Gå til innhold
 • Bli medlem

SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  648
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

SnorreL vant dagen sist 25. august

SnorreL hadde mest likt innhold!

1 følger

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv og seiling.
 • Sted
  Buskerud

Nylige profilbesøk

4 176 profilvisninger
 1. Var trådstarter som brukte det ordet og jeg bare fulgte opp det, derav anførselstegnene. Vi bruker vanligvis ordet volum ja. 😊
 2. Beta SV. Har den selv og siste modell ser enda bedre ut med enda mer solid materiale.
 3. Takk for fin turrapport. 👍 Hva tar du bildene med? Sett gjennom to andre turrapporter du har laget og du kan tydeligvis fotografere!
 4. Terka skriver tydelig nok, ingen behov for tolkning der. Han snakker om teltveggen, jeg om soveposen... 👍
 5. Solgte nettopp en Isbjørn Bjørnøya sovepose. Den hadde et mykt innerstoff som liknet på min gamle Ajungilak Iglo og Tyin Elite fra 90-tallet. Tipper Turtelt ville likt det.
 6. Noen soveposer kommer jo også med vanntett stoff i fotenden. Feks Mammut Tyin MTI Winter Bison, men hvis dette var genialt hadde alle gjort det.
 7. Man sover vel med undertøy i posen for å ikke skitne den til? Hvis ikke bruker man liner evt begge deler. Det handler om mye om hygiene og at man ikke ønsker vaske en sovepose for ofte.
 8. Heeelt ærlig... gråter meg i søvn i forsterstilling pga den skrå endeveggen. Men alt er et kompromiss i teltverdenen som du vet. Jeg har i likhet med deg flere telt og velger det som passer best til turen. Fjernet en 0 i innlegget mitt nå...
 9. Jeg er 201cm og sover helt fint i mitt Nammatj 3GT med 9cm Exped. Er det rått kan jeg dra jakka over fotenden. Dette gjelder flere av oss høye. Lave folk trenger alltid mer plass rundt seg. Vet ikke hvorfor.... Han i videoen under er 200 cm.
 10. På snøføre opplever ikke jeg arealbegrensninger. Bruker man pulk ville heller ikke de få hundre grammene spille særlig rolle.
 11. Men fyrer du i innerteltet for varme spiller ikke det liten rolle om du har stort GT fortelt. Fint å kunne dra hele pulken inn i forteltet synes jeg. Stemmer for GT.
 12. Da må du vite R-verdien. Nøyaktig hva heter underlaget? Mammut Bamse holder ikke alene vinterstid med R-verdi på 3,5. Særlig ikke siden det er barn som skal sove på det mener jeg da. Har selv sovet ute på vinteren med Bamse og da smeltet isen under meg, det betyr betydelig varmetap og jeg var kald. Les mer om R-verdier og underlag her: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.