Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thomas Aleksander Bjørnson Fjæran

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. la sportiva trango! veldig stiv, men en fantastisk sko med veldog god såle. sitter som et skudd
 2. er så glad det ikke bare er meg som ikke klarer å la være å kjøpe nytt turutstyr ukentlig....
 3. Jeg hadde en slik og den funket helt greit. Brukte den noen netter ute i 3-4 minus. Men du kjenner at det ikke er super kvalitet. Tar ganske stor plass. Syns også det var litt dårlig fordeling av dunet rundt i posen. Det var steder som hadde mye dun og steder som hadde lite. Nå har jeg investert i polheim fra helsport som forøvrig ligger i outleten deres til 4500kr. Det er en skikkelig vinterpose med stor V!
 4. Jeg og bror har vært de 3 siste somrene i femundsmarka. ca en uke, hvor vi har gått ca 10 mil, fått kilosørret hver gang, og ellers fråtset i mye fin fisk. Til sommeren igjen har vi lyst til å prøve oss på noe nytt. Vi har tenkt veldig på finnmarksvidda. Kommer til å være litt i overkant av en uke. ønsker å gå langt. at vi skaffer oss en ally kano er heller ikke umulig. Er det noen som har noen gode tips og som har vært på vidda før?
 5. takk for svar folkens! jeg har aldri hatt en powerbank før, så derfor jeg lurer litt på hvordan folk opplever å ha de med ute på turer også.
 6. Jeg er på utkikk etter en solid powerbank som jeg kan ha med på tur. både vinter og sommer. så den bør være robust. er det noen som har noen gode anbefalninger?
 7. Takk for svar. Da blir det uten fellelås og mulighet til å feste fellen lell
 8. ser op fjellski, og lurer litt på erfaringer med fellelås eller ikke. Er det veldig dumt å kjøpe fjellski uten fellelås? Hva er deres erfaringer
 9. Kunne ikke vært mer enig. Jeg har også en berkley stang som er 3 delt, 2-12 grams. Selvfølgelig kan man kaste tyngre sluker med stangen. Har også brukt 4-delt shimano beastmaster og vært veldig fornøyd.
 10. Hei! Jeg har vært i marka i starten av juli i 2 år på rad. Har tatt båten til Røa, og fulgt røavassdraget nesten helt opp til rogen, for så å gå ned igjen og over til grøtådalen. Oppover røavassdraget går det veldig mye stor ørret. Spesielt i inn- og utos. virker som ørretten går mest i elvene og prøver å komme seg raskest mulig ned til femunden, siden det er mye stor gjedde i stort sett de fleste vannene i hovedvassdraget. Er også stor mulighet for harr. Gjedde er også garantert. Fisk gjedden nære land med relativt store sluker eller wobblere. Når det kommer til utstyr, så har jeg hatt
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.