Gå til innhold
  • Bli medlem

twaggenson

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. hei! har tenkt å kjøpa meg ein hilleberg soulo . skal bruke den året rundt. lurte på om det er plass å laga mat med multifuel i teltet, og om det er nokon så veit om det er ein butikk i bergen som selge han
  2. takk for informasjonen, det var til stor hjelp. grunnen til at eg vuderte souloen var at eg las om den på klikk.no og der stod det ''God høyde og plass til utstyr i fortelt''. men har du noken andre råd om valg av telt.
  3. hei skal kjøpe meg ny telt til vinteren, har tenkt å gå mykje på høgfjellet. over hardangervidda på ski og sånt. har sett på Helsport Fjellheimen X-trem 2 camp men tåler den mykje vind og dritt vær? har hørt at tunneltelt tåler mindre vind. og den er ikkje frittstående, så når det ikkje er snø kan det kanskje bli litt vanskeleg å finna plass til pluggene av og til? har og sett på hilleberg soulo ( eg skal berre bu i telte aleine) den er frittstående og det er ein kuppeltelt. men eg like å ha eit stort fortelt og soloen har ikkje så veldig stor fortelt. får den til samme pris som Helsport Fjellheimen X-trem 2 camp. har og sett på hilleberg jannu men den blir for dyr. kva trur dere er det beste kjøpet?
  4. hei! lurer på å kjøpe helårs telt. er sett litt rundt og kom fram til helsport extreme camp2( dette tunnel telt) eller bergans Antarktis 2pers. (kuppel telt) har lest litt om forksellen på desse type teltene og er usikker på kva telt eg skal velga. kuppel telt er meir stabilt, tåle meir snø eg vind ( skal gå mykje på tur i vinter over hardangervidda osv..) men det er eit lite fortelt for matlaging, noko som eg og synst er litt viktig. har lest at med tunnel telt er det lett å setta opp og bra matlagingsplass men det tåler mindre vind og snø. er det noken som har erfaringar frå nokre av desse telta. hadde vert fint om noken konne gitt meg råd om kva eg skal velga. helsing twaggenson (eg er ikkje norsk derfor sikkert ein del skrivefeil)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.