Gå til innhold
 • Bli medlem

Chno

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. [Hidden Content] Equipment Glacier 1000 Tar imot erfaringer med takk !
 2. Noen som har testet dette vinterstid i telt? [Hidden Content]
 3. Takk for god beskrivelse av teltet ! Er hele tiden en balanse mellom vekt, størrelse og styrke - makskravet for vekt stoppet på Keron 3 for meg. Men ser for meg et kuppeltelt som mere vindsstabilt og deremed et trygt valg til vinterbruk. Har ikke testet teltet mitt i sterk vind enda, men ser frem til det !
 4. Skrev tidligere om feil på MSR BlackLite, har nå fått et nytt sett fra Vertikal - god service ved reklamasjon ! Satser på at dette vil fungere.
 5. afe: Fornøyd med Tarra? Har Keron 3, men vurderte Tarra før det ble Keron
 6. Har investert i Keron 3 (ikke GT) fra USA. Stor plass innvendig, full høyde i begge endene. To innganger m/fortelt. Forteltet skrår ned fra ytterste stang men holder godt til vinter-utrustningen for 1 person på hver side. Kuldegrop/arbeidsgrop funker også. Sterk duk, sterke stenger. Har hatt teltet på vekten og kommer totalt på 3,914 kg inkl rep. set til stang, plugger og stenger. Stemmer helt med det som er oppgitt. (3,9kg)
 7. Tassemark: Var greit med snø - men i lavlandet forsvinner den fort - var varmt, opp mot 5 grader pluss på dagen. Lite frost på natten.
 8. Omnifuel - skal sjekke dysa, om den sitter fast, men tror det. PS: Var på Kebnekaise i helga - anbefales på det sterkeste !!
 9. Har handlet et par ganger fra moontrail.com Kjempefornøyd - sikkert pga av pris og "bonuspoeng" - får med mye på kjøpet
 10. ja det stemmer - er den som står i hos meg å. 28 til gass 37 til bensin 45 til parafin
 11. Er faktisk den grønne kanna, uten olje. Synes også det var rart det sotet så mye. Fikk ikke blå flamme - forvarmet med rødsprit. Brukte den "mellomste" dysa - tror det er str 45. Kjelen ble svart under....
 12. Er faktisk den grønne kanna, uten olje. Synes også det var rart det sotet så mye. Fikk ikke blå flamme - forvarmet med rødsprit. Brukte den "mellomste" dysa - tror det er str 45. Kjelen ble svart under....
 13. har fyra med miljøbensin fra Statoil i helga - sota noe grusomt ...
 14. enig - jeg bruker omnifuel og har vært nøye med bruken - såpass bør det tåle mener jeg. Men spørs om det er reklamasjon? Blir nok stål neste ..
 15. Har brukt MSR Black Lite på noen turer nå. Etter første gangs bruk - koking av vann, boblet non-stick belegget i en kasserolle, fikk ny gjennom reklamasjon i butikk. Da jeg skulle vaske settet etter sist tur hadde også belegget i stekepannen boblet seg. Dette etter å ha stekt biff i smør. Har vært nøye med å ikke ha pannen over varmen før jeg har hatt smør i ol. Noen som har opplev samme? Virker som et dårlig produkt for meg, men håper det bare er en mandagsutgave??
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.