Jump to content

Arnt Inge

Aktiv medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About Arnt Inge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arnt Inge's Achievements

 1. Men de fleste sånne skotyper lekker vann etter kort tids bruk.
 2. Takk for tips, skal prøve den neste gang.
 3. Fortsatt fornøyd, lette og gode sko. Sitter bra på smale føtter.
 4. Arnt Inge

  Alfa holt

  Ja de former seg og sitter veldig bra. De er på tilbud for 2300kr på nettsider, mine holder lenger tett enn walk king modellen
 5. Arnt Inge

  Alfa holt

  Ser ut som jeg endelig har funnet den optimale fjellskoen for mine føtter! De nye alfa holt skoene er fantastiske å gå med, lette i vekt og god demping. Har prøvd flere forskjellige sko før, men ingen bedre enn disse. Liker ikke lærsko p.g.a vekt og stivhet, da jeg ofte går toppturer.
 6. Byttet walk king skoene til alfa holt, de var lettere og ikke så stive. Så spørs det om de holder ute vann, men satt som et skudd på foten. Skulle bare ønske det var mulig å kjøpe forskjellige størrelser🙈🙈44 på ene foten og 43 på andre🤪
 7. Har lastet ned gratisversjonen av topokart og prøvd den litt. Ser den har litt flere funksjoner og valg enn topo gps, spesielt info boksen som følger pekeren var kjekk å ha👍 Men jeg synes skarpheten/oppløsning på kartene er en god del bedre på topo gps og så er deling av ruter til andre brukere mye lettere. Dermed blir søking etter tur ruter som andre brukere har lagt inn lettere å få tak i.
 8. Ok👍 i området her som jeg går tur så er det Topo gps versjonen som en del har brukt så det ligger inne mange delte tur ruter som kan hentes ned så er derfor jeg har brukt den. Og så var jeg ikke klar over denne.Er det noen oversikt over brukere sånn at vis jeg hadde lastet ned denne og tatt den i bruk så lå det inne ruter som andre har lastet opp for området jeg ferdes i? Veldig bra at du som utvikler lar brukere her inne få komme med forslag til utvikling av appen😀
 9. Har de siste årene brukt topo gps appen, og synes den fungerer bra. Veldig enkelt å dele ruter med andre. Men ser at det her går i topokart appen, hva er forskjellen mellom disse 2 appene?
 10. P.g.a vann som trekker inn. Veldig gode sko, men gore tex membranen holder ikke ute noen ting. Skal sjekke ut Scarpa.
 11. La sportiva sitter bra på mine føtter også, men de blir fort våte inni. Kjøpte nettopp alfa walk king som holder føttene tørre, men de er for brede for føttene. Så vis noen vet om lærstøvler som er for smale føtter så gi beskjed!
 12. Locus map ser veldig bra ut, men det er kun til android telefoner, er det noe som tilsvarer til apple?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy