Gå til innhold
  • Bli medlem

Salampa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Salampa

Nylige profilbesøk

993 profilvisninger
  1. Har dere tips? Vi bor i Finnmark (altså er "for varmt" sjelden et problem 😆). Vi har ekstrempose til vinteren, men skulle hatt en som funker til alt annet. Han er 140 cm, er det i det hele tatt noe poeng å se på juniorposer, eller burde vi bare kjøpe voksenpose? Dun eller ikke?
  2. Ungdommen min har brukt ikea sin til lunsj nesten hver dag i mange år nå, den funker fint. For meg er det akkurat plass til en liten middag, men spørs jo hvor sulten man er.
  3. Hei! Ungen ønsker seg likt underlag som jeg har, Exped downmat 9 lw, men ser det er helt nye navn nå. Vet dere hvilket som er ca samme? Evt hva betyr r-verdi?
  4. Vi har kjøpt isbjørn, de er store og ganske tunge, men gode! De slo av en del på ungene sine, og de kom på døra en uke etter bestilling.
  5. Mine har dunjakke fra bergans og fra swix, sistnevnte er billig, betalte vel 400 for barnejakka og 600 for min. Bergansjakka er veldig kort, og funker dårlig på tur på grunn av det. Den andre er ikke så god i halsen, men varm og tåler mye. Selv synes jeg dunjakke er uendelig mye bedre på vinterpauser enn ull+vindttett.
  6. Jeg så også på wiglo da jeg skulle kjøpe familietelt, men endte med helsport fjellheimen light pga vekt. Deilig for meg å kunne dra på tur alene med ungene uten å bære meg (helt) i hjel. Wiglo er romsligere, men har god plass i helsportteltet også. Om dere ikke er veldig kalde av dere høres alta winter litt mye ut til sommerhalvåret? Både dyrt og tungt å bære på. Jeg er ganske frosseb av meg og sover godt i helsport huldreheimen. Litt kald på høsten, men funker fint med lakenpose. Har kjøpt egne vinterposer fra Isbjørn. De har fin pris, men er litt tunge. Er ikke så opptatt av det på vinteren når jeg kan stappe alt i pulken. Helsport syr forresten stormmatter på alle teltene om man vil bruke de om vinteren.
  7. Er ikke myggnetting i forteltet på fjellheimen light nei, og det slipper inn mye lys. Men jeg er veldig fornøyd, det er romslig (vi er to voksne og to barn som liker å turne ) og veldig lett.Kjøpte det til halv pris på outleten til helsport. En annen fordel er at man kan sende det inn for å få det reparert om man får hull i duken el. Og sekken det kommer i er stor nok.
  8. Jotunheimen (coop sitt eget merke?) har tynne gode bukser i den størrelsen.
  9. Gammel tråd, men jeg har også vært speider i mange år og fokus har alltid vært friluftsliv. Speiderbønn på slutten av hvert møte og bibeltimer på landsleir hvert fjerde år er det jeg har møtt av kristendom. Håper folk flest ikke holder ungene sine unna fordi de tror det er det samme som søndagsskole!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.