Gå til innhold

SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  496
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

SnorreL vant dagen sist Oktober 8 2019

SnorreL hadde mest likt innhold!

Om SnorreL

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv og seiling.
 • Sted
  Buskerud

Nylige profilbesøk

3 128 profilvisninger
 1. Godt sagt og veldig enig begge siterte setninger. Forøvrig veldig glad i min MSR Whisperlite som er min foretrukne brenner etter å ha hatt en rekke andre fra både MSR, Coleman og Primus. Turklokka er jeg også svært glad i.
 2. Hilleberg Stinger, evt lange spiker eller skruer vil da funke. https://www.fjellsport.no/hilleberg-stinger-titanium-6-pack.html?channable=e80712.MTAxNzcz&gclid=Cj0KCQiAvJXxBRCeARIsAMSkApqFU2OC6brKGAQKp1DJ0miSTMARcx5gKm8XU0MvMx5y8Rrw6oZR8SAaAifUEALw_wcB
 3. Ikke tilfeldig. Biltema var ikke i drift for flere generasjoner siden. 😂
 4. Kjøpt ny sommeren 2018. Svært lite brukt. Selges kr 500,- Befinner seg i Drammen. https://www.helsport.no/altajr-ryggsekk
 5. De få gangene jeg har lurt på noe har det vært kjapt og greit å kommunisere med Fjellsport i det lille chattevinduet nede til høyre på nettsiden deres er min erfaring.
 6. Blir ikke slitsomt, det renner nesten av seg selv. Smaker ikke dritt av vannet heller er min subjektive mening basert på mange år med Camelbak, men så er ikke jeg så sart på sånt heller.
 7. Selger et Helsport Spitsbergen Pro 3 Camp med bunnduk. 4-sesongers telt med rikelig plass, komfort og styrke. Dette kjøpte jeg knapt brukt i fjor sommer, bardunene var ikke rullet ut en gang, og har selv tre netter i det. Dette er 2017-modellen som har bedre bardunering enn modellen produsert fra 2018 samt mulighet for åpning av myggnettingen i lufteventilene, noe den nye modellen heller ikke har. Selger grunnet for mange telt. Pris: 5000,- Befinner seg i Drammen. https://www.helsport.no/spitsbergen-pro-camp
 8. Guttungen på 7 og jeg trengte en pause fra jentene i familien og valgte derfor nå i kveld å ta en natt i telt her på Ringebufjellet ved foten av Trabelifjell. Utrolig deilig å komme seg i telt igjen etter 2 mnd med andre ting som har kommet i veien!
 9. https://isbjorn.no/produkt/jan-mayen-med-70-cm-glidelas/ Isbjørn funket for Lars Monsen under Kanada på tvers. Produseres i Trøndelag. Jeg er fornøyd med min. De lager også på ønskemål for et lite tillegg i prisen. Edit: Ville nok gått for Heriks forslag under her. Bonfire.
 10. Turrapport som traff meg! Knallbra! Og fine bilder. Edit: Er det Nammatj 3GT?
 11. Hvilket telt har du solgt og hvilke har du igjen nå?
 12. Dream Hammock DangerBird, custom-sydd til min vekt og lengde. DangerBird Net Only Length: 12ft Width: Wide As Possible Layers: Single Outside: 1.7oz MTN-XL Dark Olive Zipper: #5 Coil Lay Direction: Right Continuous Loop UQ Hooks Tie Out Hooks Ridgeline Organizer Det var dette forumets hengekøyeguru @Humbug som gjorde meg oppmerksom på denne produsenten i høst en gang. Tror dette blir bra. Kom i hus i kveld. Skal brukes med Hammock Gear Economy Incubator UQ 0 F.
 13. Det er jeg også 99% sikker på at var grunnen. Har gjort det samme selv i snøføyka enda jeg var ganske så sikker på at stengene var koblet godt sammen. . (altså jeg er enig med Marius Engelsen, og at det er stangleddet som ikke var helt sammenkoblet, og mener det neppe har noe med tapen å gjøre)
 14. Til Helsport telt hadde jeg bestilt meg Helsportpose og til Hilleberg Hillebergpose.... Lett. Selv har jeg Helsportpose som funker med både Svalbard 3 Camp og Keron 4 GT
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.