Gå til innhold

Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Innspill på valg av nye fjellstøvler

  la sportiva trango! veldig stiv, men en fantastisk sko med veldog god såle. sitter som et skudd
 2. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Fjellforum-folk på Instagram?

  https://www.instagram.com/thomasaleksander/ Stort sett bare turbilder!
 3. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Hva har du kjøpt nå!

  er så glad det ikke bare er meg som ikke klarer å la være å kjøpe nytt turutstyr ukentlig....
 4. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Dunpose fra overskuddsmateriell

  Jeg hadde en slik og den funket helt greit. Brukte den noen netter ute i 3-4 minus. Men du kjenner at det ikke er super kvalitet. Tar ganske stor plass. Syns også det var litt dårlig fordeling av dunet rundt i posen. Det var steder som hadde mye dun og steder som hadde lite. Nå har jeg investert i polheim fra helsport som forøvrig ligger i outleten deres til 4500kr. Det er en skikkelig vinterpose med stor V!
 5. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Anbefalt rute til fisketur på finnmarksvidda i juli

  Jeg og bror har vært de 3 siste somrene i femundsmarka. ca en uke, hvor vi har gått ca 10 mil, fått kilosørret hver gang, og ellers fråtset i mye fin fisk. Til sommeren igjen har vi lyst til å prøve oss på noe nytt. Vi har tenkt veldig på finnmarksvidda. Kommer til å være litt i overkant av en uke. ønsker å gå langt. at vi skaffer oss en ally kano er heller ikke umulig. Er det noen som har noen gode tips og som har vært på vidda før?
 6. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Powerbank på tur?

  det blir nok denne på meg: https://www.dustinhome.no/product/5011037576/powercore-powerbank?ssel=false&LGWCODE=5011037576;91289;5443&gclid=Cj0KCQiAwKvTBRC2ARIsAL0Dgk0qpH3V74tvH6q951JuYUWh1ZcGcMSmoFy7LP_FjXebHqCReJuW0tUaAnYeEALw_wcB
 7. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Powerbank på tur?

  takk for svar folkens! jeg har aldri hatt en powerbank før, så derfor jeg lurer litt på hvordan folk opplever å ha de med ute på turer også.
 8. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Powerbank på tur?

  Jeg er på utkikk etter en solid powerbank som jeg kan ha med på tur. både vinter og sommer. så den bør være robust. er det noen som har noen gode anbefalninger?
 9. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  fjellski med eller uten fellelås?

  Takk for svar. Da blir det uten fellelås og mulighet til å feste fellen lell
 10. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  fjellski med eller uten fellelås?

  ser op fjellski, og lurer litt på erfaringer med fellelås eller ikke. Er det veldig dumt å kjøpe fjellski uten fellelås? Hva er deres erfaringer
 11. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Tips til stang og snelle til ørretfiske på fjellet

  Kunne ikke vært mer enig. Jeg har også en berkley stang som er 3 delt, 2-12 grams. Selvfølgelig kan man kaste tyngre sluker med stangen. Har også brukt 4-delt shimano beastmaster og vært veldig fornøyd.
 12. Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

  Fiske og Femundsmarka

  Hei! Jeg har vært i marka i starten av juli i 2 år på rad. Har tatt båten til Røa, og fulgt røavassdraget nesten helt opp til rogen, for så å gå ned igjen og over til grøtådalen. Oppover røavassdraget går det veldig mye stor ørret. Spesielt i inn- og utos. virker som ørretten går mest i elvene og prøver å komme seg raskest mulig ned til femunden, siden det er mye stor gjedde i stort sett de fleste vannene i hovedvassdraget. Er også stor mulighet for harr. Gjedde er også garantert. Fisk gjedden nære land med relativt store sluker eller wobblere. Når det kommer til utstyr, så har jeg hatt veldig god uttelling på rapala. Gjerne noe ørrett lignende. for to år siden tok jeg en på 3 kg, og i fjor tok bror en på 1,5 kg. Har fisket veldig lite med mark der oppe. Det er også til tider veldig godt fluefiske. men skal du ut med fluestanga, er det lettest å gjøre dette i grøtåa. Finere flueelv finner du ikke. Den kan du følge langt, og huser ekstremt mye pen ørrett. Det fins også veldig mye småvann i marka. Som ikke har navn på kartet. her har vi funnet et par skjulte skatter, så det er bare å prøve seg frem
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.