Gå til innhold

SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  548
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

SnorreL vant dagen sist 23. mars

SnorreL hadde mest likt innhold!

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv og seiling.
 • Sted
  Buskerud

Nylige profilbesøk

3 352 profilvisninger
 1. Jepp, så fremt ikke teltet er svært lavt. Kan ses i videoen at man sitter både lavt og litt bakoverlent.
 2. Gjør som meg KS10 og kjøp begge to . (jeg er telt-hore) Akkurat nå har jeg faktisk kun Keron 4 GT og Spitsbergen X-Trem Camp 4.Nettopp solgt ut 3 andre. Vet faktisk ikke hvilket av disse to jeg ville beholdt hvis jeg skulle ha bare ett, men fornuften sier Keron. Synes at det er gøy med jøglefargene på Spitsbergen og at Ousland bruker samme teltet i modifisert versjon. Synes også at storm-matter er ok på vinteren, selv om jeg vet det ikke er nødvendig. Hvitserk, som har en rekke Grønlandskryssinger hvert år med betalende kunder, har i mange år brukt Keron tilnettopp dette. Hadde neppe gjort det hvis glidelåsene eller fravær av stormmatter var et problem. Tror du blir fornøyd uansett hvilket telt du velger.
 3. Foreslår at TS kjøper Spitsbergen av to gode grunner: 1.Han er tydeligvis bekymret for glidelåser og ved å velge Spitsbergen slipper han det (selv om det ikke er noe å bekymre seg for). 2. Støtter samtidig en norsk bedrift, som er viktig i disse dager.
 4. Døra på Keron er usedvanlig mye bedre designet enn på Spitsbergen. Keron er lettere. Keron har større åpning i innerteltet fordi glidelåsen følger takprofilen. Det er dermed lettere å komme ut og inn av innerteltet samt at man ikke tar oppi så lett når man sitter i åpningen med bena i kuldegropa. Jeg har både Spitsbergen Xtrem og Keron GT. Begge i 4- manns.
 5. Det Heriks sier. Jeg er 202cm/112 kg og har spesialsydd vinterpose fra Isbjørn. Fortell dem din lengde og vekt og de vil anbefale deg passe bredde og lengde. 👍🏻
 6. Det er jeg veldig enig. Pakkvolum og oppbevaringsvolum er også mye mindre for Thermarest X-Therm enn Exped. Sistnevnte må oppbevares utrullet for å bevare loften til duna/syntetisolasjonen.
 7. https://sectionhiker.com/the-new-sleeping-pad-r-value-standard-has-arrived/
 8. Enig med Sovjetunionen. Jeg har både downmat og synmat. Foretrekker lett synmat fordi det er greit å slippe underlag hvor dun migrerer.
 9. Selger en 8" Strømeng samekniv med slire. Et par år gammel. Befinner seg i Drammen. 800,-
 10. Ser den, men flere av disse bålplassene var nye siste to ukene siden vi var der sist og det har i mellomtiden vært barmark.
 11. Snakker om bålplasser: På et av våre stamsteder i nærmarka, på en liten odde ved et skogsvann, kunne jeg i dag telle intet mindre enn 9 (ni) bålplasser innenfor en trekant på 5m x 5m x 10 meter. Og 20 meter unna denne trekanten fant vi to bålplasser til. Tre av bålplassene var mindre enn en meter fra hverandre.... Rimelig spesielt.
 12. Tok med 10-åringen på båltur i efta med innlagt middag på stormkjøkkenet. Lot det bli litt glamping over det hele med Helinox chair One, reinskinn, Jervenduk og Kindle lesebrett. Ble tre timer i frisk luft og bålrøyk.:-) Greit å dele søskenene opp noen timer i disse noe spesielle dager....
 13. Du kan jo prøve å hive den i tørketrommelen med noen tennisballer og se om du får opp loften litt igjen.
 14. Det Kristian J. Vabø skriver gjelder også for Helsport kuppeltelt (og Helsport tunneltelt og Hilleberg tunneltelt for den saks skyld).
 15. Det pleier ofte følge med en tynn metallreflektor til å ha under brenneren. Hvertfall til alle MSR multifueler og feks Primus Omnifuel. Stift den fast på brettet, enten det er av tre eller plast, så er problemet løst.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.