Gå til innhold

SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  374
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

SnorreL vant dagen sist Februar 24

SnorreL hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv, seiling, jakt og ølbrygging.
 • Sted
  Buskerud

Nylige profilbesøk

2 380 profilvisninger
 1. Det har vært kjempehyggelig å få være med deg på tur igjen disse tre ukene! Takk!
 2. Unnskyld. Jeg feilet. Leste innlegg lenger opp her der det stod "siden jeg synes det er for drøyt å legge over 5 tusen i en sovepose med comftemperatur på 2 grader" Aldri stole på det andre skriver, utelukkende stole på seg selv. Ligger så flatt det går an.
 3. Her har jeg gjort en feil så sletter dette.
 4. Akkurat nå er det: Helsport Svalbard High 3 Camp Xtrem for vinterbruk når jeg har pulk Hilleberg Staika for hele året uten pulk Noe Bergansgreier som utlånstelt og leketelt til ungene
 5. Jepp, men hvis du får hjelp av en voksen kan du sikkert få festet bushcratfkitet dit på riktig side. 😂
 6. Var i sin tid en avstemming på kammeret.no (jakt og skyting) og der fant man ut at de fleste bærer kniven på riktig side. Høyre. 😉
 7. Stemmer for dunpose. Når jeg er på tur med mine to unger er det volumet av alt som er problemet. Her blir det dun når nye barneposer behøves.
 8. Jeg selger en Isbjørn Bjørnøya sovepose. Kjøpt ny fra Isbjørn mars 2018, brukt kun tre netter. Posens total lengde er 240 cm, skulderbredde 105cm. Dett er 10 cm lenger enn standardmodellen. Posen er oppbevart løst i skap, altså ikke komprimert, for å bevare isolasjonsevnen. Jeg er superfornøyd med posen men behovet mitt har endret seg og selger derfor nå som den er såpass lite brukt. Jeg har kvittering. Ønsker 1500,- for posen inkludert kompresjonspose. Evt frakt tilkommer. Soveposen befinner seg i drammen. https://isbjorn.no/produkt/bjornoya/
 9. *konveks* Problemet med en konveks egg slipt på et bånd er at man ikke har kontroll på eggvinkelen, og man får samme utfordring når den skal brynes. Har man en definert eggvinkel kan man bryne denne i samme vinkel. Det sagt så vet jeg at veldig mange er svært fornøyde med WS Ken Onion.
 10. Er du sikker på at de er proppfulle av søtningserstatninger? Mange er det ikke, feks denne: https://www.maximsport.no/product/sports-drink-lemon-lemon/ At du uansett ikke har lyst på dem er selvsagt en ærlig sak. Edit: Sofasliter var raskest.
 11. Mementomori og jeg har rimelig mange telt under beltet fra før av så jeg tror folket kan stole på de vurderingene som ble gjort av akkurat det teltet vi hadde foran oss den dagen. Jeg har for øvrig returnert det til butikken.
 12. Exped Orion III Extreme Green hos Fjellsport.no 3924,- med rabattkode "whatever". Ikke spør meg om rabattkoden
 13. Gjett om jeg også har epostvarsling på røverkjøptråden fra og med nå...?! 🤗
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.