Gå til innhold
 • Bli medlem

NjålBF

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om NjålBF

 • Bursdag 06. april 1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg er på utkikk etter pulk om dagen og kom over denne pulken. [Hidden Content] Jeg har ingen tidligere erfaring med pulk, men synes den klassiske Pariser Pulken virker litt kort. Denne plastpulken fra forsvaret er to meter lang, men igjen så veier den 12 kg. Er dette for tungt? Planen er og bruke pulken til ukesturer ++ med Arctic Bedding osv.
 2. Hvilke måte tørker dere maten på? Jeg har hørt at slike tørkemaskiner bruker mye strøm, lang tid og er dyrt? Er selv veldig glad i frysetørkede vegitariske varianter.
 3. Akuratt! De ser veldig like ut, men er de like like i praksis?
 4. Så konklusjonen er at Optimus Hiker+ ikke er en god brenner? Jeg har nå en Primus OmniFuel, synes den er bra. Liker tanken på at Optimus Hiker+ har samlet alle delene i en boks!
 5. Noen som vet hvordan denne selen er forhold til Fjellpulken sin sele?
 6. Hadde vel sett for meg at den var ganske effektiv Planen var og ha den i pulken og bruke den til å smelte snø osv. Jeg fant denne videoen. Noen som har prøvd eller vet noe om denne nyere modellen?
 7. Halla. Jeg har lest en del her på forumet om Optimus brennere å kommet frem til at jeg vil skaffe meg en Optimus 8R. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt en Optimus 8R? Og hva er prisen på en som er i god stand?
 8. Samekniven har sin faste plass i belte på turboksa
 9. Hvis du skal på tur alene kan en liten bok være koselig og lese i utover kvelden
 10. Hei. Jeg skal gå en uke over Hardangervidda i vinter å driver å hamstrer inn utstyr. Noe av det jeg trenger er varme klær som varm jakke, votter, bukse osv. Jeg har tenkt til å kjøpe "Anna-buksa" fra forsvarets overskuddslager siden den er billig og skal vist nok varme godt. Har noen noe tips om rimelige klær som funker? Det jeg trenger mest er vel en dun-jakke eller lignende. Alle forslag og tips er velkomne.
 11. [Hidden Content] Her fant jeg en sele fra forsvaret. Har lyst til og kjøpe den selv, men er litt skeptisk.
 12. Takk Har du noen tanker på hva bredden på stormmattene bør være?
 13. Tror nok jeg kommer til å slippe å sy på ekstra lufteluke, siden jeg allerede har to stk. ved fotenden av teltet. Tror jeg kommer til å kjøpe inn stoff å la noen andre ta seg av syinga. Tror jeg skal sjekke ut Sømhuset. Også et bilde av teltet som skal forvandles til helårs telt.
 14. Jeg prøver og kartlegge vegetarisk turmat. Jeg har selv funnet ut at Adventure Food har mange forskjellige vegetarvarianter. Trek`n Eat har også noen veganske typer. Real turmat har bare en som jeg vet. Det samme gjelder Mountain House. Er det noen her på forumet som vet om flere vegetariske varianter eller annen praktisk vegetarisk turmat? Flere av de vegetariske variantene finner man på [Hidden Content]
 15. NjålBF

  Saft på tur

  Når jeg er på tur bruker jeg og ha med meg Tech Nutrition FRES. Fres er brustabletter man blander med vann. Det tar liten plass i sekken. Smaker guarana og har høyt koffein innhold så det gir en bust når man går. og i tillegg synes jeg det smaker veldig godt
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.