Gå til innhold
  • Bli medlem

MatsB

Passivt medlem
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

29 Neutral

Om MatsB

  • Bursdag 09. des. 1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Tur
  • Sted
    Porsgrunn

Nylige profilbesøk

2 615 profilvisninger
  1. Gikk for verstingsaga da den kommer med slire. Takker for innspill @Bjørn J, settes veldig pris på
  2. Takker for mange gode innspill. Bruker i dag en stor buesag fra fiskars, denne er god og veier ca 600g men er på jakt etter en mindre sag som jeg får plass til ned i sekken. skal ta en titt på samtlige forslag:)
  3. kan du linke til hvor du fant vekten på den?
  4. Er det noen her inne som har sagen i linken og kan være så vennlig å veie den for meg? https://www.eagleproducts.no/produkt/tursag-sliresag-verstingsaga/
  5. Hei. Er på nippet til å kjøpe meg ny sekk, en Fjellreven kajka. Står mellom 85 og 100L, men prøver å finne ut om de enorme sidelommene er med i oppgitt volum. Er det noen her som kan svare meg på dette?
  6. Jeg kjøpte 2.0 forrige uke og de var med på tur i helgen. Støvelen er like god som den første versjonen, forskjellen er at gummien rundt støvelen er trukket lenger opp, ett ekstra sett med hemper og litt annen utforming på undersiden av skoen. Den første versjonen har utgått og skal selges tomt så hvis du ikke finner din størrelse så må du kjøpe 2.0 Ja, det er dyrt i forhold til hva de kostet før, men fytti å gode de er. pro tip, hold de langt unna bål. De krymper vanvittig fort.
  7. Jeg er 183 og prøvde Denali på Camp Villmark. Synes den ble litt tight så jeg kjøpte mule og er veldig glad for den ekstra plassen. Nå kan jeg sitte med fjellstøvlene på og har fortsatt litt ekstra plass til bena.
  8. Hei. Hvordan ble resultatet av dette? Har planer om å tette sømmene på min også.
  9. Jeg bruker kjele og panne fra eagle poducts. da kan jeg lage måt på bål og gass. totalvekt med primus spider brenner er 750g
  10. Blitt litt i dette kvartalet. Packraft med stangrigg, åre, vest, Helsport Bitihorn superlight tarp, Amok draumr 3.0, Shimano Technium snelle og stang, Shimano Exage teleskopstang... #blakk Gikk litt opp for meg at jeg er alt for impulsiv😬
  11. Jeg er helt enig i det du sier. Ja jeg er villig til å betale litt mer for varen hvis det går på relasjoner eller god service, men bare litt🙂
  12. Husk at du får ikke mer fisk på dyr stang;)
  13. Har ett behov for å lire av meg litt... Jeg jobber som selger i grossistbransjen og der prøver vi alltid å finne løsningen for kunder, nesten uansett hvor "rare" spørsmål vi får så skal vi alltid hjelpe dem. om ikke vi kan hjelpe dem med det de er ute etter så pleier vi å finne noen som kan hjelpe dem så de ikke går fra oss med en følelse av at vi ikke gjorde noe. Problemet er at jeg forventer den samme servicen når jeg selv skal være kunde. Å det kan være en frustrerende opplevelse til tider, spesielt med nettbutikker! Jeg er ikke ute etter å henge ut noen, for jeg er klar over at det kan være 2 sider av en sak. Men er jeg for kravstor? Er det virkelig så vanskelig for noen å legge interne rutiner til side for å hjelpe en kunde?Jeg synes folk i dag er så besatt av å følge interne regler og rutiner at de glemmer at den eneste inntekten de har er kunden, og hva er vel da viktigere enn fornøyde kunder? Jeg var på Camp Villmark i helgen. Snakket med mange "selgere" der, og flere ganger tenkte jeg for meg selv; ærlig talt, hva slags svar er dette? Eller, hvorfor jobber du her? Nå skal det sies at det finnes flinke selgere der ute også, og når jeg møter de, så passer jeg alltid på å takke dem. Jeg kan kanskje oppfattes som litt arrogant i måten jeg ordlegger meg på, og det kanskje det jeg er uten å se det selv. Men det kan da ikke bare være meg?
  14. På min så må jeg ta skikkelig i for å få de på plass. Noen ganger tar jeg ut stenge hvis jeg vil pakke det ned på en annen måte, eller bare skal bruke det som ett rent trekk og ikke vil drasse med stengene.
  15. Ser prisen på Bitihorn superlight har gått opp til 1895,- Satser på bedre pris på camp villmark.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.