Gå til innhold
 • Bli medlem

jhpf

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jhpf

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Rødskjæret i fjellet er sikkert en bergart som inneholder oksidert jern (rust).
 2. Mulig å få tak i Gatorade pulver i Norge?
 3. Blir nesten imponert over uflaksen(?): Rifla leirlederen brukte for å skyte bjørnen, avfyrte skudd først på femte forsøk. En annen av leirlederne som skulle bruke et av de andre våpnene, fant ikke ammunisjon. En signalpenn som ble forsøkt avfyrt mot isbjørnen, fungerte heller ikke. [Hidden Content]
 4. Bestilte en spot2 i fra backountry.com for 149$ uten problem. Ble testet i lyngen på vei opp til Daltinden for ett par dager siden. Hadde god dekning i åpne områder, men i bunnen av dalen (som er ganske trang) var det en del hull i trackinga. Spoten ble oppevart i topplokket på sekken hele turen, så den kan ha snudd seg feil vei i perioder.
 5. Anbefaler "into the wild" finnes både som bok og film. [Hidden Content]
 6. Svart. Men under butikker og merke alternativer burde dere kanskje ha lagt til ett alternativ med "andre" hvor vi kan selv fylle inn det vi foretrekker.
 7. Har også samme type, sitter som støpt på randonee skoa, men ikke testet dem på fjellsko enda. Veldig lett å tilpasse og sette på.
 8. Problemer med kondens, eller pustet den bra?
 9. Litt mere info på Dagbladet /[Hidden Content]
 10. Om dere søker på teflon og kreft finnes det mye skriverier om det, her er en som kanskje er mere relevant for oss (?) [Hidden Content] Jeg bruker stort sett aluminium og stålgryter, selv om jeg har hørt en del stygge ting om aluminium så er det i hvertfall lett å skure rein med litt sand og torv.
 11. En kort beskrivende musikkvideo om hva CERN prøver å finne ut
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.