SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  170
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

SnorreL vant dagen sist September 8

SnorreL hadde mest likt innhold!

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Buskerud
 • Interests
  Friluftsliv, seiling, jakt og ølbrygging.
 1. Tykk dunjakke og muligens tynn primaloftjakke. Og Lowe Alpine Mountain Cap. Men i den kalde årstiden fyrer jeg alltid i teltet (når jeg er våken) for å ha det lunt og trivelig.
 2. Restaurere en gammel spark

  Dra over meiene med en sånn en montert på drillen. Funker meget bra: http://www.biltema.no/no/Verktoy/Slipe-og-kappe/Bor-slipemateriale/Grovrengjorer-2000017843/
 3. Hva har du kjøpt nå!

  Samekniv, 8" Strømeng (har hatt og solgt flere. Skal ikke selge denne).
 4. Erfaringer rundt Hilleberg Unna/Soulo

  Red Label er "ett tält för alla årstider till lägsta vikt" Du kan lese deg klokere på Hillebergs Red Label serie her: http://hilleberg.no/ Forøvrig masse info om teltet på internettet.. https://www.google.no/search?q=hilleberg+soulo+review&oq=hilleberg+soulop+reviw&aqs=chrome.1.69i57j0l5.8110j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 I 26 sm her:
 5. Ligge under åpen himmel vs. telt

  Samme mening som REs over her. Holtefjell vinteren 1991. -14 grader, vindstille, knirkende snø i skogen, granbar under bamseunderlaget, Tyin Elite sovepose, stjernehimmel-deluxe og fantastisk god søvn. 10 meter unna lå en turkompis i sitt telt, med dårligere underlag og pose, våken mesteparten av natta og frøs. Han skjønte ikke hvordan jeg ikke hadde frosset i hjel. (turkompisen hadde termometer i teltet som han fulgte med på gjennom natta, derfor vet jeg at det var -14...)
 6. vannflaska - en bakteriebombe!

  Siden tråden har dreid ørlite over mot tøyvask.. Topp triks for å fjerne snodig lukt i tøy (jeg har brukt det med hell på piquet-trøyer og alt av sportstøy: Først vaske plagget som vanlig, slik at ikke bakteriene er innkapslet i fett og skitt.Så putte en halv desiliter klorin i en bøtte vann med 7-8 liter vann. Oppi med de nyvaskede våte klærne som lukter, ett sekund er nok, og så rett inn i vaskemaskinen igjen.Klorløsningen er for svak til å bleke i noen merkbar grad, men til desinfisering er det mer enn nok.
 7. Pannekaker!

  Bedre enn pannekakemix. Det har jeg heldigvis internettbevis på her i denne videoen fra ca 2:15
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Nammatj 3 GT på Fjellsport og kjøpt tilhørende ny bunnduk til nær halv pris på Finn.no
 9. Exped Orion Extreme - 2 vs 3

  Jepp, det skal ikke gå. Men noen ganger får man fjellforum-rabatten på toppen av butikkens rabatt. De korrigerer som regel muligheten til dette umiddelbart etter før flere får gjort det samme iom. det er en feil i deres systemer. Jeg prøver alltid og treffer i blandt
 10. Niak mot Unna

  Delvis OT: Denne testen av Niak dukket i går opp på FB. https://sectionhiker.com/hilleberg-niak-tent-review/
 11. Exped Orion Extreme - 2 vs 3

  Ser veldig ålreit ut det Extreme II. Har ikke prøvd Exped-telt, men kuppeltelt er veldig ålreit synes jeg. Forøvrig må jeg å si at etter at jeg fikk meg Hilleberg (Staika og Soulo) har jeg ikke sett meg tilbake mot norske produsenter. Solgte nettopp Staika, som var utrolig deilig i vind og vær, pga små fortelt med unger på tur. Skrudde opp et Nammatj 3GT i stua nå (skal bytte til parkett til uka så gipsplateskruer rett i laminaten fungerte som plugger) som blir værende i boden. Helsport Spitsbergen 3 Camp som sikkert er godt nok går i retur. Fikk Nammatj 3GT for 6900 på Fjellsport pga 20% rabatt + 20% fjellforumrabatt. Må bare ha Footprint også. Digger Footprint.
 12. Exped Orion Extreme - 2 vs 3

  @JanRHFikk nettopp et to nye telt i hus her. Det ene skal slås opp i stua om 2 min. Er selv telthore og lurer på hvilke telt du har i stallen nå. Er bare høflig nysgjerrig.
 13. Helsport Ringstind 2 kjøpt 27 mai -17 i nettbutikken til Helsport. Det medfølger ny Helsport Extrem teltstang på 9,6mm slik at teltet tåler enda mere vind uten å legge seg over, samt ekstra pluggfester som er klipset på. Disse kan taes av uten at det skader duken. Teltet er kun brukt en natt hjemme i hagen, på plenen, av kone og datter (jentebrukt telt her altså :-)). Teltet kostet 3000,- teltstangen 634,- pluggfestene 300,- Jeg vil ha 2800,- inkludert frakt. Hvis ikke kan jeg like gjerne beholde det. Selges grunnet utskifting av teltparken. Teltet befinner seg i Drammen.
 14. Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Hei, de fleste av oss sitter stort sett foran dataskjermen og drømmer og planlegger. Så gi oss litt slækk a! ;-D (understreker at dette var humoristisk, ikke provoserende, ment)
 15. Pakke bensinbrenner i kjele

  Pakk i kjele. Du vil ikke oppleve noen av de problemene du antyder.