Gå til innhold

imnew

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om imnew

Nylige profilbesøk

379 profilvisninger
 1. Kanon post! Artig at du oppdaterte underveis.
 2. imnew

  Hilleberg Allak

  @Bjørn J Har kikket mye på Exped Orion. Allaken er solo telt for meg. Tenkte kanskje å gå for Orion når jeg og dama skal på tur. Ser så romslig ut noe du også beskriver.
 3. imnew

  Hilleberg Allak

  Det må nevnes at dette er mitt første kuppel-telt så det kan jo være at jeg blir litt lurt av de rette veggene. Men det er ingen tvil om at teltet er større. Liker tak høyden og de rette veggene. To fortelt og to innganger er også gull! Liker at Allaken kan settes opp med hansker på, enkelt klips system og lekkert at stengene ikke har full "kanal" . Må også nevne at Ringstind Light 2 teltet mitt er jeg ennå veldig fornøyd med men.... Det skal bli godt å kunne sette opp Allaken "hvor som helst" for det kan jeg ikke gjøre med Ringstind.
 4. imnew

  Hilleberg Allak

  Kjøpte Soulo for to uker siden men returnerte det straks jeg så hvor liten plass det var. Kjøpte Allak i stedet, perfekt! Plukket opp noen spenn/strammere som jeg skal bruke for å komprimere teltet litt. Allak tar litt plass i sekken, men pakker du som nevnt over, stenger og telt hver for seg ( benytter spenn/ strammere på teltet ) tar det ikke noe særlig plass. Har ikke fått testet teltet ennå. Håper på tur siste helgen i november. Men inntrykket jeg fikk etter å ha montert teltet i hagen var meget meget bra! Jeg kommer fra et "gammelt" Ringstind light 2.
 5. Artig tråd. Kan bare kort nevne at jeg eier en av posene som OT valgte å ta med, Mountain Hardwear Ghost (-40). En utrolig sovepose! Det som er synd er at den er kun brukt ned til -12 grader Den skal derimot testes i vinter-sesongen vi nå går inn i. Det som er fint med denne soveposen er at jeg kan sove med knær i "bøyd" posisjon, med andre ord god plass i denne posen. Den passer meg også veldig bra fordi jeg fryser lett når de blå går under -10. Posen er overkill for meg men du verden for en ligge komfort. Kan også nevne at jeg er 174cm.
 6. Takk for nyttig informasjon og takk for svaret. Glimrende! Dette teltet er nå på innkjøpslisten for 2018!
 7. Kanon presentasjon av teltet. Flott at du bruker forskjellige vinkler i filmingen både utvendig og innvendig. Informasjonen er klar og veldig 'to the point'. Vurderer nå sterkt om jeg skal kjøpe dette fremfor Reinsfjell. Hva er ditt inntrykk av 'kanalene' der telt stengene skal dyttes gjennom? Virker de solide? Har hørt fra brukere av Reinsfjell teltet at stoffet/duken i kanalene lett blir skadet/redusert. Hva er din oppfatning av teltet du har presentert med tanke på dette? Tenker på der kanalene krysser hverandre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.