Gå til innhold

holt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg gikk denne turen for ca. ti år siden. Det er bør være fullt mulig for en med normal klatreerfaring fra høyfjellet å gå denne turen på en dag. Det kan være en fordel gå en rekognoseringstur over breen for å finne innsteget dagen før. Da er det lettere å være på innsteget når det begynner å lysne den dagen man går for toppen. Fin tur! Lykke til
 2. holt

  Bjørndalstraversen?

  Hei Jeg drømmer om en litt luftig vårtur med vinterforhold og har hørt rykter om at Bjørndalstraversen skal være en klassiker. Er det noen som har informasjon om denne turen på vinterstid? Hvor går ruta? Startsted? Overnatting underveis? Hva trengs av klatre/sikringsutstyr? Vanskelighetsgrad etc? Tips?
 3. hei Jeg har fra gammelt av pleid å bruke to par sokker i skiskoene: Et tykt ullpar og et tynt ullpar. Etterhvert har det kommet litt tykkere ullsokker som er fint strikket, slik at de ikke lager gnagsår slik som de gode gamle ullsokkene fra bestemor gjør hvis de kommer direkte på huden. er det noen som har noen erfaringer med å bruke bare en enkel litt mellomtykk sokk i skiskoene? Eller anbefales det å bruke to par?
 4. Vår familie har etterhvert blitt to voksne og tre små i alderen 1-6 år. Er det noen som har et et telt de vil anbefale oss, der vi alle får plass og som er mulig å bære med seg i sekken. Har lurt litt på Hilleberg Nallo 4 GT? Er det noen som har noen erfaring med to voksne og tre barn i dette teltet? Eller er det andre telt som folk har gode erfaringer med?
 5. Er det noen som vet om noen klatrevegger innendørs i Oslo som er tilrettelagt for barn? Ca. 5 år.
 6. Hei Er det noen har noen erfaringer med MSR HUBBA vs. MSR HUBBA HP?
 7. Er det noen som har erfaringer med jetboil sitt kokeapperat? Eller som har andre lignende lettvekts apperater som de vil anbefale. Gassdrevne.
 8. Jeg vurderer å kjøpe meg Arcetryx Bora ryggsekk og valget står mellom 80 og 95 liter. Jeg skal ikke ut på de lange ekspedisjonene men skal bruke sekken til overnattingsturer med telt og sovepose der jeg skal kunne bære utstyr også for ungene. Er det noen som har noen erfaringer eller anbefalinger?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.