke i Dermizax NX. Hardt brukt og holder alltid mål! Også superfornøyd med ryggsekkene Alpinist 130 og Helium 55 Dessverre har Bergans ofte en snodig blanding av glorete og stygge farger i sine kolleksjoner (min mening).
 11. Jepp Kjøpte den sjæl kun på grunn av Erik Normarks inflytelse for et par år siden. 😊
 12. Slipper dog toll. Det kun er moms på Triangelet + et fortollingsgebyr.
 13. Er en fordel hvis skjorta er insektsikker og lett og da har vår alles Lars Monsen et produkt som bla. har disse egenskapene og som også inkluderer flotte patches og flagg. [Hidden Content]
 14. Jeg er i samme tanker som deg og vurderer Norrøna Svalbard Cotton Jacket. Kan ikke være for lett hvis den skal tåle kvister etc ellers hadde jeg sett på Arcteryx Squamish.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy