Gå til innhold

SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  402
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

SnorreL vant dagen sist Februar 24

SnorreL hadde mest likt innhold!

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv, seiling, jakt og ølbrygging.
 • Sted
  Buskerud

Nylige profilbesøk

2 483 profilvisninger
 1. Rødsprit evt. Bioetanol som noen sier er enda bedre men som jeg selv ennå ikke har prøvd. Fåes på Biltema. Er det veldig kaldt bruk alkylaten som du har i flaska. Hei Blaser, du besvarte jo dette selv i denne tråden: "Har gått over fra rødsprit til peisbrensel-Biltema. Blir IKKE sot overhode. https://www.biltema.no/hjem/innredning/drivstoff/peisbrensel-2000034955"
 2. Takk Terka. Tok nå screenshot av din illustrasjon og videreformidlet til en av Sotraværingene så han har noe å studere der han sitter og sipper øl på en dansk strand.
 3. [digresjon] Vestlending (tshansen) som skiller mellom knott og mygg. Interessant... Sotraværingene på jaktlaget mitt omtaler både knott og mygg som mygg. Hatt mange runder på det rundt jaktdrammen uten å bli enige om at det er insekter med ulike navn. Bokmerker denne tråden til høstjaktas diskusjoner. [digresjon off]
 4. Youtube har en rekke tutorials som kan være verdt en titt. https://www.youtube.com/results?search_query=forerunner+45s+review
 5. @Terka Du kan gjerne komme og slå opp Staika på Konnerud hvis du vil. PM meg hvis du vil avtale tidspunkt.
 6. Mens du venter på svar fra folk som har den quilten du spør om kan du jo se på fordeler og ulemper med top quilt i denne filmen. fra 02:30 er ulempene:
 7. Folk som filmer fjeset sitt mens de prater om selvfølgeligheter som hvor fint de har det på tur, flott natur etc.... Si gjerne det røret men la hvertfall bilder av omgivelsene vises mens svadaen formidles. Erik Nordmark er flink. Sier nesten aldri noe og lar i stedet filmingen tale for seg.
 8. Jeg bruker dangler fra Casstrøm. Fornøyd. Tubbs tips er heller ikke dårlig. https://vapensmia.mamutweb.com/Shop/Product/CASSTRØM-DANGLER/749009153
 9. Jeg liker å ha det lunt og trivelig i et innertelt også på vinteren. Og med pulk betyr ikke noen hundre gram fra eller til noe for meg. Sjur Mørdre beholder innerteltet, men klipper ut bunnen. Mer om det her nederst på denne siden: https://www.hektapatur.no/tips-fra-ekspedisjonseksperten Diskutert her på Fjellforum .
 10. Det Lars Erik Moen skriver.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.