Gå til innhold
  • Bli medlem

-Grethe-

Aktiv medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om -Grethe-

Nylige profilbesøk

9 210 profilvisninger
  1. Subjektive anbefalinger er supert det! Også fant jeg ham på Instagram også. Tusen takk!
  2. Fantastisk, tusen takk igjen! Det har blitt lite turer de siste åra, og jeg synes det er vanskelig å få kommet i gang når jeg ikke vet helt hvor vi kan dra. Så dette er gull verdt.
  3. Tusen takk for flere veldig gode forslag! Vi kommer til å prøve alle sammen. Hvor går vi hvis vi skal følge sti som alternativ til grusveien inn til Elvann?
  4. Hei, etter å ha vært medlem her inne i over 10 år tar jeg nå sjansen på å skrive noe. 😄 Jeg har unger på 4 og 7 år, som jeg gjerne vil ha med ut i naturen. De er ikke vant til det fra før, men vi har vært på noen småturer i sommer, som kortveien opp til Blefjell, solstien ved Rjukan, og Øyungen i Nordmarka. Det ser ut til at det går lettere med bratt, spennende terreng og sti enn flat og kjedelig vei, men jeg tror 5 km på en dag er absolutt max for minstemann (gjerne endel kortere). Bekker langs veien øker motivasjonen med cirka 100 %. Vi er ikke så godt kjent og det er ikke så mange turforslag jeg finner som er så korte, så jeg lurer: Er det noen som har forslag til fine steder å dra til som vi kan prøve? Vil gjerne ha forslag til alt fra ettermiddagsturer til en natts overnatting ute. Jeg er ikke så glad i bare skog, så vil gjerne gå til noen fine vann (Øyungen var helt supert). Gjerne utsikt, men vann er viktigst. Finnes det noe i nærheten av Lillestrøm er det perfekt, men vi kan også kjøre til områder i og rundt Oslo.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.