Gå til innhold

boggins

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Jeg snakket med noen fra Åsnes i dag og spurt dem om mine ski - han sa at det var mer viktig at bindinger var plassert på hver sitt balansepunkt, selv om balansepunktene ligger 1 eller 2 cm fra hverandre, enn at bindinger var på samme plass på begge to ski. Han mente at jeg skulle ikke merke noe på grunn av litt forskjell i posisjon av bindinger. Jeg tror jeg lar skiene mine være som de er nå da, og skal ikke flytte bindinger.
  2. Ja det lurer jeg på også.... Kanskje det er greit hvis balansepunktene ligger bare noen få millimeter fra hverandre? Her snakker jeg om 15mm.
  3. Takk for info. Jeg tror det skulle være mulig for meg å få dem byttet , men jeg synes det er litt rart at de har allerede sjekket dem og sagt at de skulle være sånn. Vet du er det ganske normal med 1 er 2 cm forskjell i balansepunkt da?
  4. Hei, Jeg trenger litt tips fra folk som kan litt om ski og bindinger. Jeg fikk meg nye fjellski i det siste, med 75mm bindinger. Etter at jeg hadde kommet hjem fra butikken lagt jeg merke til at bindinger var ikke plasert på samme punkt på de to skiene - den ene ligger ca 15mm nærmer tuppen en den andre. Det syntes jeg var litt rart. Jeg har spurt flere venner og kolleger som har grei ski-erfaring, og de synes også at det var rart og at de i butikken har bommet med montering. Jeg tok skiene tilbake til butikken, men han jeg snakket med sa at de var helt OK - de var montert sånn på grunn av litt forskjell i balansepunktene. OK tenkte jeg, det høres rimelig ut. Men jeg har også spurt i et par andre ski-butikker, og i begge to har de sagt nei, bindinger skulle være montert på samme punkt, selv om det er litt forskjell i balansepunkt. Jeg har prøvde å sjekke balansepunkt her hjemme - ikke helt lett, men så vidt jeg kan forstå er bindingene jo plasert på balansepunkt av hver sin ski - dvs det er ca 15mm forskjell i balansepunkt. Jeg vil gjerne vite: * er det OK med ca 15mm forskjell i balansepunktene? Er dette vanlig eller uvanlig? * hvis det er forskjell i balansepunktene, skulle bindinger bil montert akkurat på hvert balansepunkt, eller skulle de være helt jevne, selv om dette må bety at minst en av bindingene er ikke akkurat på balansepunkt? * og skal en 15mm forskjell spille noe rolle i det hele tatt...? Håper at noen her kan hjelpe en forvirret utlending
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.