Gå til innhold

Krfjpe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Krfjpe

 • Bursdag 01. jan. 1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Speider
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

595 profilvisninger
 1. Jeg har selv godt over et par hundre ordre på Aliexpress og jeg må si meg veldig fornøyd overall. Det har skjedd et par ganger at jeg ikke jeg har mottatt varen, men da tar jeg kontakt med selgeren og får returnert pengene. De er bokstavlig talt livredde for at du skal benytte "Open Dispute" for at du ikke mottar varene. Konsekvensen av bruken er at butikken deres blir utestengt fra Aliexpress en viss tid dersom dette skjer et viss antall ganger. For det meste bestiller jeg billig elektronikk som sensorer og annet hardware. Innenfor friluftsliv er det lykt, hansker og diverse smått. Pleier aldri kjøpe for for mye fra en selger med tanke på toll, men har aldri vært borte i det selv om jeg handlet for over 1000-lappen. Fraktmessig får du det innen 14-50 dager. Det varierer veldig, men selgerne får som regel sendt det unna ila. dagen eller noen dager senere. Deretter er det opp til Singpost, HongKong, DHL, EMS, eller hva enn du bruker, hvor lang tid det tar Et tips til handel er å søke på en vare og sortere etter antall ordre ved å klikke på "Orders" under søkemenyen når du har søkt. Da får du opp de varene som det er bestilt mest av, og som regel har de også best feedback. Erfaringsmessig er dette veldig seriøse selgere som du kan stole på når du handler! Aliexpress er ypperlig for dingser, tøy og det meste annet! Lykke til! Det er bare å sende meg en melding om du lurer på noe! Hvis ikke er selgerne åpne for spørsmål om produkt, spesifikasjoner og pris Apropos minnekort, Kjell Iver, har jeg en dårlig erfaring fra forrige kjøp da PCen ikke ville formatere kortet for bruk, men problemet ble løst med en liten teipbit på enden av brikka En ting til: De merker ikke alltid som gave, men de pleier å oppgi prisen til alt mellom 1 og 25 dollar
 2. Siste oppdatering. Det kneet som var værst ble godt for noen dager siden, men det andre som tidligere var mindre vondt har blitt værre... Jeg har fått hevelse på venstre siden av kneskålen. Noen tips?
 3. Tusen takk for all tilbakemelding! Hadde aldri trodd det kom til å bli så mange svar! Som en konklusjon etter å ha lest igjennom alle de 24 svarene tror jeg problemet har vært for hard nedstigning og for stor avstand mellom stegene fra dag én. Når det gjelder kilo og fett har jeg ikke mye å ta av, så den delen strykes nok for min del. Når det gjelder sko utenom tur er demping hovedprioriteten for min del. Apropos svai i ryggen har jeg nok litt, men ikke i så stor grad. For meg er det veldig vanskelig å endre den holdningen på grunn av mangel på magemuskler etter en fødselsoperasjon. Siden den gang har jeg vært til ulike fysioterapauter som sier holdningen den dag i dag ser veldig bra ut og at ryggen er så sterk som den bør være. Ellers går og sykler jeg hver dag. Slik som de fleste studenter gjør. Trening av kjernemuskulatur har også en fast tid på ukeplanen. Videre kan jeg jo begynne med tran som nevnt over, samt sjekke med lege dersom det ikke blir bedre de neste dagene. Igjen: Takk for svar!
 4. Hei fjellfolk! Jeg har de siste dagene vært på tur i Innerdalen rundt Sunndalsøra. Med ei gruppe har jeg gått opp til både Innerdalstårnet og Snøfjellet, men under nedstigningen av det siste fjellet merket jeg en smerte i venstre kne. Mer presist på høyre side av kneskåla, og kanskje en tanke inn under. Mot slutten fikk jeg samme problemet med det andre beinet også. Tidlig i sommer gikk jeg rundt i alpene og nedstigningene var tilsvarende dette, men jeg hadde ikke noe problem med det. Jeg brukte de samme skoene og det samme utstyret som nå. Ellers har jeg aldri opplevd lignende. Hva kan dette skyldes? Hva kan eventuelt forebygge det og er det noe spesiell trening som anbefales for å unngå samme problemet i fremtiden? Takker for alle svar der ute. God natt enn så lenge
 5. Krfjpe

  Støyende skivebremser.

  Ta ut klossene, brenn dem med en gasspistol under et avtrekk. Deretter bruker du ei fil for å skape av det øverste laget med støv som legger seg på. Deretter bruker du sandpapir på skiva, eventuelt brenner du dem forsiktig for å fjerne overflødig olje. Bruk gjerne kald-avfetting og tørk det vekk deretter. Funker for meg, hver gang. Hvis ikke bytter du bremseklosser. Hvis du føler for å justere kaliperne løsner du de to hovedskruene og holder inne hendelen når du strammer dem forsiktig igjen.
 6. Nyhetsbrevtilbud på fjellsport.no! Bare å melde seg på Gode tilbud! Må også nevne 15% ekstra rabatt gjennom Fjellforum som Martin Gjellestad over meg også har påpekt
 7. For ikke å glemme XXL som har venners venner-fest både onsdag og torsdag:
 8. Hei. Jeg ser at SportOutlet Kristiansand har salg på Doite Aconcagua Pro 3 til 1000 kroner, det samme med Doite Kailas 3. Det ser ikke ut til å være et svært utbredt merke, ihverfall ikke i Norge, men i de butikkene som selger dem i USA koster dem rundt 600 dollar. Vekt ligger på henholdsvis 5 og 4,7 kg. Det er én kilo mer enn Fjellheimen X-trem 3, men sannelig 4,5k i forskjell også. Noen tanker?
 9. NJFF, TripAdvisor, Google Sky Map (!! Litt upresis, men fin å bruke når nattehimmelen viser seg), Swix Smøretips, UT.no Ypperlige applikasjoner!
 10. Takk, takk Stourup. Ser virkelig ut som du har hatt en mengde flotte turer opp i gjennom. Varierte og rike på både kultur og opplevelser! Dette satt virkelig igang tankene i forhold til hvor man kan sette foten ned og begynne å tenke på hvor en vil dra ihvertfall. Til tross for at jeg har opp til 10 dager med tur til rådighet tror jeg at jeg kan få veldig mye ut av de dagene selv om en ikke reiser så langt utenlands. Har tenkt på å gå en langtur fra A til B, slik at jeg får en lang tur i et strekk uten og bruke unødvendig transport fra et sted til et annet. Jeg skal tenke ennå mer på det, og se om jeg kan få med meg noen av vennene mine på ferden! Takk for innspill så langt. Tar alltids i mot enda flere!
 11. http://www.xxl.no/Root/Vintersport/Kampanje-alpinski/c/Campaign%20Alpineski Corvus og FX94 til 4000! Jeg vil jo tørre å påstå at det er grisebillig
 12. Jeg har også testet Phoxx-spaden til XXL. Den ble testet på en snøhuletur jeg hadde sammen med en gjeng andre ungdommer helga uke 10. Vi brukte den på Bortelid i forbindelse med utgraving av soveplasser og snøhuler. Den holdt virkelig mål! Den har et godt skaft, justerbar lengde og et godt blad. Snøen var kram og våt når vi var på tur. Etter hvert fikk jeg en liten anelse at bladet hadde lett for å knekke ved harde snøforhold, eller eventuelt knekke i skjøyten på baksiden. Testet også denne Ortovox Kodiaken på turen: http://www.ortovox.com/shovel/kodiak Det var et råskinn av en spade til, vel og merke, 999,- kroner. Den veier faktisk 200g mer men har en helt annen geometri. Det eneste Phoxx'en mangler for min del er at det skal kunne endres vinkel på bladet slik som Kodiaken, men herligfred, du får veldig mye for 289,-!
 13. Jeg jobber også som bindingsmontør i sportsforretning. Jeg mener at 15 mm feilmontering er nok til å flytte bindingen, eventuelt å ordne en ny ski til deg. Butikken har gjort en feil, og det er de sitt ansvar å følge det opp og å gjøre deg fornøyd. Men jeg tror helt ærlig at ikke du vil merke så mye til det når du er ute og går.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.