Gå til innhold

SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  595
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

SnorreL vant dagen sist 9. mai

SnorreL hadde mest likt innhold!

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv og seiling.
 • Sted
  Buskerud

Nylige profilbesøk

3 667 profilvisninger
 1. Uansett fin nekroposting. 10 år siden forrige innlegg. 😊
 2. Jeg byttet ut Hennessy-bardunene, med Helsport sine som har fordelene: Mye bedre kvalitet, har reflextråd, gule og lette å se, har bardunstrammere.
 3. SnorreL

  Stell av sko

  Jeg har: Lundhags.
 4. SnorreL

  Stell av sko

  Alfa: https://www.alfa.no/kundesenter/vedlikehold
 5. Jeg har lånt en Para Ranger en kort tur og bar da 35kg 2 timer i bratte motbakker uten at det bød på problemer eller ubehag av noen art. Rent bortsett fra sliten i beina og kortpustet i motbakkene da. Det var neppe sekkerelatert... En sekk som gav meg opplevelse av kvalitet og ikke minst enormt med plass, også til å feste ting utenpå.
 6. Leste for noen år siden at kostnaden ved hund fra innkjøp til død, basert på antatt livslengde inkludert mat, vaksiner gjennomsnittlige utgifter ved forsikring veterinær etc. var som følger: Liten hund: 100.000 Mellomstor hund: 200.000. Stor hund. 300.000 Jeg har svigerforeldre som har tre Bernere. De får kiropraktorbehandling ved behov, akupunktur, den ene har gullnål i den ene poten mot smerter og tror den ene fikk noe healing også (trøste og bære). Glad vi har hamster...
 7. Jeg skriver nå faktisk fra nytt telt i drittvær på Blefjell. Dårlig dekning er det også. Nammatj 2GT er det som prøves denne gangen. 😊
 8. Rimelig anonym forumbruker som ikke signerer med skikkelig navn og rykte. 👍🏿
 9. Rimelig anonyme forumbrukere som ikke signerer med skikkelig navn og rykte. Følg med på det du selv skriver a Bjarne. 😉
 10. Nei, jeg har ikke tre stykker, men jeg er på mitt tredje i rekken nå. Du er åpenbart en "one tent man", noe jeg dessverre ikke er. Det som er sikkert er at det neste teltet jeg skal kjøpe er det beste men jeg skal selge det etter en likevel stund likevel. Før jeg kjøper et annet osv... Taper sjelden, noen ganger noen hundrelapper og har tom. tjent litt noen ganger.
 11. @KristianP fy søren for en variert bildesekvens som følger teksten din! Det må jeg si ass... #imponert
 12. Magasinet flyttet til Kobbervikdalen, litt sør for Drammen sentrum, for 6 år siden. https://www.magasinet.no/kundesenter/vare-butikker/drammen/
 13. Må nok melde at jeg er en av de mange som har tre soveposer Engelsen. Blir ofte for varmt for meg med tresesongs (700) på sommeren serru, også når brukt som dyne. Da er 400’n grei.
 14. Har ikke noe å gå på, men i en sommerpose har jeg heller ikke behov for det. Da vil jeg det skal det være lett og lite. Den er mao perfekt.
 15. Jeg har Neutrino 400 str 200 og selv er jeg 200cm. Fin til sommerbruk, lett, komprimerer til veldig liten, som forventet av en dunpose, ikke dyr. Lite mer jeg kommer på å si om en enkel sommerpose. Hvis du er 182cm og du kan velge posen med personlengde 185cm så er det enkelt valg spør du meg.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.