Jump to content

Anderskjo

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Anderskjo

Anderskjo's Achievements

  1. Vasker støvlene etter bruk, fører på impregnering/lærpleie og masserer inn bivoksblanding etter bruk. På tur smører jeg med voks etter behov, og da pleier ikke læret trekke noe vann. men er vant til at nye støvler bruker litt tid før læret trekker vann
  2. Er på tredje dag på tur med nye impact nå, og kjenner meg litt igjen. Gått tre-fire mil med tung sekk. Ene støveln treffer bretten rett på lilletåa. Andre støveln er det litt vanskelig å få låst hælen. Har stoppa å lufta og masert mye, smurt støvla to ganger daglig så håper det blir bedre. Heldigvis ikke noe gangsår enda. Vondeste var første natta opp elgåhøgda. Nå er de litt bedre å gå i.
  3. Akkurat tatt første spasertur med ett par nye impact. Fra før har jeg vært igjennom noen par med walk king. Siste paret jeg brukte het blikk perform, som fungerte meget godt i skogterreng. De varte faktisk tre år, med mye bruk. Deler her noen detaljer som jeg har lagt merke til, sammenligner med walk king. Det er smule større plass i forfot på walk king. Impact føles varmere. Litt mindre demping i impact? Men de føles også mer stabile ut. Litt skuffet da læret trekker vann etter maks en time ute i vått terreng. Det var heller ikke like smidig som ett nytt par med walk king. muligens lagret feil? Meget gode å gå i, og veldig spent på reperasjonsmulighetene. Hver gang jeg føler støvel er skikkelig inngått, så ryker membran og såle..
  4. Hei. Har vurdert dette teltet lenge, men har ett par ting jeg lurer på. Noen som har prøvd å dra inn fjellpulken transporter i ytterteltet? Erfaringer med liggelengde, vil soveposen treffe ytterduk?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy