SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  115
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Buskerud
 • Interests
  Friluftsliv, seiling, jakt og ølbrygging.
 1. Ny rifle 30-06

  Vandrefalk over her har nok rett. Ligger en tilsynelatende pen Brno 30-06 med noe som ser ut som en Leupold kikkert til samlet pris 2500,- på Finn Det meste på Finn er jo prutbart så den går sikkert for nærmere 2k. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=70329367
 2. Første overnatting med treåringen

  Fin turrapport! Og bra med inspirasjon for oss andre foreldre. Hadde sjæl første telttur med 4 åringen i påsken + den noe mer erfarne 7 åringen. Ble -4 på natta men det var 0 stress. Og ja jeg var pakk-esel/sherpa selv om vi var ca 25 min fra bilen. Burde være 200 l ryggsekker i handel. Lette etter påskeegg i nærleiken, spikket, fyrte bål. Plumpa gjennom isen og annet som hører med. God stemning med unger på tur!
 3. Anbefaling skalljakke?

  Jepp, jeg hadde på meg en Alpha SV forrige dagen og den hadde 2 stk utvendige lommer. En, muligens to, innerlommer. Fikk skikkelig lyst til å kjøpe meg en. Gav veldig godfølelse!
 4. Nettbrett/mobil med noen nedlastede filmer. Da får hun et pustehull ut i den siviliserte verden dersom hun har behov for det. Sprit.
 5. Ringstind 2 - pris

  Som dere sier over her. Kostet 2999,- senest i går på XXL, Green Friday. (Ringstind Pro 2) Edit: Ser at det gjelder ut i dag. Står i nyhetsbrevet jeg fikk.
 6. Bergans Storen jakke str XL, farge pumkin (trykk linken, er den som ikke er grønn eller blå), kjøpt 28.02.17 Brukt til og fra jobben maks 4 ganger (tar bussen). Har kvittering. Selges grunnet lite bruk. Jeg vil gjerne ha 2400,- for den ferdig prutet. Den fremstår som ny. Svært komfortabel jakke. Befinner seg i Drammen, men sender i posten om ønskelig. https://www.bergans.com/catalog/clothing-men/jackets-men/shell-jackets-men/Storen-Jacket Jeg har også lagt den ut på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=95705661 FINN-kode: 95705661
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Exped Universal Mat Coupler kit. http://www.dntbutikken.no/main.aspx?page=article&artno=1470040
 8. Nytt 2-manns helårstelt

  My bad... Uansett er det Staika herremannen bør kjøpe. https://www.youtube.com/watch?v=LCrbInoxLak&t=368s
 9. Nytt 2-manns helårstelt

  7636,- hos Fjellsport.no med fjellforumrabatten. Staika tørker i stua mi nå etter helgeturen. Det er et telt jeg har varme følelser for. 👍
 10. Hilleberg footprint

  Må nesten få legge til at jeg må si det er en nytelse å håndtere Hillebergtelt. Puslet litt med Staikaen nå før tur med ungene i morgen. Monterte footprint etter vinterens turer. Har hatt Soulo og lånt et Jannu før. Så det er nevnt så har jeg eid en håndfull Helsporttelt og ikke minst gode gamle Norrøna Ravneskar på 90-tallet - må si at Hilleberg gir en utrolig god følelse av gjennomarbeidet kvalitet og soliditet. Går på følelse for min del så ikke be meg komme med ubestridelige argumenter. Mange er opptatt av kundeservice. Kundeservice er som med garanti - den beste kundeservicen/garantien er den du aldri får bruk for. Greit med telt som er laget ordentlig på første forsøk fra fabrikk. Som Hilleberg (etter min anekdotiske erfaring). Selv surrer jeg bare rundt i norske skoger og fjellheim med telt, men har en bror som klatrer +7000-metre på ulike kontinenter og ligger i telt i uker av gangen og nå er i Burkina Faso som alltid med sitt Jannu.
 11. Hilleberg footprint

  Ja footprint kan du ha montert hele tiden. Jeg har alltid på mitt under Staika. Unntatt på vinteren da jeg liker å kunne grave grop i forteltet. Om det er nødvendig med footprint? Nei sikkert ikke, men jeg liker å ha gulv i forteltet sommerstid og samtidig beskytte bunnduken litt ekstra. Forebygger også kondens fra bakken i forteltet. Liker hekte det av når jeg tørker teltet hjemme.
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Mountain Hardwear Laminina Z Flame. Er bursdagspresent til konemor.
 13. Kaffe på tur

  Samme som jeg tenkte 😂
 14. Vann på tur

  Jeg har selv blitt steindårlig av å drikke brevann ved Spiterstulen. Sjuk i en uke. Legeforklaringen var dette med skarpe partikler som skader tarmen og evt bakterier som følger med. Så skiltet "Drikk ikke av elven" etter at jeg hadde drukket nesten en liter friskt, kaldt vann.... Aldri mer!
 15. Hjelp til valg av 3manns telt

  Har hatt et Fjellheimen Trek 3 Camp inntil nylig. Jeg er 202cm og brukte Exped 9" underlag samt diger vinterpose . Hadde ikke problemer med lengden. Likte teltet svært godt.