SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  151
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Buskerud
 • Interests
  Friluftsliv, seiling, jakt og ølbrygging.
 1. Når jeg jakter på vestlandet lar jeg alltid Thermacell-skotørkeren stå i skoene om natten. Da har jeg alltid tørre og fine sko om morgenen. Har heldigvis 230V i campingvogna der ute i skauen. (Kun få uker igjen til hjortejakta nå og det gledes!!)
 2. Her er den enkle og greie løsningen. En skotørker som ikke tilfører for mye varme. Forringer ingen sko. Er et anerkjent og velprøvd produkt på andre fora jeg frekventerer. Har hatt den samme selv i 4 år elns. Stillegående er den også. https://www.oslosportslager.no/produkt/therm-ic-thermicare-refresher-stoveltorker-7011.aspx . Har den på XXL også ser jeg
 3. Det nye Exped Orion 3 UL

  Apropos det du skriver om å tre i stenger: Hilleberg gjør i sin instruksjonsvideo på Youtube nettopp det du advarer mot: Trer i og spenner opp en og en stang på sitt Staika selvstående. Selv trer jeg alle tre før jeg spenner opp.. Edit: Har jo disse klipsene i stedet for hele stangkanaler, så det blir jo litt annerledes oppsett enn på mange andre selvstående telt.
 4. Ett lite intimt spørsmål!

  Børge Ousland skriver vel i Ekspedisjonshåndboka si at han har brukt avklipte damestrømpebukser innerst for å unngå gnagsår på langtur.
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Boka "Utejenter" av virrma her på FF. Veldig bra bok for oss med turbarn!
 6. Gore tex spørsmål

  Jeg synes det funker fint å gjøre som Arc´teryx-fyren her viser fra 3:45 ang reimpregnering:
 7. Arc`teryx alpha AR

  Cottonproof: http://www.dntbutikken.no/main.aspx?page=article&artno=147110
 8. Jepp funker med friluftsliv og barn. Jeg og datter på 7 år har vært på telttur hver eneste mnd i år (unntatt mars). Fra og med april har fireåringen også vært med. Så det kan løse seg for deg også.
 9. Den store drikke myten!

  @Mareng: Lett å finne eksperter som er enig med deg i det: "Jostein Hallén (..) er professor i fysiologi ved Norges idrettshøgskole. — Trener man ved temperaturer under 20 grader, så trenger man ikke drikke om man trener i en time, sier Hallén. - Gjelder det uansett hvor hardt man trener? — Ja, det vil jeg si. Det har ikke noe å si for utbytte av treningen, for helsen eller for prestasjon, mener han. Men dette forutsetter en ting, ifølge professoren: At man ikke er dehydrert når man starter å trene." https://www.aftenposten.no/100Sport/sprek/Fysiologer---Du-trenger-ikke-drikke-under-trening-191399b.html
 10. Røverkjøp og gode tilbud

  Fjellsport har Therm-a-Rest NeoAir XthermMax - Large til 1469 NOK https://www.fjellsport.no/therm-a-rest-neoair-xthermmax-large.html
 11. Sovepose til mann på 207

  Feathered Friends lager soveposen så lang han vil. Og så varm han vil med gunstig vekt.
 12. Telt for en på 207cm

  Jeg er 202cm høy, bruker 9cm Exped og har det fint i Hilleberg Staika uten å ligge diagonalt.
 13. 2 telt til oss 4?

  Har selv kone og to barn. Jeg synes det er bedre med to tomannstelt med litt avstand mellom enn 3 (4) stk sovende i samme telt. Dette med tanke på god søvn.
 14. Høst/vinterstøvler

  Blir fort kald på beina sjøl, men synes Harkila Staika funker veldig bra på høst og vinter. Laget for ned til minus 25 påstår produsenten og det tror jeg på. Gode og gå med også. https://www.magasinet.no/harkila-staika-gtx-12-300103457
 15. Fluefiske.. hva trenger man av utstyr?

  Tidvis er selve kastinga så morsom at det nesten glemmes at man fisker... Jakten på det perfekte kastet, perfekt fortomsstrekk, lengde osv. Var selv tungt inne i fluefiske for snart 20 år siden. Deltok på VM-uttak og greier. Kom meg heldigvis ut av det i -99 og skal ikke utpå det kjøret der igjen. Nå er det fiske med unga som gjelder og da med haspelutstyr, gjerne med mark.