Gå til innhold
 • Bli medlem

KristofferB

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KristofferB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Seint svar, vet ikke om du har landet bukse. Norrøna Trollveggen Light pro brukes her fortiden. Full glidelås. 3 lommer funker bra. Lett nok. LIker godt justeringene til norrøna i livet. innvendige gamasjer og stramming rundt ankler funker bra. Kanskje litt bred i snittet, men jeg er ihvertfall godt fornøyd.
 2. Ang. ventiladapter så finnes det snoozle adapter i forskjellige størrelser. Jeg har både nyere (2016) og eldre (2011) downmat pump i ulike størrelser. ventilen på de eldre er vesentlig større. Ved kjøp av adapter er det dermed viktig å kjøpe riktig størrelse. Handler du på nett er det sikkert greit å sende en mail til kundeservice og forsikre deg om at denne matcher ditt underlag. Lykke til!
 3. Hjertelig takk for tips! Har forsåvidt god erfaring med å resåle en del klatresko. men må nok innse at disse Ladakhene har nådd pensjonsalder. Det er mer enn sålen som er utslitt selv om passformen fremdeles er ypperlig:)
 4. Takk for innspill. Ja, synd at Ladakh ikke er i prod lenger. Mulig jeg må teste et par glittertind opp mot Walk King. Og da mest pga noe ekstra høyde i skaft, feste for leddede stegjern er ikke noe must for meg.
 5. Takk for innspill. Heller nok litt mot WK her ettersom passformen virker til å være prima for mine føtter. Det blir jo mange turer med lett oppakning også, men så er det som regel også flerdagsturer med ca. 30kg på ryggen både sommer og høst, og det er her jeg kjenner behovet for god ankelstøtte. Men godt å lese at både du og flere er fornøyde med komboen av WK og tung sekk Truant76.
 6. Bra tips med resåling, det skal sjekkes ut. Men tror nok disse skarpaene er gått forbi punktet hvor resåling gjør susen, og heller nok mot nye støvler. Lundhags Syncro har jeg hørt mye bra om, men aldri hatt uisolerte fjellsko før. Ingen som har erfaringer med Alfa Glittertind?
 7. Takk for svar! Hmm. Begynner jo å tenke at jeg bør gå for to par selv om det koster litt. Eksepelvis et par walk king og ett par bever med høyere skaft til tyngre bører. Noen som har erfaring med Glittertind over tid? Ser jo bra ut på papiret og bør jo sitte bra mtp at passform skal være lik walk king, men leste som nevnt noe om at de kunne bli litt slappe og myke i skaftet over tid...
 8. Skal pensjonere et par trofaste, men dessverre utslitte, Skarpa Ladakh. De sitter fremdeles som et skudd, men sålen har gått helt i oppløsning. Har både Crispi Skarven 2.0 og Alfa WK advance i samme størrelse hjemme på test nå, men blir ikke helt klok. Skarven oppleves litt i overkant romslige i tåboksen. Walk King sitter som et skudd, men skulle ønske de var en anelse høyere i skaftet ettersom sekken ofte blir svært tung på lange turer når jeg gjerne bærer for flere enn meg selv. Altså: skarven virker til å ha bedre ankelstøtte, mens alfa sitter bedre på foten men er redd de kan mangle noe an
 9. Har biltema-trallen her og. Brukes nokså mye til både kano og SUP. Har fikset en ordning som gjør at jeg kan trekke vår Ally 16.5 DR eller SUP-brett med sykkel:) Veldig hendig når man bor nær vannet og kano/brett/sykkel står klart i garasjen om sommeren;) Om noen mot all formodning skulle ha interesse av mer info får de ta kontakt. Biltema-trallen er nok ikke den beste, og min synger på siste verset, men den har vært brukt utrolig mye. Tenker nok å gå for noe litt bedre etterhvert. Biltema trallen gjør jo jobben forsåvidt, men ønsker noe som varer lenge. Kunne også tenke meg noe med litt mer b
 10. Har kun 2 seter i vår Ally også, og opptil flere barn som ønsker å bidra:) Sete 3 er ofte et liggeunderlag, og sete 4 kanskje en sekk. Ellers er det jo mulig å stå på knærne med et liggeunderlag eller lignende under knærne.
 11. Da er Fjellheimen 6c satt opp i hagen her og testet så smått med diverse liggeunderlag. Vi beholder dette:) Mye for pengene, og dekker behovet som primært er å få alle i ett telt. Midtgangen er romsligere enn forventet, bra vekt, bra fleksibilitet med at man kan droppe det ene innerteltet (da blir forteltet enormt). Takhøyden kunne gjerne vært høyere (og litt ugunstig at det skrår mot fotenden), men det hadde blitt både tyngre og mer kostbart. En tanke kan være at høyde på voksne brukere har litt å si for komforten i innerteltet i sittende stilling. Gleder meg til å få testet teltet på tur i h
 12. Ja, liker spitsbergen. Er litt som med Keron at gjennomgående takhøyde og bredde, samt bratt vinkel på sidevegger er gode ting. Men Spitsbergen 4 nærmer seg keron 4gt godt i pris, men veier mer. Har stormklaffer på Troll 3c, brukes ikke veldig ofte, men er heller ikke veldig i veien og utgjør minimalt vektmessig. Nå står Fjellheimen 6c provisorisk oppslått i stua her:) Tror det skal funke fint, selv om min bedre halvdel er veldig gira på de ekstra 50 cm takhøyde i Svalbard 6c. Veide forøvrig teltet til 5,147g komplett med stenger, plugger og bruksanvisning;)
 13. Noen samler er jeg nok ikke, men denne Optimus No.111 eier jeg. Arvet av min far som igjen arvet av sin far:) I god forfatning. Kan dessverre lite om denne, den er heller ikke i bruk.
 14. Det får vi til:) Ser nå at prisen på xxl er skrudd noe opp til 8k. Men hvis man venter på neste Dnb-kampanje er det jo uansett snakk om en nokså hyggelig pris.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.