Gå til innhold

SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  270
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

SnorreL vant dagen sist April 15

SnorreL hadde mest likt innhold!

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Nylige profilbesøk

1 350 profilvisninger
 1. SnorreL

  Liggeunderlag til barn

  Både jeg og ungene ligger rett på snøen med Exped Synmat/Downmat 7/9. Ikke ligget ute kaldere enn -10-11C men Synmat 7 har vel tempgrense på -17C. Downmat 7 -24C og Synmat 9 -25C. Synmat 9 til fin pris her neå https://www.fjellsport.no/exped-synmat-9-m.html
 2. SnorreL

  Liggeunderlag til barn

  Therm-a-Rest Z-Lite er fine å ha med som backup i fall det skulle skje noe med Expedene, til å bruke utenfor teltet i lyngen og på skarpe steiner, evt ha under som beskyttelse om du vil bruke Expedene utenfor teltet. - Synes jeg da. Har alltid med et Ridgerest eller Mammut Bamse i tillegg når vi er på tur. Er det vinter og pulkføre har vi til og med et reinskinn for hyggens skyld.
 3. SnorreL

  Liggeunderlag til barn

  Mine unger på 5 og 9 år har hvert sitt Exped ( downmat 7 og synmat7) regular. De sover svært godt og jeg liker å vite at de ikke sover noe dårligere enn meg.
 4. SnorreL

  Vedlikehold og rengjøring av telt?

  Vet ikke hva folk gjør, men her er hva Helsport sier om vedlikehold: https://www.helsport.no/hvordan-ta-vare-pa-teltet-ditt Utdrag: "Våre PRO og X-TREM-telt er laget med silikonbehandlet nylon. Slike stoffer kan du ikke impregnere, da impregneringen bare vil prelle av silikonet. Men dette er da heller ikke et problem, da silikonbehandlet nylon ikke lar seg påvirke av slitasje og UV-stråling på samme måte som PU-behandlet polyester"
 5. SnorreL

  Hva har du kjøpt nå!

  For et par uker siden kjøpte jeg også disse bardunene med samme plan for et Helsport Fjellheimen! Med samme begrunnelse! 😁
 6. SnorreL

  Fjellue hodeplagg på fjellet.

  Bokmerket tipset ditt fra april iom du også er 62 rundt hodet og virker være en kvalitetsbevisst kar. Bestilte meg en slik forrige dagen og mottok i posten i dag. Nei er jo knapt luetid nå, men tenkte den kan bli god å ha på ofte kjølige nattseilaser, og det tror jeg den blir. Fantastisk komfortabel sak! Må bestille opp en eller to til når de får inn flere farger på fjellsport. Kona syntes jeg var rimelig sprø som kom tilbake fra postkontoret med lue på hodet da det var varme 26 C!
 7. SnorreL

  Trenger tips_Telt som er lett og sette opp

  Nei, ikke på Hilleberg Black eller Red Label seriene som jeg selv har erfaring med. Bare å pakke ned uten tanke på bardunene, uten krøll. 👌 Som en annen også skriver et sted på internettet: "Fordelen med Hillebergbardunene er at de er så stive at de så og si aldri floker seg. Her har andre teltprodusenter noe å lære." Særlig Helsport har masse å lære av Hilleberg om barduner. (for ordens skyld kan jeg nevne at jeg akkurat nå kun har Helsporttelt)
 8. SnorreL

  Packraft - tips til drivanker

  Skal du ha dregg eller drivanker? Det er to helt forskjellige ting... En dregg skal forankre farkosten. Et drivanker skal redusere farten man driver med evt hjelpe holde baugen/hekken opp mot vinden, fortsatt i drift. https://no.wikipedia.org/wiki/Drivanker https://no.wikipedia.org/wiki/Anker
 9. SnorreL

  Packraft - tips til drivanker

  Skittfiske har et som kanskje er litt stort? https://www.skittfiske.no/jarvis-walker/163902/jarvis-walker-drivanker-43cm-passer-til-båt-12-til-14
 10. SnorreL

  Sovepose til barn - Warmpeace?

  Her er det også greit å kjenne sine unger mtp hvor lett de fryser. Feks mine på hhv 5 og 9 år, der er er 9 åringen en frossenpinn, mens 5-åringen er en liten varmeovn i seg selv.
 11. SnorreL

  Løse skruer på sykkelen.

  Ja blå Loctite dvs 243 som Freebird anbefaler er det som nok er mest brukt på sykler. Godt valg.
 12. SnorreL

  Våtdrakt for barn, til bading?

  Aner ikke noe om North Peak. Bare at O`Neill er bra saker og en kjent produsent gjennom mange år og leverer til proffe surfere mfl. og det vi kjøpte til ca 400,- var crap. O`Neill str 4 passet finfint til vår 4,5 åring i fjor sommer. Kan godt være litt romslig er vår erfaring. Andre kan ha andre opplevelser og løsninger for seg. Datter sier at det er ved halsen det kommer inn litt vann. Hun sier at draktene slipper inn lite til ikke noe vann ved ankler og håndledd. Med det tilbudet på XXL er det vel lite å lure på. Er den litt for stor nå vil den uansett passe på et senere tidspunkt.
 13. SnorreL

  Våtdrakt for barn, til bading?

  Min datter har brukt våtdrakt siden hun var 4 1/2 og er nå snart 9 år. Billige våtdrakter er noe ræl er vår erfaring. En fra Europris til ca 400 gikk rett i søpla. Slapp inn vann alle veier. Har ellers bare hatt O`Neill og hver drakt varer to år for henne. Kostet ca 1500,- stk og er vel verdt pengene spør du meg (og henne). Den siste kjøpte vi på XXL. Lillebroren som er 3 år yngre arver fortløpende og er like fornøyd som storesøster. Lange ben og armer er bra synes vi. Bra mot kjølig vann, sol og brennmaneter. Funker som bare det hele sommeren. Vi seiler mye og er mye på stranda. Våtdraktas oppdrift er en bonus som gjør det enda enklere å svømme.
 14. SnorreL

  Hengekøyeulykke

  Det er link i første innlegg: https://www.magasinet.no/friluftsliv/telt-og-lavvo/hengekoye/dovrefjell-wilderness-hengekoye-m-tarp
 15. SnorreL

  Frokost: Alternativer til havregryn?

  En "tabbe" du.... Havregryn med melk og rosiner har fungert strålende for meg til frokost stort sett hver dag i snaue 30 år.. For faren min betydelig lenger. Min kone og ett av barna mine er også glade i dette. Dette vil vi selvsagt straks slutte med. Eller forresten nei, vi prøver noen år til tror jeg Men klart folk reagerer ulikt på ting, så det du skriver er sikkert riktig for noen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.