Gå til innhold
 • Bli medlem

Archaeopteryx

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Archaeopteryx

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Norrønna er for det meste for høyt priset i forhold til kvalitet og så mange unødvendige farger. Ofte lite fjellvante folk som kjøper norrønna for å få seg en liten "boost", man skal liksom se kul og fjellvant ut. Fjellheimen er ikke en mannekengoppvisning for å vise seg fram, det handler kun om funksjon og produktets egenskaper, her scorer norrønna lavt. Skal man f. eks kjøpe gore-tex ser man bare på kvaliteten og prisen ikke merket, det blir jo produsert på de samme fabrikkene. Altså kan man få gore-tex til halv pris med akkurat de samme egenskapene og heller nøytralt utseende enn å lyse nor
 2. Jeg liker ikke hunder. Jeg liker ikke Monsen. Jeg liker ikke bønder. Her har Monsen rett. Det liker jeg ikke.
 3. Øh, bare lurer på hvorfor det skulle være problem at poser er svarte innvendig. Jeg har alltid lys tilgjengelig på tur, og da kan man jo f. eks lyse littegrann.
 4. Kan man ikke heller bytte til større dame?
 5. Kunne man ikke ha printet på toalettpapir? En halv rull skulle dekke ganske stort område. Er det ikke slik at det er produktene med flere funksjoner vi liker?
 6. "Samsung Xcover har bransjens lengste batteritid. Med utrolige 22 timers taletid og 67 dagers standby kan du fortsette å bruke mobiltelefonen, uansett om du er på campingtur i skogen eller reiser på forretningsreise uten batteriladeren. Du vil nyte full mobilitet: koble til uten å plugge i veggen." Dette er til å stole på, jeg lader 1 gang pr. måned. Den som jeg linket til er nok ikke langt unna den gamle utgaven.
 7. Ja, Samsung Xcover er alt du trenger.
 8. Koffor innføra nye metoder som sykkelpumpekaffi og sylinderstempelkaffi?
 9. Hallo, kan noen svare på hvordan Helsport Raudfjellet 60L er i bruk?!?!?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.