Gå til innhold

SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  277
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

SnorreL vant dagen sist April 15

SnorreL hadde mest likt innhold!

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Nylige profilbesøk

1 526 profilvisninger
 1. SnorreL

  Bergans Raipas

  Jeg er jeger og 202cm høy... Så ja jeg er unntaket som bekrefter regelen. .
 2. Norrøna Finnskogen GoreTex jakke str XL, grønn, kjøpt ny fra Norrøna i august i år. Ikke vært ute av huset med den så er ny og ubrukt. Jakka var et impulskjøp og jeg har nok jakker akkurat nå, så denne vil jeg selge. kr 1900,- Dette er jakka: https://www.norrona.com/nb-NO/produkter/finnskogen/finnskogen-gore-tex-jakt-jakke/?color=3303&size=L
 3. SnorreL

  primus og bensin

  Jeg greide rote med kannene mine for et par år siden og brukte vel 2,5 liter 2-takt bensin med 2% olje i min Whisperlite. Det gikk helt fint, jeg merket ingen forskjell og oppdaget feilen da jeg tilfeldigvis så nøyere på femliterskannene mine. Så jeg har altså forsøkt uten problemer og kan berolige med at du bare kan bruke opp det du har blandet som da vil fungere minst like bra.
 4. "Hva slags primus er trygg å fyre i fortelt for å varme med barn i teltet. Jeg ligger da ved åpningen så han ikke kan komme seg ut uten å vekke meg. " De fleste vil nok si at å sove med primus/kokeapparat i gang ikke er noe man gjør uansett om man er alene voksen, bare voksne - uansett egentlig...
 5. SnorreL

  Norge på langs 2018 - 70 dager på tur!

  Skikkelig imponerende både at dere faktisk gjør dette og også turrapporten! Veldig bra skrevet og fotografert.
 6. SnorreL

  Mygg, knott, klegg og fluer

  Noen som vet om det fortsatt er nevneverdig med mygg og knott på Blefjell nå, mer presist Nordstul?
 7. SnorreL

  Lære bort primitive fangstmetoder

  Lem med steiner oppå og pinne som utløser under, enkelt forklart. https://digitaltmuseum.no/011025438855/revefelle-lem
 8. SnorreL

  Hva har du kjøpt nå!

  Norrøna Finnskogen GTX bukse. Til jakt og fjellturer.
 9. SnorreL

  Liggeunderlag til barn

  Både jeg og ungene ligger rett på snøen med Exped Synmat/Downmat 7/9. Ikke ligget ute kaldere enn -10-11C men Synmat 7 har vel tempgrense på -17C. Downmat 7 -24C og Synmat 9 -25C. Synmat 9 til fin pris her neå https://www.fjellsport.no/exped-synmat-9-m.html
 10. SnorreL

  Liggeunderlag til barn

  Therm-a-Rest Z-Lite er fine å ha med som backup i fall det skulle skje noe med Expedene, til å bruke utenfor teltet i lyngen og på skarpe steiner, evt ha under som beskyttelse om du vil bruke Expedene utenfor teltet. - Synes jeg da. Har alltid med et Ridgerest eller Mammut Bamse i tillegg når vi er på tur. Er det vinter og pulkføre har vi til og med et reinskinn for hyggens skyld.
 11. SnorreL

  Liggeunderlag til barn

  Mine unger på 5 og 9 år har hvert sitt Exped ( downmat 7 og synmat7) regular. De sover svært godt og jeg liker å vite at de ikke sover noe dårligere enn meg.
 12. SnorreL

  Vedlikehold og rengjøring av telt?

  Vet ikke hva folk gjør, men her er hva Helsport sier om vedlikehold: https://www.helsport.no/hvordan-ta-vare-pa-teltet-ditt Utdrag: "Våre PRO og X-TREM-telt er laget med silikonbehandlet nylon. Slike stoffer kan du ikke impregnere, da impregneringen bare vil prelle av silikonet. Men dette er da heller ikke et problem, da silikonbehandlet nylon ikke lar seg påvirke av slitasje og UV-stråling på samme måte som PU-behandlet polyester"
 13. SnorreL

  Hva har du kjøpt nå!

  For et par uker siden kjøpte jeg også disse bardunene med samme plan for et Helsport Fjellheimen! Med samme begrunnelse! 😁
 14. SnorreL

  Fjellue hodeplagg på fjellet.

  Bokmerket tipset ditt fra april iom du også er 62 rundt hodet og virker være en kvalitetsbevisst kar. Bestilte meg en slik forrige dagen og mottok i posten i dag. Nei er jo knapt luetid nå, men tenkte den kan bli god å ha på ofte kjølige nattseilaser, og det tror jeg den blir. Fantastisk komfortabel sak! Må bestille opp en eller to til når de får inn flere farger på fjellsport. Kona syntes jeg var rimelig sprø som kom tilbake fra postkontoret med lue på hodet da det var varme 26 C!
 15. SnorreL

  Trenger tips_Telt som er lett og sette opp

  Nei, ikke på Hilleberg Black eller Red Label seriene som jeg selv har erfaring med. Bare å pakke ned uten tanke på bardunene, uten krøll. 👌 Som en annen også skriver et sted på internettet: "Fordelen med Hillebergbardunene er at de er så stive at de så og si aldri floker seg. Her har andre teltprodusenter noe å lære." Særlig Helsport har masse å lære av Hilleberg om barduner. (for ordens skyld kan jeg nevne at jeg akkurat nå kun har Helsporttelt)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.