Gå til innhold
  • Bli medlem

2ne

Aktiv medlem
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

50 Good

Om 2ne

  • Bursdag 02. feb. 1991

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Sted
    Haugesund

Nylige profilbesøk

1 735 profilvisninger
  1. Ser etter en meget varm vinter sovepose da jeg er en frysepinne som ikke tåler blå grader eller har erfaring med å såve ute vinterstid. Er 165cm, og vekt på posen er litt viktig det også. Har sett på helsport kvitbreen lady, noen som har erfaring med denne? Eller har et bedre forslag?😊
  2. Haha ups, bære hunden ja. Det må jeg sørge for å få på film, jeg på 164cm og bikkja på 24kg. Ingenting er vel umulig, bare man er sta nok Vi skal nok komme oss til toppen begge to! og helt i mål til Haukeliseter også forhåpentligvis... Wow, dekning på toppen altså, da må jeg sørge for å ha fulloppladet mobil! Tusen takk for svar alle!
  3. Da blir det nok den ruta, så får jeg med meg hårteigen med det samme Har hørt den er klumsete å komme seg opp på, men at det ikke er umulig å dra med hunden opp?
  4. lurer også litt på hvilken rute jeg skal gå. Med tanke på transport må jeg starte på Finse og avslutte på Haukeliseter. Ser ruteforslaget som er nevnt her, Finse til Kjeldebu - Dyranut - Sandhaug - Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter. Den såg grei ut men kunne gjerne tenke meg å vært innom hårteigen mens jeg var i nærheten. Hvordan er den turen i forhold til for eksempel denne ruta: Finse - kjeldebu - Dyranut - Hadlaskard - (hårteigen) -Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter. Blir den mye lengre og tyngre å gå?
  5. 2ne

    Valg av langrennski

    Har fremdeeles ikke funnet meg noen ski. Så har jeg skiftet litt mening. Det beste er nok med stålkant og smøreski alikevel tror jeg. De skal brukes i skiløypa, gjerne til å få litt fart med, men også brukes på langtur som 1 uke. Men kom over Åsnes Holmenkollen, hvordan er de?
  6. 2ne

    Valg av langrennski

    Da skal jeg sjekke ut markaskia. Det blir nok mye mer løyper enn utenom løypene. De skiene jeg har nå må jeg gå i nedoverbakkene, men nå vil jeg ha meg ski som går fremover og så en kan få litt fart med
  7. 2ne

    Valg av langrennski

    Det blir nok mye preparerte løyper, men også at jeg kan bruke dem litt utenfor løypene
  8. Trenger litt hjelp og råd angående hvilke ski jeg skal kjøpe meg. For det første så må de være uten stålkant, siden jeg har hund. Kunne også tenke meg smørefri, men har blitt anbefalt av flere å ha smøreski ? har kikket på Fischer og breidablikk sine fjellski. Så er det bindingene, her vet jeg ikke hva jeg bør velge. Noen som kan hjelpe?
  9. Det er så fint på Hardangervidda! Kunne godt tenke meg en tur der igjen snart.. Flotte bilder!
  10. 2ne

    Hund og flått

    På de hundene jeg har/og har hatt har jeg brukt expot, det fungerer veldig bra. De få gangene jeg må plukke flått er når jeg har glemt å dryppe på en god stund. Så her har det funket helt utmerket!
  11. Og her er min andre hund, Trulte. Cairn terrier på 3,5 år
  12. Tviler ikke på utsikten der! Får bare rekne med noen ekstra dager, å sitte der til godværet kommer
  13. Moro å lese. Denne turen hadde jeg også tenkt å gå i vår, bare hele på en gang. Isteden var det noe som kom i veien her hjemme så jeg fikk aldri komt meg ut på tur, men til neste vår, da blir det tur!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.