Jump to content

2ne

Aktiv medlem
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 2ne

 1. Ser etter en meget varm vinter sovepose da jeg er en frysepinne som ikke tåler blå grader eller har erfaring med å såve ute vinterstid. Er 165cm, og vekt på posen er litt viktig det også. Har sett på helsport kvitbreen lady, noen som har erfaring med denne? Eller har et bedre forslag?😊
 2. 2ne

  2ne

 3. Haha ups, bære hunden ja. Det må jeg sørge for å få på film, jeg på 164cm og bikkja på 24kg. Ingenting er vel umulig, bare man er sta nok Vi skal nok komme oss til toppen begge to! og helt i mål til Haukeliseter også forhåpentligvis... Wow, dekning på toppen altså, da må jeg sørge for å ha fulloppladet mobil! Tusen takk for svar alle!
 4. Da blir det nok den ruta, så får jeg med meg hårteigen med det samme Har hørt den er klumsete å komme seg opp på, men at det ikke er umulig å dra med hunden opp?
 5. lurer også litt på hvilken rute jeg skal gå. Med tanke på transport må jeg starte på Finse og avslutte på Haukeliseter. Ser ruteforslaget som er nevnt her, Finse til Kjeldebu - Dyranut - Sandhaug - Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter. Den såg grei ut men kunne gjerne tenke meg å vært innom hårteigen mens jeg var i nærheten. Hvordan er den turen i forhold til for eksempel denne ruta: Finse - kjeldebu - Dyranut - Hadlaskard - (hårteigen) -Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter. Blir den mye lengre og tyngre å gå?
 6. Har fremdeeles ikke funnet meg noen ski. Så har jeg skiftet litt mening. Det beste er nok med stålkant og smøreski alikevel tror jeg. De skal brukes i skiløypa, gjerne til å få litt fart med, men også brukes på langtur som 1 uke. Men kom over Åsnes Holmenkollen, hvordan er de?
 7. Da skal jeg sjekke ut markaskia. Det blir nok mye mer løyper enn utenom løypene. De skiene jeg har nå må jeg gå i nedoverbakkene, men nå vil jeg ha meg ski som går fremover og så en kan få litt fart med
 8. Det blir nok mye preparerte løyper, men også at jeg kan bruke dem litt utenfor løypene
 9. Trenger litt hjelp og råd angående hvilke ski jeg skal kjøpe meg. For det første så må de være uten stålkant, siden jeg har hund. Kunne også tenke meg smørefri, men har blitt anbefalt av flere å ha smøreski ? har kikket på Fischer og breidablikk sine fjellski. Så er det bindingene, her vet jeg ikke hva jeg bør velge. Noen som kan hjelpe?
 10. Det er så fint på Hardangervidda! Kunne godt tenke meg en tur der igjen snart.. Flotte bilder!
 11. 2ne

  Hund og flått

  På de hundene jeg har/og har hatt har jeg brukt expot, det fungerer veldig bra. De få gangene jeg må plukke flått er når jeg har glemt å dryppe på en god stund. Så her har det funket helt utmerket!
 12. Og her er min andre hund, Trulte. Cairn terrier på 3,5 år
 13. Tviler ikke på utsikten der! Får bare rekne med noen ekstra dager, å sitte der til godværet kommer
 14. Moro å lese. Denne turen hadde jeg også tenkt å gå i vår, bare hele på en gang. Isteden var det noe som kom i veien her hjemme så jeg fikk aldri komt meg ut på tur, men til neste vår, da blir det tur!!
 15. Det fulgte ikke noe bruksanvisning med, så da får en bare prøve seg fram på hva hun kan brukes til !
 16. Hvorfor være inne, når alt håp er ute !

  1. Offpissed82

   Offpissed82

   Kloke ord :-) Kunne ikke vært mer enig

 17. Her er min nye fremtidige jakt- og turvenn, Jippi, en golden tispe
 18. 2ne

  Tur

 19. 2ne

  DSC 2136

  From the album: Tur

 20. Tusen takk for mange gode svar! En hviledag og 2 skal bli reknet med. Er det sent å starte turen i starten av september eller er det en grei tid å starte? Får mest sannsynlig ikke til å gå før.
 21. 2ne

  Haukeli

  From the album: Tur

 22. Starter i Jotunheimen ja.
 23. Jeg planlegger å gå jotunheimstien i sommer. Ut ifra UT.no vil turen ta 17 dager, i tillegg vil jeg starte med Besseggen, så det blir 18 dager til sammen. 1. Er det noen som har en rute/plan som jeg kan forholde meg til hver dag ? Det blir nok overnatting i hytter med unntak av noen netter i telt. 2. Jeg har også tenkt å ha med meg hunden (jaktgolden), som er ca 20mnd på det tidspunktet. - Hvordan er det å gå med kløv på henne da? Hun har ikke bært kløv med vekt i enda. Evt. hvor tungt kan hun bære? Eller vil det være best å gå uten for henne på en så lang tur? - Hva av hundemat er best å ha med på en slik tur? - Noe jeg bør tenke på ang. 18 dager på tur med hund? 3. Viktige ting som jeg MÅ ha i sekken ? og andre viktige ting å tenke på ? Har kun vært 1 uke på tur før så dette blir noe nytt
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy