Gå til innhold
 • Bli medlem

Ante

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ante

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Begynner å få en anstendig samling "gamle" dunjakker fra hele familien som ikke lenger brukes pga hull og annen slitasje. Synes det er for ille å måtte kaste all denne fine dunen, er jo dun for tusenvis av kroner..he he Noen som har erfaring med gjenbruk av dun fra avdankede plagg, eller som kanskje har testet ut å lage noe nytt? Anders
 2. Mer info om JetCarrier finner du på [Hidden Content] Opprett en brukerprofil og du vil få tildelt en postboksadresse i ditt navn ved deres lager i New Jersey. Deretter er det bare å bestille varer fra amerikanske nettbutikker i den adressen. Varene sendes pr fly eller båt, avhengig av type og ikke minst størrelse. Tja, du finner egentlig alle svar på nettsiden. Jeg har selv kjøpt alt fra klær til kajakk fra USA og sendt det med JetCarrier. Funker som bare det!!
 3. Jeg bruker en Primus Gravity Easyfuel brenner både sommer og vinter. Stort brennerhode, forvarming, liten og kompakt og bare ca 290gram! Funker som rakkern. Steikepanna er en Trangia Non-Stick med 24cm diameter. Har fjernet det påmonterte håndtaket i stål og bruker bare vanlig klype. Sparte umiddelbart noen gram. Tilsammen blir dette et ganske lett alternativ som alltid funker!
 4. Har ME Xero 350 og er kanonfornøyd med den posen! Har XL versjonen som passer meg perfekt da jeg er ca 180cm og normal bygning. Bruker denne vår, sommer og høst. Her nord er jo tempen omtrent lik disse årstidene Anbefales!
 5. Som afe skriver er det en forutsetning at døren/veggen på innerteltet er lagt helt ned.
 6. Har fyrt endel primus i dette teltet uten problemer, men foreløpig kun på sommeren. Setter primusen i ytterteltet, og det funket som bare det Du bør kjenne din primus før du evt gjør dette da det er knapt med plass. Utblåsninger etc vil sannsynligvis ikke ende så bra, men det er vel det samme for de fleste telt. Kjører kun gass og har aldri dette problemet
 7. Butikker i Tromsø med bra utvalg: Sport 1 på Amfi Pyramiden (Tromsdalen) Skandinavisk Høyfjellsutstyr (Kirkegata midt i sentrum) Friluftsbutikken på Farmen kjøpesenter (Langnes) Lykke til!
 8. Har flere sekker fra Lowe Alpine. 50+ og 80+. Knallsekker med gode løsninger som tåler en trøkk! Anbefales på det sterkeste. Meget bra service også fra England hvis noe skulle skje.
 9. Jeg putter Souloen min i en pakk/komprimeringspose fra Granite Gear. Teltet blir da veldig komrimert, nesten på størrelse med en håndball. Stenger og plugger tar jeg på/i sekken for seg selv. Ville tro at du får Soulo i posen til Ringstind uten problemer.
 10. Føyer meg til EinarAE her. Har ME Xero 350 i XL og det er virkelig en topp pose. Er selv 180 og 80 kg og posen er mer enn romslig, men pga elastiteten sitter den godt rundt kroppen. Kjøpte billig fra England og hadde den få dager etter.
 11. Har nettopp konvertert selv fra Ringstind til Soulo, og jeg angrer absolutt ikke. Soulo er et genialt solo telt, og har akkurat den plassen du behøver. Har nettopp vært en uke på fjellet med Soulo, og det funket som en drøm. Enkelt å sette opp, god plass, tåler mye vind og bråker lite, særdeles gode luftemuligheter etc. Et meget godt kjøp som anbefales. Jeg puttet sekken mellom inner- og ytterteltet. Innholdet hadde jeg inne, og jeg hadde godt med plass. Du nevner 4 -sesong bruk, og da ser jeg svært få eller ingen andre Hilleberg telt som kan måle seg med Soulo. Løp og kjøp!
 12. Jeg mente at mitt gamle Snøhetta lignet noe på dette nye Stjernetind, uten at jeg har sett det "live". Synes heller ikke Snøhetta ligner på Gimle i og med at det er et kuppeltelt, og Orion har jeg aldri sett
 13. Vil vel ikke påstå at de har kopiert noen andre. Helsport lagde jo denne typen telt allrede for 20 år siden. Teltet er nær på en prikk lik mitt GAMLE Snøhetta fra samme produsent, bare endel oppgradert ser det ut til.
 14. Knallgod vinterpose som jeg har brukt i snart 2 år. Varm og god, gode detaljer, bra passform og ikke minst lav vekt. Tåler bra med fukt. Anbefales!
 15. Har hatt JetBoil i noen år. Helt konge i den "varme" årstiden, men tilnærmet ubrukelig i kulde. Har testet den i friluft under 0 grader og det var jammen ikke mye futt. Med litt forvarming av gassen hadde den nok fungert mye bedre Solgte den til fordel for en Primus Gravity EF som funker året rundt og ikke veier mye. Med gassboks og titankjele er dette tilnærmet like lett som JetBoilen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.